Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
5.6.09 09:20

Ahoj

Dnes je krásně, jupí…budeme betonovat :potlesk:
Noc teda nic moc, Benda se budil a plakal, asi zuby :roll:

Holky, Benda nejde zase ke všem, třeba mýho taťky se bojí a řve i když se na něj jen dívá :? . S chlapama je celkově opatrnější, k ženským docela jde :lol: . A ta prodavačka má doma 2letýho vnoučka, tak to s dětma umí

Týnko , snad už jste doma taky v pohodě, hádky jsou hnus :roll:

Kajdul , to je Matýsek dobrej, že už se ptá 8O

Januš , mňam palačinky :)

Mik , super fotka s ušima :lol:

Zuločku , Matuško je šikulka :)

Jdu koupit zmrzku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
5.6.09 11:34

Ahoj holky,
tady je zase počasí, hnus, bleeeee, zima jak na Sibiři a mračna, že se člověk pomalu bojí ven, ach jo. Odpoledne máme jít k segře na návštěvu, tak snad to vyjde, minule si tam Adýs tak krásně hrál, tak by mohl dnes taky :wink: .
Mikul - krásné fotky, hlavně ta ušatá :lol: .
Jdusi dát něco k obídku, zatím ahoj… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
5.6.09 12:49

Ahoj holky,
včera jsem byla na tom kurzu vaření (kvůli článku), bylo to supeeeer, i když docela makačka… domů jsem dorazila ve 23.15! A ráno pěkně se Silví na cvíčo… Moooc si to malá užívala :D a co mě dostalo - v herně si pak vzala dětskou židličku a „chodila“ s ní po celé místnosti, i na chodbu se vydala 8O děsně ji to bavilo!!! Přitom jinak nechce ani na ruce a jen obchází nábytek, že by chodila za autíčkem (odrážedlo, ale dá se použít i jako chodítko), to ne-e… Tak mi udělala radost, beruška :oops: :D

Amazonko , zdravím po delší době :D hodněkrát jsem si na vás vzpomněla, jak se daří, a co to, že nepíšeš… Teda to máš ale šikulku, takhle pěkně opakovat! 8O :D

Mik , neee, neposílám tě jinam, naopak, aspoň tady máme nějakého tahouna :wink: :lol: A opět krásné fotky!!!

Zulocku , super, že už ti je dobře! :D A máš pravdu, člověk na to pak bude se slzou v oku vzpomínat, jací byli malincí, nechodící :lol: Já už si skoro nepamatuju, jaké to bylo, když děti jen ležely… 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
5.6.09 18:11

Ahojky holcata,

Simi - tak to je Silvinka sikulka a hlavne ze sis kurz vareni uzila

Jani - tady krasne sviti slunko , alel fouka :wink:

Jsme se vratili z obchodu, kde jsme stravili skoro 3hodiny 8O , Martin si vybiral obleceni, meli slevu 30%, tak se toho muselo vyuzit. No ma toho pozehnane, na chlapa a je horsi nez zenska, nez si neco vybere a vyzkousi :? No des. Nasteti malej byl v pohode, tak se to dalo vydrzet
A ve finale si koupil jeste naramek z oceli, aby toh nebylo malo a ja nic :cry: :evil: - vynahradim si to pristi tryden z materske :lol: :lol:

A nas mladej asi zacina spavat jednou denne, protoze ho uspat, to je des, tak od zitra vyzkosime, ale nejsem rada, takhle jsem mela aspon 2× denne malej odpocinek, ale ted :roll:

No nic, zatim koncim

Jo Zuli - hlavne ze uz je ti lip

a Mik - usi bomba, mame doma taky, ale zluty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.6.09 19:43

Ahoj holky,

tak mam napsano!!! Vysledky jeste nevim,tak jeste negratulujte :lol: Obavam se ale, ze to nebude moc velka slava :? Nebylo to tezke, ale neco jsem proste nevedela, protoze jsem nestihla vsechno dukladne projet a nastudovat. Kazdopadne mam uz ale praaaaaaazdniny :potlesk: :-) Cely vecer se budu jen flakat, koukat na tv, surfovat, jist, nudit se, povalovat, poflakovakovat a spoustu neuzitecnych cinnosti :twisted: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.6.09 20:09

Ahoj holky,

to vám musím napsat,jak chudák Vítek dneska večer usnul.Po poledni mi usnul ještě v kočáru,když jsme jeli z hudebky.Pak jsem ho musela budit,jeli jsme k ségře na návštěvu a kdyby spal ty svoje 3 hoďky..,no nechala jsem ho hodinu a třičtvrtě :oops: Teď večer už byl hotovej,tak jsem ho položila do postýlky a šla pryč,nic se neozývalo,jdu se na něj podívat a on spal pejsek malej vsedě v předklonu a hlavičku měl opřenou o šprušli :oops: :srdce: Ještěže jsem tam šla brzo :roll: :wink:

Evelín tak já teda gratuluju k těm prázdninám,huráááááá :-) :pankac: :potlesk:

Kajdul koukám manžel se rozšoupnul :wink:
U nás se spí dávno jednou denně,ale stejně tu mám ještě druhýho draka :wink:

Simi a co jste vařili?Teda jestli jsi to tady už nepsala..
Silvinka je šikulka. :) Vítek přejde za ruce celý byt,ale zkouším to tak jednou za den :wink:

Janus jak bylo u ségry?Já dostala už dopředu dárek k narozkám,od ségry Oriflame co jsem si objednala :potlesk: a bombošku,takový ty mořský potvory :-) a od neteře pidi čokoládky Milka :wink:

Zuločku supér,že už jsi zdravá :)
S tím chozením,já jsem trošku nedočkavá,ale mám takový dojem,že Vítek bude" zdrhací typ",takže si to musím užít,než fakt začne běhat :wink: Už teď mi po čtyřech na hřišti vezme dráhu a vůbec ho nezajímám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
5.6.09 20:13

ahojkyyy, tak Pája má zas ekzém, ale netuším z čeho…na plavčo nechodíme…možná tím, že jsem změnila pěnu do vany, asi se radši vrátim k osvědčeným olejíčkům do koupele…dneska sme měli srazík s kamarádkou s roční holčičkou, pěkně už chodí a s Pájou si podávali hračky :D dneska jsem opět nic nevařila, hodila sem si do trouby pepu na grilu a bylo :lol: :lol:

Mik: krásný ouška…

Kajdul: to máš teda pravdu, že manža je horší jak ženská…3 hodiny v obchodě????to ani já nezvládám :lol:

Evelín: super, že už máš po a můžeš si lebedit…

Simi: gratulace Silvince…a taky už si vůbec nepamatuju, když Pája jen ležel :lol:

Zulok: to je dobře, že je ti už líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.6.09 20:55

Ahooj, tak jste toho nastesti moc nenakecaly, byla jsem vcera (opet :oops: ) v hospode s lidma z VS, ale po minule zkusenosti jsem si dala jen par stricku :lol: :lol: takze dnesni cvico a pak courani venku bylo v pohode, jen mensi unava :wink:
Holky prazsky, jestli mate radi francouzska vina a jidla :wink: tak doporucuju → na Ovocnaku je dalsi rocnik Festivalu francouzskych chuti a vuni, dnes jsme tam byli, maji vyyborne normandske ustrice, dobra vina, nejaka jidla, ale hlavne vynikajici marmeladky (ty St. Dalfour, vhodne i pro nase male deti, cena lepsi nez v obchode) a skvele pastiky a salamky, mnaaaam, dnes jsme to meli k veceri… :P Loni jsme tam nakoupili hodne vina.. Je to cely vikend, takze kdyztak zajdete!! 8)

Jsem se nejak rozepsala, ale jinak uz skoro nevim, co jste psaly… :roll:

Amazonko , prosim te, to vis ze si te pamatujeme :lol: Hlavne Denisku, takovy kukadla!! :wink: Jak se porad mate, co baracek a tak??

Evelin , ja ti gratuluju predem :lol: :lol:

Adel , jsem se fakt smala, jak Vitek usnul 8) :wink:

Terko , Domca se vetsinou neboji, kdyz je v dobre nalade, vyspalej, najedenej a to u Vas byl :wink:
Jinak ja teda nechci kazit nikomu radost, ale Domca za choditkem lita od te doby, co ho mame, tak 2-3 tydny, ale chodit sam teda jeste rozhodne nebude :lol: :lol:

Asi tu dnes jeste budu strasit, Dan sel slavit narozeni ditete kamose, takze jsem zase sama doma, my se furt stridame, ani se neuzijeme :lol: Ale spis to vypada, ze vytuhnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
5.6.09 21:15

Ahoj holky,
u nas je 30 ve stinu-uf 8O ,ale lepsi nez zima to zas jako joo… :wink:
Dopo s Mik velky nakup pak staj,zacinam padat na usta,nejak je toho moc co jsem se prestala flakat doma 8) Jeste ze prileti v nedeli neter a pohlida ve staji alespon Mik a ja budu mit o starost mene :roll:

VERU-
ty si ted uzivas,Domca je sikula e vali s choditkem :wink:

Na festival bych sla moooc rada 8O nami

TERKO-
to je blby ten ekzem :( snad to zase zmizi!
Hermelin miluju ja vzdycky delala i do alobalu s cesnekem,peprem,soli kdyz jsme grilovali-veeelka mnamka :D

ADEL-
to je teda neco,to by se u nas stalo snad kdyby nespala Mik tak 9hodin :lol: doufam ze jsi to vyfotila :wink: :lol:

EVEL-
tak bezva,at to sobre dopadne a uzivej zaslouzeneho odpocinku :potlesk:

ZULOK-
fajn ze je ti lepe :wink: a pravdaze to utika,ja ted premyslim co Mik delala nez zacla lezt po 4 8O plazila se??asi jo :oops: musim najit videa 8)

KAJDUL-
3 hodiny,to by u nas teda nehrozila po 30 minutach by vrcel jak vzteklej pes :-D :pocitac:

SIMI-
taky me zajima co jste varili,ty mas taak zajimavou praci 8O :P
Silvi je sikulina!!Presne tak to zacinalo u nas :wink:

ZEBRUS-
at se betonovani povede :wink: Mik se taky bude urco bat mojeho tatky,je to obr,ale ona teda ze zacatku bude bulet na vsechny :roll: ..

AMAZONKO-
to mas taky sikulku upovidanou :wink: Mik si pamatuje vsechno,vsechno opakuje a posledni dobou je silne nervozni kdyz ji nerozumime,opakuje to 10za sebou a placa si rukama do stehynek,asi jako ze jsme uplne mimo :roll:

Tak jdu naposledy natrit postel,pak se vzbudi urco MIk spi 2 hodiny,a ja bych sla do hajan :-) jsem uplne vyrizena,noc taky nic moc,od 4 rano pofnukavala az do 8.30 8) ..Jdu dosmazit rizky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
5.6.09 22:43

Ahoj holky,
no na tom kurzu vaření jsme dělali: kachní polévku s játrovými knedlíčky, pak lososa s bílým chřestem a holandskou omáčkou a na závěr jehněčí kotletky s bramborovými noky a špenátem… mňaaaam… :D O tom se bude psát samo! :lol: :lol:

Mik , ještě k tý Provence, my tam byli před dvěma lety a byla to nááádhera… vzpomínám o to víc, že to byla poslední „netěhotná“ dovolená, otěhotněla jsem hned ten další měsíc :lol:

Veru , joooo, o té fr. akci vím, dávala jsem dokonce avizo na web :wink: a dneska jsem náhodou šla kolem, tak jsem si hned koupila sýr k večeři a byl báááječnej… Když bude v neděli hezky, necháme si po obědě hlídat a zajdem tam s Járou :wink: No, pršet má zítra, tak jsem zvědavá :roll: Jinak my se doma taky dost střídáme, to je fakt, ale zase lepší, než kdyby ven chodili jen chlapi, že jo… :wink:

Kajdul, ty jo, takový nákupy 8O :lol: a přesně tak, u nás teda Jára na oblečení moc není, ale když už nakupujeme, tak tedy zgruntu, trvá to a já furt lítám do kabinky a ven a nosím a nosím mu další věci… Tak si to hlavně vynahraď! :wink: :lol:

Evelín , já už stejně tak nenápadně a pozvolna gratulujuuuuu… tak dobře, no, zatím „jen“ k prázdniná :wink: :D :D Jak si užíváš?!

Ještě posílám foto Silvinky - včera v kuchyni ukořistila celé jablko a byla šťastná jak blecha, zakusovala se do něj slupka-neslupka… 8O :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.6.09 09:09

Jee tak vy myslite ze mam krafat s vama jo 8) :oops: tak joooo

Zulocku, musela jsem se smat - dostat po rituske :D

Zelvi, baracek zere Petovi vsechen volny cas a stale nebydlime a asi v nejblizsi dobe nebudeme. No snad to do Vanoc aspon stihnem, ale vlece se to hrozne.
Mnam, na festival bych sla hned :wink:

Mikulenko, nase mala obcas taky neco hulaka tou svou hatmatilkou a kdyz ji nekdo nerozumi tak hulaka vic a vic a ukazuje :lol:
Vcera jsme videli nafukovani a start vyhlidkovych balonu, stali jsme u jednoho a v dalce se uz zvedal druhy a mala hulakala porad BAL jako balon a byla nastvana ze ho nevidime :oops: :lol:

Evelin, super,ze mas prazdniny konecne, poradne si uzivej volna a klidu!

Simi, to jste varili same lahudky, opravdu zajimava race, jen nic ro me, ja bych neumela poutave psat.

No a co jeste o nas? Mala zacala sama chodit porade par dni pred narozkama, jinak asi od 11ti mesicu nejaky ten krucek. Je to prcek, na roce mela necelych 9kg a 71cm, v pohode ji jsou nektere veci z lonska 8O Docela se snazi mluvit a hodne rozumi, donese mi co chci podat, kouka na vec o ktere mluvim a tak.
Dostala ke dni deti kocarek na panenky(pote co ho nechtela opustit v kavarne s hrackami pro deti) a porad tu s nim lita a chce v nem vozit(to ji ukazal tata :roll: ) a ma z toho strasnou srandu.

No a jinak uz nebydlime asi mesic u me mamky, nejak to spolecne souziti neklapalo,tak jsme si nasli podnajem v Brne, 1+1 a jsme tu my tri a pes :) , je to malicke,ale jsme moc spokojeni a mame svuj klid.

Tak a musim frcet, protiva neco chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
6.6.09 11:43

Ahoj holky,
já dnes jen tak rychlíkově - včera u segry bylo super, Aďas spokojený, protože segřin Lukášek tam má spoustu aut a bagrů, ale nejlepší byl nakonec Haniččin kočárek a panenka :roll: :lol: .
Dnes jdeme odpoledne k Tomovým rodičům, slavit narozeniny tchýně, pak musím rychkle zabalit, protože zítra dopoledne se vracíme do Prahy a dnes večer mě ještě čeká srazík s lidma z gymplu - no jsem zvědavá, jak to Tom zvládne s mamánkem Adýsem u našich - koupání, krmení - to snad půjde, horší bude uspávání, ale snad to zvládnou.
Tak se všechny mějte moc hezky. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.6.09 12:03

Ahoj holky,

před chvílí Jiřulka poprvé namaloval postavičku co má oči,pusu,ruce a nohy,předtím to byly takové ty klasické „čmáranice“,tak jsem z toho hotová :huban:

Janus tak to máte dneska nabito,užij si srazík :wink:

Amazonko to je dobře,že bydlíte sami a máte klídek!Já si to nedovedu představit,bydlet s mámou nebo tchýní :roll: :wink:
Deniska je šikovnááá :wink:

Simi to jste teda vařili lahůdky 8O :-) ,dala bych si :wink:
My máme k obědu rozjeté ptáčky s rýží,to nezní tak lahůdkově :D ,zkusím dát i Vítkovi :wink:
Silvinka je nadšená z jablka,dobrýýý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
6.6.09 14:22

Adél, jééé, já bych si zrovna ty ptáčky dala děsně ráda :oops: :lol: Jára jel zkontrolovat, jestli se dělníci na chatě činí :roll: tak jsem k obědu sezobla jen „rohlík s něčím“… Ale odpo přijdou dvě bývalé kolegyně a budem dělat „palačinkovou party“, mňam! No a jaký měl ptáček úspěch u malého :?: Jo a gratuluju k výtvarnému umělci :D na tyhle momenty se taky moooc těším… :D

Janus , ty jo, tady je to samý školní sraz :lol: tak si celý víkendový program moc užij!!! :D

Amazonko , to máš šikulku!!!! Takhle krásně povídat a reagovat, páni! :D Jo a potěšilo mě, že někdo má taky „nižší“ dítě než já, ti moji prďolové měli v roce sice 10 kg, ale 72 cm… :wink: :lol: A určitě je fajn, že bydlíte sami, já mám moji mamku děsně ráda a s tchyní vycházím taky dobře, ale společně bydlet, to by asi neklapalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.6.09 14:22

Ahoj holky,

zdravím v rychlosti, nějak nestíhááám, bo včera veče né průšvich-ale přímo průsr!!!! Adam se totiž opařil!!!!! :-( :-( :-( Takže rychle pod sprchu, chladit-chladit a pak na pohotovost :roll: :roll: :cry: NO MAZEC!!! Samo se to stalo, když jsem byla sama doma…nesu babi časj (naštěstí v takové pidi konvičce), dala jsem to dost daleko na skříňce, abych mohla otevřít vrátka ke schodišti a mohla vzít Adámka a pak i ten čaj, jenže na něj Adam nějak mi záhadným způsobem přišel a bylo to…Jsem taková kravka, namlátila bych si :cry: :cry: :oops: … Naštěstí má „jen“ trošku předloktí…dnes jsme byli dopoledne na převazu, dr. prostříhl dva půchýřky a prý se to zhojí na 1, takže tím mě tááák uklidnil :oops: :oops: :wink: No, nepřeju vám to holky, fakt si na to dávajte pozor, jelikož dítka dosáhnout tak daleko 8O 8O :?

Jinak včerejší dopoledne pěkné, strávila jsem ho v Liberci s holčinou s emimi-Liberečandou a pak jsme nakupovali s Radkem v super-železářství záležitosti na domeček…

Amazonko: Aspoň máte svůj klídek, což vám tak trošku závidím, protože tady u nás je to taky občas dost na paličku :roll: :roll: :wink: Ale utěšuju se, že snad už na zimu ve svém a neboj, Radkovi to taky žere všechen volný čas…, ale znáš to: Kdo si počká, ten se dočká :wink: :wink: :wink:

Adél: Téda, Jiřulka je šikovný 8) 8) :)

Simi: Takový dobrůtky bych si taky dala :-) :) :) A jde vidět, že Silví šmakovalo 8) :wink: :wink:

Evelín: Taktak nožky horeee 8) :lol: :wink:

Víc si nepamatuju :oops: :oops: :? , zatím papáček, musím jít tady pouklidit ten bordelismus, dokud mládě spinká :wink: :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí