Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
19.2.08 10:24

Ahojky,

Zebřičko, doufám, že už noha nebolí. Já měla před rokem taky takové období, kdy jsem špatně došlápla a pak chodila 14 dní se zafačovanou nohou a sotva to přešlo, tak znova … Ale to jsem nebyla těhotná, takže ty na sebe teď dávej moooc velkej pozor.

Adiko a ty prosím tě odpočívej. Ať jste s mimi obě v pořádku a nemusíš zase do nemocnice. Ono to prostředí tam na klidu asi moc nepřidá.

Jinak my si udělali včera parádní procházky. Ráno jsme s Márou zavezli auto do servisu, který je na úplně druhém konci vesnice (asi 2 km) a nazpátek to vzali pěšky. Sice opravář vyhrožoval, že oprava bude možná na týden a já už přemýšlela, jak se budeme hromadnou dopravou, která k nám jezdí 3× za den dopravovat do Pardubic a pak cestovat po Pardubicích, když zastávka autobusu, školka a moje práce jsou každé někde jinde … ale asi když mě viděl, tak se zželel a stihl to do odpoledne opravit. Takže jsme se odpoledne zase pěšky vydali pro auto. Byla docela zima. Brrr… Ale už se těším na vycházky s kočárkem. To už by mělo být teplo a to si to budu užívat.
A taky jsme ještě po cestě ze servisu absolvovali zubařku a máme oba nové dvě plomby. Mareček statečně ukázal paní zubařce, které zoubky ho bolí a pak vydržel bez problémů dát si ty plomby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
19.2.08 12:31

Hezké poledne,

právě jsem vylezla z postele, ale jen abych rychle něco ohřála na plotně a zas si asi zalezu, takže Zuločku díky za obavy, ale bohužel to u mě vypuklo, asi už jsem to měla načatý a včera jsem se dodělala. No nic, mamča se postará o Juráška, takže to zas taková katastrofa není. Jen přemýšlím, jestli by nebylo lepší si nechat napsat antibiotika, když mě bolí v krku. Co je menší zlo? Teď už by to ani vadit nemělo, že, tak asi zavolám doktorce a uvidím co mi řekne.

Adi včera jsem tak myslela na to, že v březnu už by mohlo vykouknout první miminko z naší diskuse, ale ty bys to chtěla brát až moooc hopem! Tak na sebe dávej pozor, vše bude určitě v pořádku, jinak by tě vůbec nepustili. Jen klidně lež a nech se opečovávat (taková pomoc se ti bude hodit i později, tak ať to zatím rodinka pěkně nacvičí! :lol: )

Ernatko vy jste teda šikovní! Úplně ti závidím jaký je Mareček hrdina. Jířa má na předním zoubku narušenou sklovinu, zatím to ještě nepřerostlo v kaz, ale bude to jen otázkou času a neumím si dost dobře představit, jak vydrží u doktora s otevřenou pusou. Už takhle je to o nervy mu čistit zuby! Vždycky mi skousne kartáček a nechce ho pustit a nebo se začne dávit a to v té puse ještě ani nejsem!

Tak holčiny opatrujte sebe i bříška, mě už to moje pěkně zpívá, tak jdu honem rychle najít něco do žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
19.2.08 12:39

Ahoj :lol:

Adiko - snad to bude dobrý, vydrž to a lež, ať jste s malou v pořádku. Mě to taky nebaví ležet a nic nedělat - zvlášť teď s tou dlahou :roll: , ale nějak to vydržet musíme :D

Haňule - ať ti ty výsledky dopadnou dobře :)

Holky bolí vás pořád kyčle a záda? Mě to na nějakou dobu přešlo, ale teď se budím bolestí. Vždycky mě děsně bolí ta kyčel, na které zrovna ležím a když se obrátím, tak za chvilku ta druhá :( . A bolí čím dál víc. A k tomu se mě přidali i mírné bolesti jako při menzesu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.2.08 12:51

Krásné poledne přeju! U nás tedy podmaračené i dokonce zlehka prší, ale je relativní teplíčko…na procházku to zřejmě nebude :roll: Snad se začne počasí konečně vybírat :wink:

Adik: Já jsem si už včera říkala, jestli se s váma něco špatného neděje, že ses dlouho neozvývala. Hlavně že jste doma, kdyby to na propuštění nebylo, tak oni by si vás tam na pohlídání nechlali :wink:
Nech se obskakovat, pěkně polehávej a do 36 TT to už máme za pár :) :wink:
Já už jsem rozhodnuta po libereckou porodnici, taky se tam chystám na zapsání…kamarádka teďka rodila v Lípě a byla spokojená (minulou neděli :D )

Haňul , jůůůj, třikrát, jo? 8O Já jsem měla dost ze dvou odběrů (ale v l,podstatě taky nabírali na 3 krát) To je dobře, že budeš mít výsledky už ve dvanáct, já jsem je měla až druhý den …

Erant, to jste si udělali s Marečkem pěknou vycházku, akorát byla zajímavě završena…a to malým dětem taky vrtají zoubky?? Jsem myslela, že mléčné zoubky se nevrtají, ale máš statečnýho kluka :pankac:

Jinak my jsme byli opět na veterině a tentokrát tam mladá stropila takový cirkus 8O :oops: Ještě, že nikdo nebyl v čekárně, jinak by všichni pacienti zdrhli hrůzou, že tam týrají zvířátka 8O Ona totiž asi nemá ráda tohodle pana doktora, i když nevím proč, je hodný, včera tam byla doktorka a to bylo v poho a nebo už tušila, do čeho jde :lol:
Vyfasovali jsme tabletky čtvrtek-pátek ko…

Jdu poklízet…musím, jelikož už probíhá předpříprava na řemeslníky :D Jsem fakt ráda, že už to konečně vypukne! Mamka se mi včera smála, že už mám hnízdící náladu :lol: :lol: Musím přemístit věci a teďka to mám v přízemí jak po výbuchu :roll: Frčím na to, než se mi dodělá obídek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
19.2.08 12:58

Preji hezky den!

Dneska tu mame krasne, tak je nalada hned lepsi :D

Adi, drzte se mimcem, kazdy den navic je jen k dobru. Tak hezky lez a odpocivej… Znama to mela taky tak a vydrzela az do terminu :wink:

Wenee, no vidis, autosedacka funguje jak ma. Vic hlav (ci rukou) vic vi :D

Hanule, tak co vysledky? Tobe brali i moc a jeste te tolikrat napichli? 8O

Lucy, pekne to vylez, za chvili je jaro, tak at si muzeme uzivat ve zdravi :)

Tak dnes jsem zase o rok starsi 8) Vecer to jdeme s nasima nekam zajist a zapit, takze jsem dnes bez obeda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.2.08 12:58

Lucy, myslím si, že ATB už neuškodí, pokud by to byla angína tak by si je stejně musela vyfasovat. Zavolej dr. a uvidíš :wink: Když se může v těhotenství i paralen?… Pěkně to vylež, máš hodnou mamču, že ti pohlídá Juráška :)

Zebruš , bohužel neporadím…ale mě nejvíc bolala kyčel a záda, když jsem musela ležet s horečkama, takže jestli to to ležení taky trošku neprovokuje? Těžko řict… :roll: Ale v pátek ti sundají dlahu a pak si je protáhneš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.2.08 13:00

Evelín: Jé, v tom případě přejeme s Adámkem hodně štěstíčka, zdravíčka, lásky a POHODOVÝ porod :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
19.2.08 13:17

Evelín taky vše NEJ!!! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/137.gif /> A pěkně si to večer užijte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
19.2.08 13:20

Ryntyntyn, dekuju :D Ale nic moc nepremistuj a odpocivej! Vy jste vsechny tak hrozne aktivni, aby to nemelo vliv na deti, a pak nebyly k zastaveni :lol:

Zebrus, a nemas poslicky? Jinak na to boleni kycli a zad pomuze asi porod :wink: Teda doufam. Ale asi to mas mozna i z te dlahy. A nejsou na to nejake cviky? Ja jsem na to hrozny lempl, vubec necvicim a ani se moc neprotahuju, ale zatim tuk, tuk mi nic moc neni… Ale mylsim, ze neco na protahnuti by mohlo trochu pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
19.2.08 13:28

Evelínko tak všechno nejlepší, pěkně si to dneska užij :dance:

Tak jsem si vzpomněla na rady, které nám na předporodním kurzu dává naše porodní asistentka. Hned první zněla: „Nepředbíhá se“ - to že si všechny musíme počkat na náš termín porodu a nemáme se snažit předbíhat :-) To platí hlavně pro Adiku !!!

Lucy, s tou zubařkou jsme to začali zkoušet někdy od dvou let, kdy chodil se mnou, sedl si u mě na klín a nechal se povozit nahoru a dolů, napodruhé po půl roce už otevřel i pusu a nechal si kouknout na zoubky. Zjistil, že paní zubařka je hodná a pak když ho bolel zoubek, tak si i sám řekl, že si ho chce nechat opravit, tak jsme zavolali spolu paní zubařce… Teďka to bylo podruhý - tentokrát v rámci preventivní prohlídky a opět zvládl vrtání v pohodě. Ale mléčné zoubky prý nejsou tak citlivé. Ale je to i o přístupu zubaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
19.2.08 13:56

Diky holky za prani! Tak stihnu mit prvni mimco ve stejnem veku jako mela moje mamka, tak jeste uvidime, jestli i ten pocet deti bude stejny, tzn. 3 :D

Ernat, kolik lekci jste meli na tom kurzu? My jdeme zitra s manzelem a u nas v porodnici maji dve lekce - prvni o porodu a druha o kojeni a sestinedeli (tam uz asi pujdu sama)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
19.2.08 14:06

Ernat já jsem si taky vždycky představovala, že to takhle bude. Jenže najít u nás citlivého a hodného doktora je umění. Můj doktor by mi sice vzal Jířu automaticky. Ke mě se chová citlivě a jemně, ale taky už jsem ho zažila když měl dětského pacienta. Holčička trochu histerčila (řekla bych, že to bylo ještě v normě) a jemu už tekly nervy a byl na ní docela tvrdý. Možná že to naopak některé děti potřebují, ale nevím jak by na to reagoval Jířa, je to taková citlivka! Navíc pan doktor jen vykonal svoji práci a o nějaké komunikaci s dítětem nemohla být řeč. A já si právě představuji jiný přístup! Mám výčitky, že už byli Jířovi 3 a my nebyli ještě u zubaře. Sice mu zoubky kontroluje pediatr, tak kdyby byl nějaký problém, jistě by nás hned poslal. Ale jde právě o to aby si ti cipískové zvykly a to jsme každopádně zanedbali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
19.2.08 14:11

Ahoj holky, tak se ženu se zprávami od dr a koukám Adika chce být první :D
Neboj, hezky lež a bude to dobrý. :wink:

No, já mám opačné zprávy, drobek má 30cm a 2200grr, takže očekávám pěkného cvaldu. Dr mi to spočítal zhruba na 3900gr. 8O 8O :roll:
Utěšuju se, že ty ultrazvuky nejsou 100%, ale v mém případě to bude určitě tak, takže směle odkládám věcičky velikosti 56 a dávám na vrch 62. Hlavně, že je všechno v pořádku :wink:

Katy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
19.2.08 14:21

Měla jsem tu tchýni tak jsem se sem nedostala hned po 12-té ale výsledky z krve i z moči jsou…O.K. :lol:
Vše v pořádku,můžeme vesele dál s Matýskem baštit čokoládu.
Tak vás jdu zase dočíst.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
19.2.08 14:28

Evelín vše nej… :-)

Zebruško mě taky bolí kyčle. V noci můžu spát jen na levém boku,protože když si lehnu na pravý,tak cítím jak malýho mačkám a on pak stejně začne strašně kopat tak se musím přetočit. Nejlíp se mi spí na zádech ale to se prý nemá,takže si na ně lehnu a za 5minut už se přetáčím na bok,protože mám o malho strach.
Levou kyčly mám od toho spaní celou bolavou a nevím co s tím. A to mám před sebou 8týdnů.Nevím jak to vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí