Poradna duly
Jana Čurdová
Díky, dubňajdy ![]()
Zebruš: I já si myslím, že kdyby jsem si ho nechali natočit a pak to ukazovali rodince, že by z toho nikdo moc neměl…, jelikož by jsme zapomněli odborný výklad ![]()
Jediné, co si pamatuju z výkladu je pindík a pytlík
- jak to p. doktor nazval
. Pak už jsem byla tak nadšená, že si zbytek moc nepamatuju ![]()
Zebruš:
Tak to já byla nadšeně zaskočená!!!
Myslím tím pindíkem a varlátkama, jak to nazvala paní dr. u nás ![]()
Já jsem měla tušení, že je to kluk a věděla jsem, že manžel by kluka moc chtěl, tak jsem byla nadšená.
Doktor si ze mě dělal srandu, když jsem se ptala na kolik procent je to kluk. Řekl, že holky pytlík nemívají
. Chtěla jsme se jen ujistit, protože kamošce prý říkali, že je to kluk a má holku ![]()
Ale doktor řekla, že na 100%, tak uvidíme ![]()
Dobre rano,
diky za info Zebrus… Jak to tak popisujes, tak nam asi taky bude stacit videt to primo v ordinaci, popr. nejaka fotka a zbytek si nechame az se prcek vylihne
A nechystame se ani na ten 3D ci 4D UTZ. Nam bude stacit to pohavi ![]()
Tak si moc uzivejte sve nove dobre zpravy!!! Uz muzete nakupovat v barvach
My byly vcera s mamkou ve meste, tak uz jsme par veci nakoupily, ale jsou to teda palky ![]()
Zebruš: Mno… u nás to snad taky bude kluk na 100 procent, jelikož holky zase nemívají varlátka
To mě dostalo, že doktorka viděla i je
Manžel byl samozřejmě nadšený i víc než já! A jelikož byl s náma na ultrazvuku u mojí doktorky minulý týden a tam právě nebylo vidět nic, tak teďka tam i on něco zahlídl, když nám dr. ukázala detail.....
Taťka si z nás dělal taky srandu, abych nerodila prvního dubna a pak všem nevolali, že je to holka!! Prý by to byl dobrý apríl
![]()
Evelíno: Já jsem ale ráda, že to DVD mám, i když je krátký. Je to zázrak moct vidět malýho v bříšku, jak tam kope, opírá se o stěny, atd. ![]()
Na 3D a 4D bych taky nešla. Co jsem viděla 3D mimi obrázky, tak vypadali docela strašidelně
, mě mimi stačí z boku ![]()
A manžel četl něco o 4D, že to prý dělají nějak přes kameru přímo v břichu
, to se mě moc nezdá, ale zní to hrozně.
Ryntyntyno: Já mám taky trochu obavy z 1. apríla, termín mám teda někdy kolem 9.dubna, ale to není zas takový rozdíl
. Manžel má narozky 12.dubna, tak třeba si mimi počká a budou slavit s tatou ![]()
Jinak už mám nějakou dobu „asi“ vybraný kočárek a je modrý i autosedačka je modrá - a asi bych je chtěla i kdybysme čekali holčičku. V jiných barvách se mě nelíbili. Tak máme docela štěstí, že je to kluk ![]()
Já myslím, že pokud to není růžová pro kluka, tak jsou všechny barvy dobrý. Mě se teď líbí vše oranžový, zelený a hnědý, tak mám stejně docela neutrální barvy ![]()
Evelín: Já už pár věciček nových mám pro malýho, ale teďka už budu moct nakupovat do modré barvy, tak doufám, že se ten apríl nevydaří
Kdyby jsme čekali holčičku, tak jsem mohla mít pěkný i značkový věci od kamarádky po jednom dítěti… A jak jsem dostala ten pytel věciček, tak tam je to naštěstí mix, ale na doma je to stejnak víceméňe jedno
(a pěkný holčičí kousky si schovám na druhý pokus
)
Zebruš: Už mám taky vyhlídnutý kočárek, ale mám tak dva-tři favority. Zatím vybrané po netu, tak uvidíme, až to půjdem okouknout v reálu
Kamarádka taky vozila holčičku v modrým kočárku, ale u ní to spíš bylo tak, že na UTZ nebylo až do 30 TT (nebo do kdy) vidět pohlaví a podle babských rad jí všichni tipovali kluka… ![]()
K 3D/4D UTZ… i my na něj nepůjdeme. Nechci říct, že by to byli přímo vyhozený peníze, ale vím, jak je investovat do maličkýho jinak ![]()
Zebrus, to jsem rada, ze to nepripada strasidelny jenom me ![]()
A co se tyka barev, tak bych taky chtela spise neutralni, snad jednim ditkem nekoncim, ze?
Ryntyntyn, tak co maly, uz kope? Zkusila jsi tu Kofolu?
Hlavni je, ze vis, ze je vse v poradku diky kontrole, tak se nemusis bat.
Co se tyce kocarku, tak zjistuju,ze to bude jeste boj neco vybrat. Bud mi prijdou moc maly nebo drahy nebo tezky nebo design je hroznej
Tak jestli neco vyberem, tak barva uz mi pak bude asi jedno jaka ![]()
Já jsem prolezla celou kočárkovou diskusi a všechny kočárky, co jsem měla vybraný jsme zavrhla
. Tak asi koupíme Herqules Razor 4, modrý + „drahou“ autosedačku Britax, která jediná na to sedí.
Ten kočárek není moc drahý, většina lidí říkala, že je s ním spokojená a mě se docela líbí. Už mě to vybírání nebaví - ty, co se mi líbí jsou moc drahý nebo na nich vždycky najdu něco, co mě vadí ![]()
Tak snad už to nezměním - a pokud mě nebude vyhovovat, tak si třeba pak někdy koupím jiný ![]()
ahojky holky ![]()
koukam ze tak snad uz skoro vsichni vedi co budou mit
holky, taky gratuluju k chlapeckum ![]()
ja zatim kocarek jeste presne vybrany nemam, ale uz se brzy asi budu muset po nejakem poohlednout. vim jen ze by se mi libila trojkombinace, i kdyz uz jsem zjistila ze ma taky svoje chyby
ale to je asi na kazdem neco … barva se mi libi takova cihlove oranzova, maji takovy i znami a je to fakt moc hezky. havne to patri k takovym tem neutralnim barvam, takze by ho relativne mohlo zajizdet i druhe miminko, ktere doufam bude brzy po hubertovi ![]()
na 3D a 4D taky nepujdu, ty obrazky co jsem videla me dostatecne odradili
ale DVD asi neodolam. uz jedno mame z prvniho UTZ a i kdyz jsme ho nikomu neukazovali, tak pro nas dva s manzilkem je to nadherna podivana ![]()
holky jeste jsem se chtela zeptat, byly jste uz na tech prohlidkach u jinych dr.? jak se ma chodit k zubarovi, atd … kazdy mi rika neco jineho a tedka nevim ke komu vlastne mam jit a ke komu ne. moje dr. mi rekla ze mam jit k zubari a obvodacce, znama ze ji dr. rekl k zubari a na internu, obvodacka je pry zbytecna, dalsi byla na plicnim ..... mam v tom mirny chaos ![]()
Ahojte holky!
Dlouho jsem nepsala, ale cetla jsem vas pravidelne. Bylo me nejak strasne zle, od zeludka a celkove, Zbynda taky byl nemocny, tak mozna to bylo tim.
Vsem blahopreji k pohlavim, urcite kazda mate radost, a az se narodi, tak urcite poznate, ze je to opravdu uplne jedno, aspon tak me to prislo.
Kocarek mame modry, ale i kdyby byla holcicka, tak nehodlam ji kupovat jinou barvu:)
Pohlavi jeste nevime, ale tesime se moc, nevim, jestli to budu rozhlasovat, ale vam tady to urcite reknu.
Je mi dneska lip, taky je to mozna pocasim, byli jsme se Zbyndou dnes 2 hodiny venku a mame ruzovucke tvare obadva. Lezi u nas tady jeste dost snihu, takze pohoda. Kamaradka, co dnes prisla uklizet, tak rikala, ze bydlime na Sybiri, a pri tom mame od vesnici 7 minut autobusem metro. Za tohle-to to tady mam rada. A zima me vubec nevadi, jestli lezi snih a sviti slunicko. Zavidim ale vsem, kdo bydli vic v prirode.
Tak aspon dnes jsem sesmolila prispevek, ktery je docela optimisticky, nechtelo se mi driv psat, proto ze to bych jenom nadavala. To je neuveritelny, jak hodne zalezi psychicka pohoda na tom, jak se citime fyzicky.
Jeni, memu dr. je to treba jedno, ale moje zubarka me v prukazce neco poznamenala a rekla urcite zase v lednu, pry behem tehu bysme meli mit 2 prohlidky u zubare.