duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
7.9.08 19:37

Teda vy jste toho dneska napsaly :lol:
Já jsem to taky nějak zakřikla a dneska je mi blbě celý den :(

Jména : pro kluka máme od minula Daniel Adam, holčička bude asi Tereza Stela. My dáváme dvě jména, aby si kdyžtak děti později mohly vybrat. A je to takový kompromis mezi exotickým jménem, které třeba introvertnímu dítěti nesedne, a běžným jménem, kterých je spousta. Už se mi to párkrát hodilo, že na hřišti byly dvě Lucky, tak jsem ji volala celým jménem. Slyší na něj, dokonce umí říct, že je Ema :)

Kočárek : Minule jsem měla hlubokou Inglesinu (asi jako ta Sofia) a super. Velká korba se fakt hodila, Lucka rostla děsně rychle. Ale už od 5 měsíců jsem to střídala se sporťákem. Teď to prostě musí být Phil&Teds, protože je pro dvě děti, ale velký jako normální kočár. Musíme deset minut pěšky po silnici, než jsme v civilizaci, a to Lucka ještě nebude schopná ujít. Jen je trochu dražší, než jsem původně počítala. Myslela jsem, že koupíme jen obyč. kočár a pro Lucku skate.
http://www.detskyraj.cz/…-amp;teds-sp-
Ale ten bolder se mi taky moc líbí. A X-lander má hodně lidí. Casualplay je nádherný, jen trochu drahý a korbička malá.

Jé, to jsem se nějak rozepsala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
7.9.08 21:52

Jéé holky,ten od Peti Z je fakt kráásný…tak se přidávám a těším na sraz :lol: Kočárek budem řešit po Vánocích…teď na něj asi nejsou ani finance, bo rekonstruujeme a myslím, že řešit ho dřív nemá smysl…většinou někde něco zahlédnu,jéé to je super cena, tak to koupím a pak se mlátím do hlavy, pže to v tu chvíli, kdy je potřeba uvidím ještě mnohem levněj a spoléhám na „akce“ o Vánocích..mno a třeba se nám složí i rodina :lol:

Jména…mno…líbí se nám Darja, Darina, mně Erika,a kluk Boris,Erik,Tadeáš se mi líbí…i třeba Filip..ale výběr necháme až po prvním screeningu…za měsíc… :lol: říkáte, že je na matrice nějaký pramen, odkud čerpat jo?Možná tam zajdem,až se budem hádat o jménu:-))

Gratuluju Markýskovi k srdííčkuuu :lol: :dance: Jinak nevolnosti mě drží už víc jak týden,ale nezvracím..jen mám pořád hlad a když se nenajím, je mi zle :roll: no..a ta únava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
7.9.08 22:16

Za celou sobotu skoro žádný příspěvek..a za tu dobu co já drhla koupelnu jste se teda rozjely :lol: :lol: ..
Já jsem KO :oops: ..fuj debilní koupelna :? :? …A začalo mi z toho být pěkně blbě..všechny ty přípravky..fuuj..normálně mi smrdí vlastní uklizená koupelna :roll: :oops: :lol: ..

Kačko-tu knížku by určitě měli zapůjčovat na matrice,moje kámoška si ji taky půjčovala :wink: .

Fram-krásný metřík :wink: .Dám ti ho do tabulky jo :) ..
Možná si ho předtím špatně zkopirovala proto se nezobrazil :? ..

Aleesho-taky uvažuju o dvou jménech..A chci se tě zeptat to pak jde,aby děti pak používali jen to jedno?
Díky za radu :)

Majko-koukám,že to máte asi podobny,taky máme s manželem absolutně odlišný vkus na jména a je to kříž :roll: :lol:

No nic holky zítra jdu poprvé do práce.,.aspon to omrknout tak držte palce :lol: :lol: !

Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
7.9.08 22:19

Držím palečky v práci a šetři se!!! :wink: Jdu spinkat…usínám v sedě :wink: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
7.9.08 22:30

DUBŇÁTKA 2009 http://www.beruska8.cz/…nka1/100.gif

aleesha Alena/1981/Praha/Lucie-Emma(11.1. 07)/TP 2.4./KO 22.9. 10+6

MiriaM Mirka/1982/Praha 8/Matěj(3.6. 05) TP 5.4./KO 25.9 10+3

Petrax77 Petra/1977/Praha/Šimon(27.9. 07)/TP 5.4./KO 11.9 10+2

xmerssy -/-/Brno/-/TP 11.4/KO-?

Petra Z Petra/1974/Mimon-Česká Lípa/-/TP 13.4./KO 18.9 9+3

Angua Petra/1983/Vsetín/-/TP 14.4./KO 7.10 9+2

Ellena Jitka/28 let/Irsko/-/TP 14.4/KO???

Bobi Božka/1973/Břeclav/Aleš(27.4. 04)/TP 17.4./KO 24.9. 8+5

Buresinka Iva/-/-/-/TP 17.4./KO 1.10

kackakocka Kacka/1980/Praha/Artuš(31.5. 06)/TP 18.4./KO 30.98+2

tygr Lucie/30 let/-/-/TP 20.4/KO?? 8+1

Lucink_a Lucka/1984/Jilemnice/-/TP 22.4 KO 15.9

Escargot Lenka/1976/Praha/Eliáš(21.4.06)/TP 23.4./KO 18.9.-odběry 7+6

Titty Radka/1976/Praha-vychod/Martínek(31.1. 07)/TP 23.4/KO 24.9 7+6

Majka24 Maja/1984/Napajedla u Zlina/-/TP 24.4./KO 17.9. 7+6

Tuttu /34 let/-/2 synové(1,5 a 3,5 roku/TP 25.4/color]/KO ?

Markýsek Marketa/1974/Berlin/Jirka(19.6. 92,andílek Vanesska(23-29.6 2008),Kristýnka 21 tt./TP 27.4./KO 25.9. 7+2

Fram Tereza/1978/Praha/-/TP 30.4./KO 22.9 6+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
8.9.08 10:15

ahoj holky :)

koukám, že jste přes víkend řešily jména. mně se líbí třeba Oliver, Felix, Timon, Samuel, Damián, Alex … ale pro holčičku teda nevím. už když jsme vybírali jméno pro první dítě, tak se nám pro holčičku snad nic nelíbilo :? nakonec to měla být Ela, ale když teď máme Eliáška, tak už se to moc nehodí .....

jinak seznam jmen jsem našla tady:
http://krestni-jmena.cz/

ad kočárek) nový kupovat nebudem, máme Patron Athos po Eldovi, sice to není žádný zázrak, teď bych si určitě vybrala jiný, ale co … poslouží taky :wink:

Elísek šel dneska poprvé do jeslí … jsem z toho celá naměkko, řval tam na celé kolo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
8.9.08 10:32

Ahojky těhulenky,
Escargot - taky máte takový docela netradiční jména…
neboj malý si zvykne, ty začátky jsou strašný, jak pro mámu, tak pro malý, ale věř že mu je tam dobře, má tam děti a program, to bude dobrý.
Matýsek je už v pohodě, má tam kamarády a už se i do školky těší, minulý týden jsem myslela že si nezvykne, a teď…

Holky já jsi jdu zítra pro těhu průkazku, ani nevim proč mám z toho takovou radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
8.9.08 10:44

Fram , prospaný víkend ti závidím! Hned bych se připojila, ale už to mám hodně omezené tím, kdy spí Marťas. :?
Hrozný je, že když usnu přes den, mám pak šílené „ranní“ nevolnosti, mnohem horší, než ty, co mám ráno. To mě zachraňuje studená Cola, stačí vždycky troška a hned je líp.

Markýsku , seznámek s metříky je hezký, ale bez nich byl mnohem přehlednější. Ale jestli to ostatním vyhovuje, tak nebudu prudit. :wink:

Podprsenky - to mi ani nemluvte. Při prvním těhu mi prsa pěkně vyrostla, těhotenskou podprdu jsem koupila až tak kolem 20. týdne a byla fakt dobrá, předtím jsem koupila dvě normální ve větší velikosti. Lambady jsem taky měla, ale nestačily mi, zvlášť třeba na procházky byly pro mě málo pevné. Ještě tak na doma. No a na kojení mi vůbec nevyhovovaly, měla jsem tři kojicí zn. Anita a ty byly super! Holt každá si vybere, co jí vyhovuje.
Tak jsem si říkala, že mám tentokrát snad s velikostmi vystaráno, jenže… se mi jaksi změnil tvar a tím pádem mi nesedí žádná z mé zásoby.

Jinak značku Anita můžu jen doporučit. Sice je dražší, ale mně fakt hodně vyhovuje, jak těhotenské a kojicí podprsenky, tak i těhotenské kalhotky.

Břicho už se začíná ukazovat, hlavně to poznám na oblečení. Jde to rychleji, než u toho prvního. :)

Kočárky - teda já žasnu, vy jste rychlíci. 8O Já vybírala kočárek až tak 2 měsíce před porodem. Ale ten Bolder vypadá pěkně. :) Každopádně doporučuju nedat jenom na dojem z internetu a jít si kočárek někam vyzkoušet naživo, nejlíp si půjčit i mimino a zkusit jezdit s ním. Taky si změřit, jestli se kočár vejde do dveří (tedy konkrétně tam, kam budete jezdit) a do auta.

Jméno začneme řešit, až budeme znát pohlaví. Nerada bych se dohadovala dvakrát tolik, než je nutné. :wink: U nás to bude nějaké běžné české jméno, asi se budu snažit, aby to nebylo mezi prvními pěti z těch, co se teď nejvíc dávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
8.9.08 10:46

Jo a v pátek jsem si došla pro těhotenskou průkazku, abych mohla vyrazit na registraci do porodnice. Připravovala jsem se, jak budu muset doktora přemlouvat, aby mi ji vystavil, když minule mi ji ještě nechtěl dát a ani jsem se k němu nedostala. Sestra už ji měla připravenou u mě v kartě, jen tam něco dopsala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
8.9.08 10:55

Ty jo Titty ty už máš průkazku, tak to je bomba, kdy se budeš registrovat a kam???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65279
8.9.08 11:13

Ahoj maminky :lol:
Kačko,nevím,jestli se dnes dostanu na tu matriku se zeptat,od rána mi je šoufl :?
Holky,v obchodě jsem myslela,že nevydržím ve frontě.........bylomi na omdlení----fuj :x
A průkajdu?Tu nemám,ale už bych jí taky chtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
8.9.08 11:19

Ahoj Peti, já si myslím že 18/9 je průkazka tvoje…
Víš co se mi stává taky většinou v obchodě, takovej jako nával, začnu se potit, je mi strašný teplo, začne se mi točit hlava je mi na zvracení a mám čeno před očima, je to hnusný stav myslí že je to tlak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65279
8.9.08 11:33

Mirio,tak tak---fuj :? ale naštěstí to není často.A hlavně jsem se před tím nenajedla,tak proto asi.ted už mi je fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
8.9.08 11:41

hezke dopoledne/poledne preju! nejak jsem byla zavalena praci a nestihla jsem sem jeste juknout.. :P
ted zase resim dilema, co s obedem.. mam hlad, ale nemam na nic chut.. to je fakt na budku.. :D
tak kdy ja dostanu prukazku, to je fakt jeste ve hvezdach. nejdriv se musim objednat ke svemu dr., ani se mi tam po tom trictvrteroce nechce, jsem si zvykla na tu milou z gennetu, ale tam se se mnou v patek rozloucili.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
8.9.08 11:44

Ahoj fram, já se budu objednávat do gennetu asi zítra, na ten screening, jsem zvědavá jaký to tam bude, nikdy jsem tam nebyla, ale slyšela jsem jen samou chválu, tak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí