Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
18.2.08 15:11

Nééééééééééééééé, už mi OPĚT spadl net!!!!! Ale to už je fakt k naštvání :twisted:
A že to byl dlouhý příspěvek, chjooooooo, takže ještě jednou a postupně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.2.08 15:18

Evelín: Já ráda cestuju, hlavně abych nebyla pořád zavřená doma a navíc více-méňě sama :? I když je fakt, že někdy jsem ráda doma sama, jelikož se pak všichni přihrnou a stejně vyhledám svůj klídek… Oni to jsou spíš takový mini-výlety…ono už ani s tím bříškem hodně cestovat nejde, ale řídit mi ještě jde- naštěstí!!! To bych jinak musela jezdit autobosem a to moc drncá nebo vlakem a to je na dlouuuuho (autem to trvá do Liberce 20 min., busem průměrně 35 minut a vlakem, se podržte, 50-60 minut!!!)
Zrovna musím ve středu do Liberce, už se těším na změnu, juchůů :D Snad mi vyjde spicha s kámoškou (bohužel minulý týden nevyšel a pak šla s maličkým do nem. na OP pupíku…)
To si piš, že budem sexy :lol: , ale naštěstí to nebude pod těma erárníma košilema vidět, jelikož ty jsou vel. XXXXXL :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.2.08 15:23

Haňul : koukám, že máme doma stejné ďáblíky :arrow: zahrádku milujou stejně :arrow: a ta naše taky spase kde co, takže se ani nedivím, že má potíže se zvracením. Dr. mi říkala, že je to nejspíš podrážděná žaludeční sliznice (se ani nedivím…). Doufám, že jí tl brzy přejde, jelikož se mi to nechce drbat z koberce (jak na potvoru nejvíc blinká v pokoji, tam máme koberce a nahoře v patře kde je polouvčka nic…) nebo dobíhat na zahradu :?
Fotku si nejdřív musíš uložit na netu-dobrá je naše galerie, potom klikneš pravým tlačítkem na myši a objeví se ti tabulka, tam klikneš na vlastnosti (je to úplně dole) a objeví se ti odkaz, tam si zkopíruješ celou tu adresu odkazu fotky a pak ji vložím se s pomocí img a mělo by ti to fungovat :wink:
Mě taky musela pomoc Zulok, já jsem se pořád snažila zkopírovat část odkazu, jeliko jsem netušila o těch „vlastnostech“ :lol:
Snad ti to půjde :wink: Dle mého návodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
18.2.08 15:30

Ahoj

Tak Drahý prišiel domov a hneď preskúmal autosedačku a zistil prečo to mne nešlo.Ach tí chlapi :roll: ,hneď na všetko prídu 8O ,takže som aj technický antitalent :oops: ,nie len počítačový. Čiže autosedačka je o.k.,len to chce určitý postup a trochu sily :D .

Tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
18.2.08 15:48

Wenee, hlavně, že se na to přišlo. Že to nebyla porucha zařízení. Zebruško, **tak ať jsi brzy bez dlahy.

Ve středu jdu na kontrolu, čeká mě poprvé vážení a měření miminka, takže vůbec nemám potuchy, jestli je spíš drobeček, nebo obříček. Jsem docela zvědavá.
Za chvíli půjdu s Tomem cvičit.**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.2.08 15:54

Moni: Hezky si to užijte :wink: Je dobře, že to na cvíču Tomáška baví, že se tam nenudí :)

Wenee: Já taky radši přenechávám technické věci polovičce, ale je pravda, že si někdy musím pomoct sama, hlavně když má na všechno času dost :evil: :roll:
Hlavně že je autosedajda O.K. a už nemusíš nic reklamovat… a jde vám nacvaknout na kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
18.2.08 16:50

Ahoj Ryntyntynka

Na kočiarik nejde nacvaknúť.Je od úplne inej firmi a popravde mi na tom ani nezáleži,myslím si totiž,že je to málo využiteľné.

Tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
18.2.08 18:20

Zdravím při pondělku,

tak my jsme se právě vrátili od babči - měla svátek, takže taková menší rodinná oslava. Akorát dědeček je hrozný šetřílek a pokud je vám u nich zima, poradí vám, ať si vezmete bundu. Neřidiči vyfasovali od babči svařáka, takže to jakž takž přežili, ale já jsem se teda pěkně těšila domu. Tak si teď dávám čajíček a kápla jsem si tam trochu domácí griotky :oops:
Pinďa usnul a manžílek odcestoval - takže taková večerní pohodička.

Zebruš téda tos měla štěstí v neštěstí, tak hlavně ať je nožka brzy fit a už žádné kaskadérské kousky!

Ryntyn my měli předevčírem taky blijánkovou, ale naše čubina vyhodí, vše co nepatří do její misky. Takže stačí, aby slupla co upadne Jířovi a je veselo. Nejhorší je jak říkáš, že mi to vždycky vrhne třeba na sedačku, nebo někam, kde se to blbě uklízí.

Taky už budu muset nakoupit ty sexy jednorázovky, babička mi dneska chtěla udělat radost a tak mi koupila u vietnamců nějaké laciné bavlněné. Nicméně ty bych v pohodě přetáhla i přes ramena :lol: Takže nic. I když mohla jsem si je nechat a udělat manžovi erotickou show. Asi by se potrhal smíchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
18.2.08 18:58

Juj holky to je fofr, únorňátka jsou už téměř ve finále a březňátka už se derou na svět! Nějak mi to ještě nedochází, ale fakt už toho moc nezbývá.
A počkejte až se trochu oteplí a nebude venku tak hnusně - to to pak poletí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
18.2.08 19:53

Zebruska, dufam, ze budes mat nozicku rychlo fit. A moznosa mimisek nejak ulozil, ak ta nic neboli, nemal by to byt problem, ale ked sa ti daco nezda, radsej zajdi k dr.

Ryntyntynko, no dufam, ze uz hafina bude vporiadku.

Evelinko, supeeeeeeeer, ze ste doma uz vsetci spolu.

Hanulko, vecicky pre mimiska vedia vzdy tak potesit.

Wenee, hlavne, ze autosedacka funguje, to ze manzelik na daco prisiel, aspon mu to zvysi sebavedomie. A moze mu prischnut starostlivost o autosedacku. aHihi

Moni, drzim palce na kontrolu.

Lucy, dufam, ze nebudes chorucka, pekne cajickuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
18.2.08 20:46

Ahojky holcicky, tak jsem doma, od ctvtka jsem lezela na kapackach … jela jsem vecer pro bolest a tvrdnuti briska a uz si me tam nechali
Domu me dnes sice pustili, ale az po dlouhem premlouvani a slibovani dr ze budu jen a jen lezet :( takze ja mam zaver bezproblemoveho tehu paradni :)
Podle posledniho Uz ma mala 1750g. Dr rikala, ze musim vydrzet min. do 35-6 tt. No nabralo to paradni obratky, vse mi doslo … :) brzo …
Chtela jsem Vas jen pozdravit … jdu se zase svalit …
patek musim zrusit i Gennet a Ryntyn rodim v Lipe :) mam tu ted jen same dobre zkusenosti a uz mam sepsany i porodopis :)
Kraaasny veceR!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
18.2.08 22:56

Adiko, co se tedy všechno s tebou děje?????? Už se ti chystají porodní cesty???
Jsem z tebe docela špatná, protože sama dost tvrdnu a občas mě bere břicho, ale moc to neřeším...... jen abych něco neprojela, ještě, že jdu ve středu na kontrolu. Zatím to bylo vždy klidné, nechystající se k porodu. Bojím se, že bych nepoznala začínající průšvih.
Tak jsme si hezky zacvičili. Jen s Tomáškem pořád vedu diskuse na téma jeho věk a ježdění na odrážedlech - motorkách speciálně. Nechce se jí vzdát a já mu to nechci násilím brát, to už jsem zkusila loni, a tak vždycky na písku někomu čmajznul motorku...... a to bylo řevu. Navíc, když pod ním praskne ta naše, tak budiš, ale mám strach, že poláme cizí. Pak tedy prodírá boty prostě durch, díry jsou až na ponožkách, takže má speciální motorkové boty a v jiných na ně nesmí. Teď už nemá žádné škaredé, takže jestli sedne na motorku, tak budu muset něco sehnat. Plátěnky ze stánku by asi byly jen na jedno použití, takže i když se mi to hnusí, asi budu muset zaběhnout do bazaru a koupit kožené, pak to aspoň octem projet zevnitř a hlídat ho, aby v tom jezdil opravdu jen na motorce, jinak chodil ve svých botách. Fakt nevím, kdy ho tato motorková vášeň přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
19.2.08 09:25

No moni: ja jsem to vuuubec necekala, citila jsem se skvele, furt jsem fungovala na 100%, mozna az moc … kazdej mi to rikal … to moje cestovani a ponocovani … no a v utery na ko mi dr. rekla at koukam lezet … ze se ji to nelibi … domu jsme jela jak spraskana, najednou jsem citila kazde pichnuti … no a ve ctvrtek jsem zavrsila Valentyna na pohotovosti, kde si me rovnou nechali … bolelo me brisko … ja uz jsme pozorovala krece jako poslicky taak 3 nedele, ale neresila jsem to, ale tohle byla jina bolest, bricho jak kaamen a tlaky… pocit ze mam mimo hrozne dole, tlacilo to. Tak jsme jeli. No a tam to bylo rychly … jsem rada, ze kapacky zabraly a ze muzu lezet doma, ted uz se vaaazne nechavam jen obskakovat, nedelam nic … musim vydrzet, v nemocnici jsem lezela a v po po vizite mi dr rikala, ze se to nezlepsilo … mam CS4, 1-2cm otevrena. Lezet, lezet, lezet, mam prasky a magnezko … rikala at jeste min. 2-3 tydny vydrzim, ale ja budu delat vse proto aby bylo vse ok. NEhnu se. Jako nabralo to vazne smer kterej jsem vubec necekala, hlavne jsem to videla ted v nemocnici, maminky co tam lezeli uzu treba mesic … zblaznila bych se. Ja doufam, ze se nic vic nestane, ze to vydrzime se Sanel a ze bude vse ok! Odpocivejte vice! :) :wink: PUSUU na briska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
19.2.08 09:58

Ahoj holky,

nemám vás dočtené jen hlásím, že jsem dorazila z cukru. Jsem ráda,že se mnou byl přítel,protože to byl hnus a bylo mi zle. Vypila jsem to v pohodě ale co mi pak dělali střeva. No šlo to ze mě … Naštěstí jsem mohla odjet domů a za hodku zpátky a pak za další ještě jednou.

Jinak mě nabírali krev a moč 3×. Ráno v 6,30 potom 7,30 a naposledy v 8,30h.Píchala mě pořád do jednoho místa a paráda,vůbec to nebolelo a nemám ani modřinku. Šikovná …
Výsledky budu mít ve 12h,tak se trochu bojím ale snad to bude dobrý.

papa jdu vás dočíst a konečně se pořádně nadlábnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
19.2.08 10:17

Adiko drž se.Opravdu stačí, když vydržíte do ukončeného 36tt.Pak už miminku nic nehrozí.Myslíme tady na Tebe všichni a snad bude vše o.k. A nic si nevyčítej, těhotenství přece není nemoc a není důvod ležet pokud to doktor nenařídí. Nemohla jsi vědět, co se stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí