Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj MiriaM , já ji mám právě taky „slíbenou“, tak doufám, že mi ji dá… Kus plodu, to je hezké, před 14 dny to byl prý shluk buněk (říkal Dr.). To se nám to hezky vyvíjí…
Fotku dám do galerie určitě, musím se jít podívat i na ty vaše zázraky
Teď jenom na které straně byl ten odkaz…
mě se taky zvětšili, ale nevim o kolik, ale asi o dost košíčky B mi jsou těsnější a to jsem měla některý podprdy s košíčky A
, jsem ráda!!!
máma mi zas říká že budu jak dojná, a to si piš že tady na tý velikosti to zdaleka nekončí… ![]()
Někde v hloubi diskuze byl odkaz přímo na tu fotogalerii, tak jsem ho chtěla původně hledat, ale už jsem se tam doklikala normálně přes odkaz Fotogalerie atd. Je to fakt nádhera, já už ho chci vidět takyyyyyyyy
![]()
Teda s těma prsama jsi mě moc nepotěšila, uvažuju, že bych koupila nějakou těhotenskou podprdu, ale zase bych nerada, aby mi za měsíc byla malá… Tak nějak by se mi líbilo, kdyby existovalo všobecně platné pravidlo - prsa rostou do 3. měsíce a pak nic až do porodu (že bych vyčkala) - ale to bych asi chtěla moc ![]()
Mně vyrostly prsa vždycky na začátku těhu a pak až při kojení. A nejvíc se mi osvědčily místo podprsenek takové ty lambady. Jsou dost přizpůsobivé a i na kojení jsou lepší než kojící podprsenky. Ona se i špatně trefuje před kojením jejich velikost. Já měla jednu moc malou a jednu zas děsně nepohodlnou, dala jsem za ně spoustu peněz a skončila jsem u těch levných lambad ![]()
Jo a nedávno jsem přišla na to, že se mi dělá špatně z voňavek. Od té doby, co je nepoužívám, je mi mnohem líp. Ale co asi chudák okolí
Ještě mám z minulého těhu krásnou voňavku, kterou mám tak spojenou s nevolnostmi, že ji nemůžu používat
A totéž melounové orbitky.
Jo ty lambádky jsou skvělý, asi fakt mnohem lepší než ty kojící podprdy a hlavně jsou pohodlný, pravda mám je taky a při Matesovi jsem měla jednu kojící práskačku.
aleesho já voňavky nemůžu od začátku, dávám si jen deo Niveu abych uplně nesmrděla ![]()
nazdarek, tak jsem zpatky z kontroly. tak jsem pry 6+neco,nas potomek meril pul centimetru a uz mu bilo srdicko.
teda dojalo me to tak, ze jsem chytla malem hystericky zachvat a vypadala jsem spis jako bych potratila, nez ze byla tehotna.. ![]()
jinak lambady ja nosit nemuzu, bo mi nedrzi..
prsa mi taky vyrostla mela jsem mezi B a C no a ted se do niceho moc nevejdu.. tak tocim furt dve podprdy dokola, bo se mi nechtelo jit kupovat novou, dokud neni nic jiste.. ale ted uz snad vyrazim.. ![]()
jéééééééééééé fram tak to je super, gratuluju k srdíčku, je to super viď, už tam máme žijící tvorečky…TO JE PROSTĚ BOMBA!!!!!!!!!!!
Fram,já taky nikdy nevěřila,co se mou dokáže udělat pohled na srdíčko ![]()
Jinak s prsama----já už teda přešla z C na D
no síla holky,doufám,že to dál nepůjde
![]()
A všechny moc zdravím ![]()
Jo ty prsa,to je síla, mě by vyhovovalo co mám teď něco mezi B a C, ale myslím že budu při kojení vděčná i za D ![]()
Těším se až ho ucítím, až mě kopne, protože takhle si to člověk, až na ty nevolnosti moc nebere, že je těhotný. Pořád tomu nějak nemůžu uvěřit. ![]()
Ale jsem šťastná, to je jasný ![]()
no jenze ja nemam ani ty nevolnosti. ja nemam vlastne az na ty prsa vubec zadny priznak, takze proto mi to taky nejak nedocvakava.. to ted nema znamenat, ze ty nevolnosti privolavam. to ne!!
ja jsem bez nich docela rada.. ![]()
Fram,já na ty prsa taky nemám nic jinýho,jíst můžu vše,špatně mi není.........no už aby byla další KO a já zase viděla mimíse ![]()
Holky tak to jste šťastné těhulky, ráda bych se podělila o aspoň malou část mých příznaků.
Holky já se z těch chlapů fakt zblázním, já jsem rozvedená a z toho nepovedenýho manželství mám Matesa, je mu 5 a už ho nechávám se tak nějak rozhodovat kdy chce jít k tátovi a kdy ne, no tenhle víkend měl jít k tátovi a postavil si hlavu prostě že k tátovi nepůjde, takže já jsem ta špatná a já za to můžu, jenomže já ho celý den přemlouvala aby k tátovi šel, ach jo, řval na mě jak histerka můj bývalý…
![]()
Mirio,ale zase si takhle říkám,jestli je tam a jestli roste jak má......no snad ano ![]()