Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
4.10.07 20:04

Ahoj Zulok,
vítaj medzi nami,aspoň nás bude viac. :wink:

Jinak kluk by byl asi Vítek nebo Vojtěch,ale možná ještě budou nějaké změny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
4.10.07 20:10

Jé Adél Vítek byla moje první láska(v první třídě :-))
Hezké jméno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.10.07 23:45

Teda holky já absolutně nestíhám, ale to je tím, že manža má teď dovolenou a jsme pořád někde v luftě. Včera bylo parádní počasí, tak jsme prcka (vlastně oba :lol: ) svezli lanovkou, to byl zážitek! Čekala jsem, že mi to nebude dělat dobře, protože od dob co jsem se stala mamčou jsem hrozně opatrná a s Jiříkem ve výškách se necítím nejlíp, ale bylo to fajn.
No a dneska jsme si skočili do mexické restaurace a na nákupy, koupila jsem si bundu na zimu, ale nevim nevim, jestli tam to moje břicho vleze. Taky jsem objevila v clockhausu pěkný trika, který jsou pro těhulky jako dělaný, tak si každý měsíc udělám radost.

Jinak k těm porodním vahám: naše miminečko vážilo 4,21 a rodila jsem celkem v pohodě, od prasknutí plodové vody to trvalo 2 hoďky, tak buďte v klidu i cvalíci se nějak musí dostat ven! :lol:

Adél my máme doma taky dva Jiříky (nikdy jsem nechtěla aby se jednou moje děti jmenovaly po rodičích, ale manžel byl neoblomný a Jirku si pro:,–(il - ale už jsem si zvykla, navíc ti dva jsou jak jednovaječný dvojčata jak vzhledově, tak povahově - takže nakonec to k prťousovi docela sedí!)

Tak chtěla jsem vám toho povědět mnohem více, ale už jsem zas zapomněla co a pak ty slohovky to je na dlouhý a nezáživný čtení. Po víkendu budu zas ale chodit čaštěji, tož vám povim další :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.10.07 23:46

Jo a ještě pozdrav pro nové pisatelky (staré nakukovatelky!) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
5.10.07 08:37

dobre rano :D
tak se nam to tady hezky rozrusta o dalsi tehulky, moc te vitam zulok a preji pohodove tehu :D

teda holky koukam ze jsem pekne pozadu, jeste nemame vubec nic, zadne vecicky ani jmeno ..... to pak budou fofry :lol: me se jako jmeno pro holcicku strasne moc vzdycky libilo Kamila, ale to manzilek zamitl jeste dlouho pred tim nez jsem tedkom otehotnela. dalsi jmeno pro holcicku v zasobe nemam, no a pro kluka nevim uz vubec, takze si asi pujcime tu knizku jmen nebo vemem kalendar a pujdeme pekne po jednom vylucovaci metodou. zatim nasemu drobeckovi rikam po probuzeni "dobre ranko Huberte … " doufam ze z toho nebude mit trauma po narozeni ..

lucy, 2 hodinky porod? no tak to ti skoro zavidim :-) ale v dobrem samozrejme. moje mamka me rodila 12h + jeste otevirani predtim a nakonec jsem musela ven stejne cisarem tak se bojim hodne abych tohle nepodedila ..... i kdyz nevim jestli je zrovna tohle dedicne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.10.07 08:57

Jeeeeej, ďakujem, že tu môžem byť s vami :D Moc sa tešíííím.
Pre mimískov ste vybrali pekné mená, my asi Matúška alebo Sabínku. A už sme dostali nejaké vecičky od sestry, tak s auž vytešujem, ale už sa tešíím, keď pôjdem na nákupy. :D ASi nevydržím, až kým s adozvieme pohlavie, tak nakúpim dačo neutrálne :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.10.07 09:16

No my to máme s výbavičkou celkem jednoduché, po Jiříkovi mám tolik věcí, že by to neutahala ani trojčata, každopádně pokud by se náhodou zadařila holčička, tak si samozřejmně nenechám ujít ty slaďoučké růžové věcičky a klukánkovskou výbavu rozdám po kamarádkách.

A na jménech jsme se shodli celkem rychle, manžel mi teď nechává volnou ruku a můj výběr mu vyhovuje. Pro chlapečka se mi líbí Ondrášek (líbil se mi taky Adámek, Davídek a Matýsek, ale nechtěli jsme nic tak blízko Vánoc a Matějů je u nás víc než dost) no a pro holčičku mám snad už od základky vybránu Barunku, nevím jestli mě tolik ovlivnila moje dlouholetá nejlepší kamarádka, která se tak samozřejmně jmenuje, ale zkrátka tohle jméno se mi hrozně líbí, má spoustu různých variací a já ráda jména obměňuju.
(trochu čáru přes rozpočet mi udělali manželovi rodiče, jejich pes se totiž jmenoval právě Bára a dost na ní lpěli. Teď je ale v psím nebi a oni si pořídili nového s naprosto odlišným jménem, tak snad se k mojí Barušce berušce budu moct vrátit!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
5.10.07 09:37

Ahoj, holčiny,
tak u nás na kontrole vše (aspoň to viditelné) ok, mám se šetřit :lol: , ale mudr sám uznal, že to asi nebude tak horký- s tím šetřením, teda… No, jinak jsem hledala nějaký info o tom prvotrimestrálním screeningu, v ordinaci mi ho nenabídli- že by mě někam poslali, navíc už mám časově namále, takže když jsem volala k Apolináři, tak říkali, že bych musela dnes nebo v pondělí na krev, a to jsou pro mě velký fofry. Tak jsme se doufám zodpovědně rozhodli, že na to nepůjdem a další UZ si dáme až v tom 20.tt- jestli teda bude vše dobré… A na ty triply se asi vybodnem, protože, co jsem četla tady na diskuzích, jsou to jen zbytečný stresy… A jak jste na tom vy, co si o tom všem myslíte?
Jo, a ještě je vtipný, že podle MS jsem dnes 9+1, ale podle UZ 10+x, tak jsem z toho jelen a přemýšlím, jak to tenkrát mohlo být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
5.10.07 09:57

Evi, já nevím, tripl býval povinný. Jen znám holku, které to tedy z povinnosti odebrali a ona si nenechala říct výsledek.
Vítám tady Zukol , a držím ti pěsti!!!!!!
Máte dobré, že už jste jména vybrali. U nás to zase bude zajimavé, protože manža je z rodiny, kde si obě děti nejprve přivezli domů z porodnice, a pak je teprve pojmenovali, takže nikam nespěchá. Takže si ve 20.týdnu necháme říct pohlaví, a pak asi vymyslíme jen jedno jméno. (to jsme měli s Tomáškem také, ale neustále jsem manžovi hrozila u hlavy, že jestli se spletli, že bezejmenné dítě prostě rodit nebudu, že to bude Janička, tak ať se na to připraví - proti Janičce nic neměl, Karolínku mi tenkrát zamítl)
Jasno má Tomášek - bude to bráška Kubík. Ach jo, kdyby těch Kubíků nebylo tolik, tak snad by to asi klidně Kubík byl. Holčičku mám natypovanou Kamilu, Nelu by asi manža zamítnul a na kluka možná Vojtu, těch je také hodne, takže to možná dopadne na Michala.Vždycky jsem si říkala, že máme docela pohodové příjmení, ale není to zcela pravda. je německé, takže se k tomu všechno také nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.10.07 10:21

Ahoj holky,tak koukám,že jste teda pěkně užvaněný po ránu :D

Lucy zrovna jsem si říkala,žes tu dlouho nebyla…Taky si chci koupit nějakou zimní bundu,tak jsem zvědavá.
Baruška pro holčičku se mi taky líbí.Mě se taky nikdy nelíbilo ,když se dítě jmenovalo po taťkovi,ale teď jsem spokojená.Jinak Jiřulka měl 3,72..ani jsme nečekali,že bude tak velký a měla jsem asi dvouhodinové šití až na záda :) ,ale podrobnosti vynechám,abych nevylekala prvotěhulky 8)

Jinak si myslím,že ten tripl je docela důležitý…už aby byl za mnou a dopadl dobře.Každopádně na něj musím kvůli tomu hraničnímu projasnění..
Taky jsem se dočetla,že ve 14.tt by nás měla popadnout nějaká energie a v 15. máme přemýšlet o nákupu těhu oblečení :D Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.10.07 11:02

Ahooooj!
Jé, zrovna jsem se vrátila z baráčku, byla jsem pomáhat manžílkovi, ale jaká je ta moje pomoct, když mě nenáchá skoro nic dělat :D , taky dobře :P …Naštěstí mu přišel pomoct kámoš a já jsem mohla frčet na nákupu-jen jídla :lol: a na vařeníčko…
Lucy a Adel , tak já si letos naštěstí kupovat na zimu budu muset jen botky, jelikož vloni dosloužily. Bundu mám novou od loňských Vánoc, tak doufám, že já a bříško se tam vejdeme (je i lyžařská, tak by jsem měli) Jinak mám i kabátek…
Evi , já si myslím, že ty Tripple testy jsou povinný v rámci prenátálních screeningových vyšetření, stejně jako UTZ (ale moje profese zdravotníka je trošku z jiného soudku :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
5.10.07 11:10

Ahojky po ránu, no teda ono je už spíš skoro poledne.
Koukám, že se všichni máte dobře :D Další úspěšné kontroli za váma :D
Mě je taky dobře. Až je mi to podezřelé. Nevolnosti ustali ze dne na den. Holky nechci za tím nic hledat ale není to divné? Prostě jsem se najednou probudila a bylo mi fajn. Myslela jsem, že to bude odeznívat postupně …
Jinak jsem dnes 11tt+0 ale podle průkazky 11tt+4 , každopádně za chvíli mám 3 měsíce za sebou!!!!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.10.07 11:32

Haňule , to víš, že to může ustat najednou :D Já zas měla nevolnosti jen když jsem byla hladová :? , takže mi nezbylo než se napapinkat…naštěstí zatím jen dvě kilča nahoře 8). Je fakt, že tyto svoje stavy :P mám i teďka a to jsme už ve čtvrtým… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
5.10.07 11:32
Adel32 píše:Jinak si myslím,že ten tripl je docela důležitý…už aby byl za mnou a dopadl dobře.Každopádně na něj musím kvůli tomu hraničnímu projasnění..

Adel, a byla jsi i na té krvi v 10.tt? Pochopila jsem, že je to pak spolehlivější, když je ten UZ v kombinaci s krví. Dík za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
5.10.07 11:54

Ahojte holky, tak jsem si popocetla, a je to moc prijemny takhle vas cist. Stejne problemy a myslenky. Ja jsem 11 tyden, a pripada mi, ze nevolnosti zesilili. Zvracim uz i nekolikkrat denne. A hlavne porad je mi ..fuj. Dnes jsem si sla pro nemocenskou, proto ze je to na nic, co udelam v praci a je mi to uz blbi. Tak se tesim na ten 14? - musi to byt lepsi. Ja teda mam 4-te tehotenstvi, i kdyz jenom jedno dite zatim, tak vim, ze to ma ustoupit, ale pokazde me prijde horsi a horsi, ale asi to se jenom tak zda. Mam zpousta obav atd.

My mame chlapecka po tatinkovi, ja jsem nejdriv nechtela, ale pak me neco prejelo hlavou a naopak strasne jsem si to prala. Ale ted uz mam taky vybrana jmena. Lucinka nebo Petr.

Nakupovat urcite nic zatim nebudu, po predeslych zkusenostech jsem moc poverciva, i kdyz nekdo to ma jeste horsi.

UZ na to projasneni mam az 24.10, ale taky vim, ze uz bych stejne na zadny potrat nesla.

Brisko uz mam dost viditelne, neni velke, ale musim rict, ze s kazdym tehotenstvim narusta driv. Nic si s tim nedelam, je mi to jedno, az na to obleceni. Bojim se, ze zimni veci me moc nebudou, asi neco pujcim od manzela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí