Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
17.2.08 09:27

Ahoj holky,

přeju krásnou neděli!Jiřulku mají celý den tcháni,tak uklízím kuchyň,o vánocích jsem to nedělala kvůli malování..manžel vyklízí komoru a rozmontuje skříň,místo které bude vestavěná.Snad to přežiju ve zdraví a na oběd půjdem do hospůdky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
17.2.08 10:15

Ahojky,

jéééé Adél to se máte, že půjdete na něco dobrýho do hospůdky…
Taky bych šla ale mám tu chlapy a makají na baráčku,tak musím vařit ve velkém.

Ryntyntynko, nejak jsem se po tom nepídila,protože už jen dvě neschopenky a jstejně budu pak mít už materskou ale minulý rok byl strop neschopenky něco kolem 13tis. - víc jsi prostě nedostala ani kdyby jsi brala 50tis.čistého a od nového roku má prý být strop neschopenky 10tisíc.Což znamená,že bychom měli jít s penězma všichni dolů.Ale opravdu to nemám ověřené…Já beru až kolem 20tého takže zatím nevím.Ale už se připravuju na šok.

Jinak nám dnes pěkně blbne internet. Teď se mi po dvou hodinách podařilo připojit a jsem zvědavá jestli to odešlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.2.08 10:25

Ahojda,

Adél: Hmmm, to se máš, taky bych se nechala pozvat do restaurace, jen abych nemusela vařit :lol: Dneska máme knedlo, vepřo, zélo :wink: Naštěstí je vepřo uzený, takže ho alespoň nemuísm péct 8)

Haňul : Já taky beru okolo 20-tého, takže budu napjatá jak struna :? Třeba půjdu dřív do práce (stejnak tam musím ohledně lístku na peníze a přechodu na mateřskou od března), takže si vyzvednu výplatnici a přinejhorším to tam semnou sekne 8O :)
Jinak stát je pěkně vydřiduřský :evil: Ještě neschopnost nám snížejí, daňe zvýšejí…chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
17.2.08 10:41

Holky moc mě to mytí neba,to je divný,co :D uufff
Mimísovi se to taky moc nelíbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
17.2.08 11:23

Holky nevíte jesli stačí ten lístek co budu mít od doktora,že nastupuju na MD jen poslat poštou. Mě se totiž do bývalé práce moc nechce. Končila mi smlouva, takže jsem automaticky propuštěná a prostě jsem se tam už rozloučila a znovu se mi tam nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.2.08 13:43

Přeji pěknou neděli :)

I když mě moc dobře nezačala :?

Víte jak se dá ještě zpříjemnit 8.měsíc těhu? Vyvrkněte si kotník :roll: :? 8O
Manža mě varoval, že už se mám uklidnit a nestresovat uklízením a tak. Chtěla jsem na zahradě vyčistit vozík, co máme za auto a s lopatou v ruce jsem šlápla do díry (kterou tam vyhrabali hafiny :? ) a už to bylo. Naštěstí jsem se chytla o ten vozík a nespadla na břicho 8O .
Kotník mě ale drsně natekl, tak jsme hned jeli na pohotovost a dali mě dlahu. Takže teď jsem úplně nepojízdná :roll: . Jak si asi budu vařit a tak když bude manža v práci :cry: . No nějak to zvládnout musím :? . Taky mě dělali rentgen, ale dali mě přes břicho 3 ochranný vesty, tak snad to malýmu nijak neublížilo :( . Už musím dávat pozor, asi raději zůstanu do porodu v posteli, protože jsem nemehlo :? :oops: A teď už se asi v noci nevyspím vůbec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
17.2.08 16:13

Ahojky :D ,prajem peknú nedelu.

Prišla som sa pozrieť,čo máte nové,keďže Drahý išiel von s kamošmi.No ale vidím,že máte samé nepríjemnosti.Máte menšie príjmy,to je na nervy a chúďatko Zebrička sa zranila.

Zebrička,to je smola vytknúť si členok a ešte teraz kúsok pred pôrodom.Dúfam,že to rýchle odpuchne a budeš fit.Tak oddychuj a zbytočne členok nezaťažuj.ešte šťastie,že si nespadla a že mimisek je o.k.

Zulok-dík za tip na dobrú stránku,už som sa aj zaregistrovala.

Tak,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
17.2.08 16:22

Zebruš tak to je teda nepříjemný,ať tě to moc nebolí!

Dala jsem si k obídku kuřecí prsa na grilu,mačkané brambory s cibulkou a salátek,mňam :wink:
Pokračuju v úklidu kuchyně :roll:

Haňul já myslím,že poštou to bude stačit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
17.2.08 16:40

Skúšam si tam dať meno,ale tušim mi to nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
17.2.08 16:40

Robím to podľa návodu a nič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
17.2.08 16:45

A teraz?Zase nič?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
17.2.08 16:49

Kašlem na to,som antitalent!!! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.2.08 17:57

Haňul: Bohužel neporadím, nemám totiž tušení…já zas nevím, jestli s tím mám jít rovnou na mzdový nebo nejdřív i nám na oddělení? Půjdu na oddělení a pak uvidím, stejnak tam musím :wink:

Zebruš : Jůůůj, hlavně že jsi neupadla na bříško! Ať se ti to brzy uzdraví a jak dlouho budeš mít dlahu??

Wenee : A máš tam to url? Asi určo, viď? Já jsem taky antitalent na PC :pocitac: z toho si nic nedělej :wink:

Adél: Já zas musím frčet na úklid pokoje a začít vyklízet místa, kde se konečně začne tento týden předělávat :dance: Chystala jsem se povlíknout až po přestavně nebo až na konci týdne a musím povlíknout dneska, jelikož mi Aris pokřtila ublinknutím deku :? Ještě že mám náhradní…

To mi připomíná? Nevíte, čím by to mohlo být, když mi pes tak jednou denně zvrací?? Už s ní musím zítra na veterinu, jestli změnit granule či jak dál? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.2.08 18:02

HOLKY, tak si představte, že břeňátka mají už první miminko v termínu :)
A pak už jsem my 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.2.08 18:42

Wenee - podívej se, jestli máš správně nastavení, musí tam být zatrhlé povolení html, atd. Dala jsem fotku mého nastavení do galerky. Tak třeba to pomůže :)

Ryntyntyn - dlahu budu mít snad jen do pátku. Mám jít v pátek na kontrolu, tak budu doufat, že se to spraví a sundají mě ji. Je to dost těžký belhat se o berlích s pupkem :roll: . Mám strach, abych nespadla a taky nechci zatínat břišní svaly, nevím jestli to není pro malýho nějak nebezpečný :nevim:
Nesnědla třčba hafina na procházce něco ze země?Naše hafiny někdy zvrací, ale třeba jen jednou, když sní něco, co nemůžou strávit. Jestli zvrací dýl, tak bych asi raději zašla na veterinu.

Jinak děkuju za podporu holky, noha trochu bolí, ale když ležím, tak je to docela v pohodě. Horší je to věčný chození na toaletu :roll: , protože jak tu nohu dám dolů a nateče tam krev, tak to bolí jak blázen :roll: . No alspoň budu příště opatrnější !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí