Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj
Dnes je krásně, jupí…budeme betonovat ![]()
Noc teda nic moc, Benda se budil a plakal, asi zuby ![]()
Holky, Benda nejde zase ke všem, třeba mýho taťky se bojí a řve i když se na něj jen dívá
. S chlapama je celkově opatrnější, k ženským docela jde
. A ta prodavačka má doma 2letýho vnoučka, tak to s dětma umí
Týnko , snad už jste doma taky v pohodě, hádky jsou hnus ![]()
Kajdul , to je Matýsek dobrej, že už se ptá ![]()
Januš , mňam palačinky ![]()
Mik , super fotka s ušima ![]()
Zuločku , Matuško je šikulka ![]()
Jdu koupit zmrzku ![]()
Ahoj holky,
tady je zase počasí, hnus, bleeeee, zima jak na Sibiři a mračna, že se člověk pomalu bojí ven, ach jo. Odpoledne máme jít k segře na návštěvu, tak snad to vyjde, minule si tam Adýs tak krásně hrál, tak by mohl dnes taky
.
Mikul - krásné fotky, hlavně ta ušatá
.
Jdusi dát něco k obídku, zatím ahoj… ![]()
Ahoj holky,
včera jsem byla na tom kurzu vaření (kvůli článku), bylo to supeeeer, i když docela makačka… domů jsem dorazila ve 23.15! A ráno pěkně se Silví na cvíčo… Moooc si to malá užívala
a co mě dostalo - v herně si pak vzala dětskou židličku a „chodila“ s ní po celé místnosti, i na chodbu se vydala
děsně ji to bavilo!!! Přitom jinak nechce ani na ruce a jen obchází nábytek, že by chodila za autíčkem (odrážedlo, ale dá se použít i jako chodítko), to ne-e… Tak mi udělala radost, beruška
![]()
Amazonko , zdravím po delší době
hodněkrát jsem si na vás vzpomněla, jak se daří, a co to, že nepíšeš… Teda to máš ale šikulku, takhle pěkně opakovat!
![]()
Mik , neee, neposílám tě jinam, naopak, aspoň tady máme nějakého tahouna
A opět krásné fotky!!!
Zulocku , super, že už ti je dobře!
A máš pravdu, člověk na to pak bude se slzou v oku vzpomínat, jací byli malincí, nechodící
Já už si skoro nepamatuju, jaké to bylo, když děti jen ležely…
![]()
Ahojky holcata,
Simi - tak to je Silvinka sikulka a hlavne ze sis kurz vareni uzila
Jani - tady krasne sviti slunko , alel fouka ![]()
Jsme se vratili z obchodu, kde jsme stravili skoro 3hodiny
, Martin si vybiral obleceni, meli slevu 30%, tak se toho muselo vyuzit. No ma toho pozehnane, na chlapa a je horsi nez zenska, nez si neco vybere a vyzkousi
No des. Nasteti malej byl v pohode, tak se to dalo vydrzet
A ve finale si koupil jeste naramek z oceli, aby toh nebylo malo a ja nic
- vynahradim si to pristi tryden z materske
![]()
A nas mladej asi zacina spavat jednou denne, protoze ho uspat, to je des, tak od zitra vyzkosime, ale nejsem rada, takhle jsem mela aspon 2× denne malej odpocinek, ale ted ![]()
No nic, zatim koncim
Jo Zuli - hlavne ze uz je ti lip
a Mik - usi bomba, mame doma taky, ale zluty ![]()
Ahoj holky,
tak mam napsano!!! Vysledky jeste nevim,tak jeste negratulujte
Obavam se ale, ze to nebude moc velka slava
Nebylo to tezke, ale neco jsem proste nevedela, protoze jsem nestihla vsechno dukladne projet a nastudovat. Kazdopadne mam uz ale praaaaaaazdniny
Cely vecer se budu jen flakat, koukat na tv, surfovat, jist, nudit se, povalovat, poflakovakovat a spoustu neuzitecnych cinnosti
![]()
Ahoj holky,
to vám musím napsat,jak chudák Vítek dneska večer usnul.Po poledni mi usnul ještě v kočáru,když jsme jeli z hudebky.Pak jsem ho musela budit,jeli jsme k ségře na návštěvu a kdyby spal ty svoje 3 hoďky..,no nechala jsem ho hodinu a třičtvrtě
Teď večer už byl hotovej,tak jsem ho položila do postýlky a šla pryč,nic se neozývalo,jdu se na něj podívat a on spal pejsek malej vsedě v předklonu a hlavičku měl opřenou o šprušli
Ještěže jsem tam šla brzo
![]()
Evelín tak já teda gratuluju k těm prázdninám,huráááááá
![]()
Kajdul koukám manžel se rozšoupnul ![]()
U nás se spí dávno jednou denně,ale stejně tu mám ještě druhýho draka ![]()
Simi a co jste vařili?Teda jestli jsi to tady už nepsala..
Silvinka je šikulka.
Vítek přejde za ruce celý byt,ale zkouším to tak jednou za den ![]()
Janus jak bylo u ségry?Já dostala už dopředu dárek k narozkám,od ségry Oriflame co jsem si objednala
a bombošku,takový ty mořský potvory
a od neteře pidi čokoládky Milka ![]()
Zuločku supér,že už jsi zdravá ![]()
S tím chozením,já jsem trošku nedočkavá,ale mám takový dojem,že Vítek bude" zdrhací typ",takže si to musím užít,než fakt začne běhat
Už teď mi po čtyřech na hřišti vezme dráhu a vůbec ho nezajímám ![]()
ahojkyyy, tak Pája má zas ekzém, ale netuším z čeho…na plavčo nechodíme…možná tím, že jsem změnila pěnu do vany, asi se radši vrátim k osvědčeným olejíčkům do koupele…dneska sme měli srazík s kamarádkou s roční holčičkou, pěkně už chodí a s Pájou si podávali hračky
dneska jsem opět nic nevařila, hodila sem si do trouby pepu na grilu a bylo
![]()
Mik: krásný ouška…
Kajdul: to máš teda pravdu, že manža je horší jak ženská…3 hodiny v obchodě????to ani já nezvládám ![]()
Evelín: super, že už máš po a můžeš si lebedit…
Simi: gratulace Silvince…a taky už si vůbec nepamatuju, když Pája jen ležel ![]()
Zulok: to je dobře, že je ti už líp
Ahooj, tak jste toho nastesti moc nenakecaly, byla jsem vcera (opet
) v hospode s lidma z VS, ale po minule zkusenosti jsem si dala jen par stricku
takze dnesni cvico a pak courani venku bylo v pohode, jen mensi unava ![]()
Holky prazsky, jestli mate radi francouzska vina a jidla
tak doporucuju → na Ovocnaku je dalsi rocnik Festivalu francouzskych chuti a vuni, dnes jsme tam byli, maji vyyborne normandske ustrice, dobra vina, nejaka jidla, ale hlavne vynikajici marmeladky (ty St. Dalfour, vhodne i pro nase male deti, cena lepsi nez v obchode) a skvele pastiky a salamky, mnaaaam, dnes jsme to meli k veceri…
Loni jsme tam nakoupili hodne vina.. Je to cely vikend, takze kdyztak zajdete!! ![]()
Jsem se nejak rozepsala, ale jinak uz skoro nevim, co jste psaly… ![]()
Amazonko , prosim te, to vis ze si te pamatujeme
Hlavne Denisku, takovy kukadla!!
Jak se porad mate, co baracek a tak??
Evelin , ja ti gratuluju predem
![]()
Adel , jsem se fakt smala, jak Vitek usnul
![]()
Terko , Domca se vetsinou neboji, kdyz je v dobre nalade, vyspalej, najedenej a to u Vas byl ![]()
Jinak ja teda nechci kazit nikomu radost, ale Domca za choditkem lita od te doby, co ho mame, tak 2-3 tydny, ale chodit sam teda jeste rozhodne nebude
![]()
Asi tu dnes jeste budu strasit, Dan sel slavit narozeni ditete kamose, takze jsem zase sama doma, my se furt stridame, ani se neuzijeme
Ale spis to vypada, ze vytuhnu ![]()
Ahoj holky,
u nas je 30 ve stinu-uf
,ale lepsi nez zima to zas jako joo… ![]()
Dopo s Mik velky nakup pak staj,zacinam padat na usta,nejak je toho moc co jsem se prestala flakat doma
Jeste ze prileti v nedeli neter a pohlida ve staji alespon Mik a ja budu mit o starost mene ![]()
VERU-
ty si ted uzivas,Domca je sikula e vali s choditkem ![]()
Na festival bych sla moooc rada
nami
TERKO-
to je blby ten ekzem
snad to zase zmizi!
Hermelin miluju ja vzdycky delala i do alobalu s cesnekem,peprem,soli kdyz jsme grilovali-veeelka mnamka ![]()
ADEL-
to je teda neco,to by se u nas stalo snad kdyby nespala Mik tak 9hodin
doufam ze jsi to vyfotila
![]()
EVEL-
tak bezva,at to sobre dopadne a uzivej zaslouzeneho odpocinku ![]()
ZULOK-
fajn ze je ti lepe
a pravdaze to utika,ja ted premyslim co Mik delala nez zacla lezt po 4
plazila se??asi jo
musim najit videa ![]()
KAJDUL-
3 hodiny,to by u nas teda nehrozila po 30 minutach by vrcel jak vzteklej pes
![]()
SIMI-
taky me zajima co jste varili,ty mas taak zajimavou praci
![]()
Silvi je sikulina!!Presne tak to zacinalo u nas ![]()
ZEBRUS-
at se betonovani povede
Mik se taky bude urco bat mojeho tatky,je to obr,ale ona teda ze zacatku bude bulet na vsechny
..
AMAZONKO-
to mas taky sikulku upovidanou
Mik si pamatuje vsechno,vsechno opakuje a posledni dobou je silne nervozni kdyz ji nerozumime,opakuje to 10za sebou a placa si rukama do stehynek,asi jako ze jsme uplne mimo ![]()
Tak jdu naposledy natrit postel,pak se vzbudi urco MIk spi 2 hodiny,a ja bych sla do hajan
jsem uplne vyrizena,noc taky nic moc,od 4 rano pofnukavala az do 8.30
..Jdu dosmazit rizky ![]()
Ahoj holky,
no na tom kurzu vaření jsme dělali: kachní polévku s játrovými knedlíčky, pak lososa s bílým chřestem a holandskou omáčkou a na závěr jehněčí kotletky s bramborovými noky a špenátem… mňaaaam…
O tom se bude psát samo!
![]()
Mik , ještě k tý Provence, my tam byli před dvěma lety a byla to nááádhera… vzpomínám o to víc, že to byla poslední „netěhotná“ dovolená, otěhotněla jsem hned ten další měsíc ![]()
Veru , joooo, o té fr. akci vím, dávala jsem dokonce avizo na web
a dneska jsem náhodou šla kolem, tak jsem si hned koupila sýr k večeři a byl báááječnej… Když bude v neděli hezky, necháme si po obědě hlídat a zajdem tam s Járou
No, pršet má zítra, tak jsem zvědavá
Jinak my se doma taky dost střídáme, to je fakt, ale zase lepší, než kdyby ven chodili jen chlapi, že jo… ![]()
Kajdul, ty jo, takový nákupy
a přesně tak, u nás teda Jára na oblečení moc není, ale když už nakupujeme, tak tedy zgruntu, trvá to a já furt lítám do kabinky a ven a nosím a nosím mu další věci… Tak si to hlavně vynahraď!
![]()
Evelín , já už stejně tak nenápadně a pozvolna gratulujuuuuu… tak dobře, no, zatím „jen“ k prázdniná
Jak si užíváš?!
Ještě posílám foto Silvinky - včera v kuchyni ukořistila celé jablko a byla šťastná jak blecha, zakusovala se do něj slupka-neslupka…
![]()
Jee tak vy myslite ze mam krafat s vama jo
tak joooo
Zulocku, musela jsem se smat - dostat po rituske ![]()
Zelvi, baracek zere Petovi vsechen volny cas a stale nebydlime a asi v nejblizsi dobe nebudeme. No snad to do Vanoc aspon stihnem, ale vlece se to hrozne.
Mnam, na festival bych sla hned ![]()
Mikulenko, nase mala obcas taky neco hulaka tou svou hatmatilkou a kdyz ji nekdo nerozumi tak hulaka vic a vic a ukazuje ![]()
Vcera jsme videli nafukovani a start vyhlidkovych balonu, stali jsme u jednoho a v dalce se uz zvedal druhy a mala hulakala porad BAL jako balon a byla nastvana ze ho nevidime
![]()
Evelin, super,ze mas prazdniny konecne, poradne si uzivej volna a klidu!
Simi, to jste varili same lahudky, opravdu zajimava race, jen nic ro me, ja bych neumela poutave psat.
No a co jeste o nas? Mala zacala sama chodit porade par dni pred narozkama, jinak asi od 11ti mesicu nejaky ten krucek. Je to prcek, na roce mela necelych 9kg a 71cm, v pohode ji jsou nektere veci z lonska
Docela se snazi mluvit a hodne rozumi, donese mi co chci podat, kouka na vec o ktere mluvim a tak.
Dostala ke dni deti kocarek na panenky(pote co ho nechtela opustit v kavarne s hrackami pro deti) a porad tu s nim lita a chce v nem vozit(to ji ukazal tata
) a ma z toho strasnou srandu.
No a jinak uz nebydlime asi mesic u me mamky, nejak to spolecne souziti neklapalo,tak jsme si nasli podnajem v Brne, 1+1 a jsme tu my tri a pes
, je to malicke,ale jsme moc spokojeni a mame svuj klid.
Tak a musim frcet, protiva neco chce.
Ahoj holky,
já dnes jen tak rychlíkově - včera u segry bylo super, Aďas spokojený, protože segřin Lukášek tam má spoustu aut a bagrů, ale nejlepší byl nakonec Haniččin kočárek a panenka
.
Dnes jdeme odpoledne k Tomovým rodičům, slavit narozeniny tchýně, pak musím rychkle zabalit, protože zítra dopoledne se vracíme do Prahy a dnes večer mě ještě čeká srazík s lidma z gymplu - no jsem zvědavá, jak to Tom zvládne s mamánkem Adýsem u našich - koupání, krmení - to snad půjde, horší bude uspávání, ale snad to zvládnou.
Tak se všechny mějte moc hezky. ![]()
Ahoj holky,
před chvílí Jiřulka poprvé namaloval postavičku co má oči,pusu,ruce a nohy,předtím to byly takové ty klasické „čmáranice“,tak jsem z toho hotová ![]()
Janus tak to máte dneska nabito,užij si srazík ![]()
Amazonko to je dobře,že bydlíte sami a máte klídek!Já si to nedovedu představit,bydlet s mámou nebo tchýní
![]()
Deniska je šikovnááá ![]()
Simi to jste teda vařili lahůdky
,dala bych si ![]()
My máme k obědu rozjeté ptáčky s rýží,to nezní tak lahůdkově
,zkusím dát i Vítkovi ![]()
Silvinka je nadšená z jablka,dobrýýý ![]()
Adél, jééé, já bych si zrovna ty ptáčky dala děsně ráda
Jára jel zkontrolovat, jestli se dělníci na chatě činí
tak jsem k obědu sezobla jen „rohlík s něčím“… Ale odpo přijdou dvě bývalé kolegyně a budem dělat „palačinkovou party“, mňam! No a jaký měl ptáček úspěch u malého
Jo a gratuluju k výtvarnému umělci
na tyhle momenty se taky moooc těším… ![]()
Janus , ty jo, tady je to samý školní sraz
tak si celý víkendový program moc užij!!! ![]()
Amazonko , to máš šikulku!!!! Takhle krásně povídat a reagovat, páni!
Jo a potěšilo mě, že někdo má taky „nižší“ dítě než já, ti moji prďolové měli v roce sice 10 kg, ale 72 cm…
A určitě je fajn, že bydlíte sami, já mám moji mamku děsně ráda a s tchyní vycházím taky dobře, ale společně bydlet, to by asi neklapalo ![]()
Ahoj holky,
zdravím v rychlosti, nějak nestíhááám, bo včera veče né průšvich-ale přímo průsr!!!! Adam se totiž opařil!!!!!
Takže rychle pod sprchu, chladit-chladit a pak na pohotovost
NO MAZEC!!! Samo se to stalo, když jsem byla sama doma…nesu babi časj (naštěstí v takové pidi konvičce), dala jsem to dost daleko na skříňce, abych mohla otevřít vrátka ke schodišti a mohla vzít Adámka a pak i ten čaj, jenže na něj Adam nějak mi záhadným způsobem přišel a bylo to…Jsem taková kravka, namlátila bych si
… Naštěstí má „jen“ trošku předloktí…dnes jsme byli dopoledne na převazu, dr. prostříhl dva půchýřky a prý se to zhojí na 1, takže tím mě tááák uklidnil
No, nepřeju vám to holky, fakt si na to dávajte pozor, jelikož dítka dosáhnout tak daleko
![]()
Jinak včerejší dopoledne pěkné, strávila jsem ho v Liberci s holčinou s emimi-Liberečandou a pak jsme nakupovali s Radkem v super-železářství záležitosti na domeček…
Amazonko: Aspoň máte svůj klídek, což vám tak trošku závidím, protože tady u nás je to taky občas dost na paličku
Ale utěšuju se, že snad už na zimu ve svém a neboj, Radkovi to taky žere všechen volný čas…, ale znáš to: Kdo si počká, ten se dočká
![]()
Adél: Téda, Jiřulka je šikovný
![]()
Simi: Takový dobrůtky bych si taky dala
A jde vidět, že Silví šmakovalo
![]()
Evelín: Taktak nožky horeee
![]()
Víc si nepamatuju
, zatím papáček, musím jít tady pouklidit ten bordelismus, dokud mládě spinká
![]()