duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
3.6.09 12:42

Dan měl v 6 týdnech 59 cm a 5650g :D Obřík no :lol: A přitom já nemám ani 160cm a manžel je tak průměr :)

Beetree: vítej!

Nedávno se mi zdál sen, že jsem měla rodit, a dvojčata :roll: . Mně se tak nechtělo! Úplně se mi vybavily porodní bolesti. Když jsem se probudila, strašně se mi ulevilo, jako bych doopravdy porodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.6.09 12:45

Suvi: Matýsek je krásnej a tobě to taky moc sluší :D Máš podobné brýle jak já :) A jak mu koukají z šátku po stranách ty nožičky, to je strašně roztomilý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
3.6.09 12:46

Vítám Beetree :-) Holička je nádherně vlasatá!!! :-) Jestli jí to vydrží, bude jednou dělat reklamy na vlasové šampony :-)

To zmražené mléko jsme měli taky, ale upřímě, sotva jsem ho otevřela když povolilo a čichla k němu, vylila jsem ho :-( Přijde mi, že hrozně smrdí :-( :-( Je to normální?? Měla jsem radost, že na krajní meze můžu i zamrazit a takhle mi nezbývá než lednička na den dopředu :-(

Zhubla jsem 2 kg!!! :-D :-D Ale znát na postavě to bohužel moc není :-( Nějak se ta kila během těhotenství nakumulovala na nevhodnýc partiích :-) Ještě mi k předporodní váze chybí 4kg… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.6.09 12:57

Nevím, jak se mi podařilo poslat ten příspěvek podruhé :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
3.6.09 13:22

My jsme byli na kontrole 30/4, to by taky tak nějak mohlo být 6 týdnů, a malý měl 4250 g a 54,5 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
3.6.09 13:23

Můžu se také kouknout na vaše fotečky? Já totiž nevím kde? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.6.09 13:33

Beetree, v Trutnově nám kdysi vykradli auto :D Evidentně jsme zaparkovali ve „špatné“ čtvrti - aspoň nám to říkali policajti… Ale už je to dobrých víc jak 15 let…
Laurinka teda má skvělé háro! :lol:

Suvi, tak to vůbec nevím, že mají v Ikea takové supr hrazdičky, ta by se mi líbila… Vysocí… Já mám 174 a manžel 190 a kousek, tak prďolové nejsme…

Bobi, tak to už jste nás určitě předstihli, jsem zvědavá o kolik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
3.6.09 14:15

Ahojky, jdu ha skok informovat o mírách a kilovém nárůstu :-)
Tak jsem byli na KO a holky mají stejně 4,8 kg akorát Gabča má 57 cm a Kristýnka 56 cm (je to cvalík) Tak jsme za měsíc přibrali 1 kg. :D Dohromady tedy 2 kg. :lol:
Gabu - ten odchod do polí je dostatečně výstižný, nicméně já bych se tam musela s rodinkou nejspíš přestěhovat. dnes mě zase Mudr. poučovala jak nemám Kubu trestat za to, že se podělává. Já jsem opravdu nikdy nechtěla, ale už to nejde. Když mi tu nahej chodí po bytě a od zadku mu odpadává trus - tak to už mě fakt vytáčí. Jinak držím palečky s operací - doufám, že brzy budeš v pohodě.
jo a zdravím Beetree .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.6.09 14:17

Beetree, poslala jsem ti SZ s registračními údaji na Rodinu - k našim fotečkám… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.6.09 14:23

Ahoj,
jen na skok,čekám kámošku na návštěvu.

Gabu-teda s tou kýlou mě to mrzí a nevěš hlavu,plastická chirurgie dneska dokáže všechno,když budeš chtít i bříško bude dle tvých představ.

Vítám nově příchozí!

Tak zatim páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
3.6.09 14:31

Tak už píšu po druhý, nějak se mi povedlo všechno vymazat..Zdravím Beátu, pokud se nemýlím, tak jsme i skoro kolegyně, já dělám taky v optrexu, podle fotek jsem tě poznala, já jsem z bývalé červené směny a ty z modré :wink: pokud se nemýlím :D

Angu seznámek super, dobrý nápad, v pondělí dodám míry, to mi budeme prcci proti vám, nebudeme mít ani 4 kila si tak myslím :)

Teď tady zase byl hodinu řev, tak jsem ze zoufalosti dala prso a zatím to vypadá že bude klid, ale nevím na jak dlouho :roll:

Gabu já na tebe ještě myslela před usnutím, je mi to líto s tím bříškem, jediný co mě napadlo je, že by si manžel vzal ošetřování, podle mě to jinak nejde, pokud by to teda u vás šlo… u nás by to bylo asi jediný řešení, no je to nepříjemný :(

Miri dneska dorazila odsávačka, už se těším až jí prubnu, moc dík :srdce:

Určitě jsem hodně věcí zapoměla, ještě to zkusím znova pročíst, ono se řvajícím miminkem to moc nejde a vše se mi vykouří z hlavy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65319
3.6.09 14:33

Ahojík.........
mě strašně blbne net,tak mám nervy :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
3.6.09 14:39

Ahoooj,

vítám Beetree - jééé kouzelná vlasatá princezna :lol:

Holky tak dnes jsem zavítala s Marťánkem k doktorovi, neboť mi tady už 3 dny a 3 noci ryčí, hysterčí nespí a já už jsem z toho docela psycho :wink: . Tak mi bylo řečeno ačkoliv je nedonošený tak je to dravec, tak mít trpělivost. Se řekně ale nic nám nezbývá, hlavně že je zdravoučky. ice ted nenaspal nic celý den až do půlnoci vydrží samozřejmě s pauzama hysterčit, prý asi zatoulané prdíky. No a Honzík už papa 40 ml mlíčka, no váží už 2900 g, jo a Martínek má 3570 G, tak jsem se rozkojila, jen teda jedno prso nic moc, to druhé to se tak nalejvá, že ted jsem odstříkavala můj osobní uspech i 70ml, což jsem nedala ani na JIPU, ted právě musím odstříkávat, malej mi tak zrasoval bradavku že to se nedá kojit, tak jedem takhle.
Tak chtěla jsem vám písnout více a dočíst vás, ale zastavila jsem se vedle ve foru ve dvojčítkách a ted už se malinkej probouzí, tak příště doženu. Zatímm páááá

• Citovat
  • Upravit
6471
3.6.09 14:43

Dneska dopoledne jsem jela na nákupy, potřebovala jsem už něco na sebe, ty těhu džíny už se mi tahat nechtějí :oops: a ta velikost mě teda dostala fuj, jsem to prase tlustý :( koupila jsem jedny džíny, kraťásky džínový, no moc jsem si vybírat nemohla, ta moje velikost byla snad největší co tam měly, z vel.29 mám 34, docela pecka, já mám pořád 14 kg nahoře dolů to fakt nejde a to jsem si myslela, jak to kojením půjde samo prdlajs :(

Taky jsem prďolce koupila 2 hračky a 2 letní overálky, no doufám, že je užijeme, zatím to tak nevypadá u nás je strašná kosa a fouká :?

Suvi fotečky krásný a Maty je rozkošný miminko :wink:

Jinak každý ráno cvičím na bříško, dneska jsem to tedy nestihla, no snad to k něčemu bude, nic jinýho mě tak neštve jako ten pupek :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.6.09 15:23

ahojky všem

všem děkuji za pochvalu malého :)

tak malej spí půl hodky,tak rychle nakukuji,ale musím jít něco ukuchtit.Mám kuř.maso a nevím co udělat.Asi jen tak na rychlo to opeču,brambory k tomu a je to :)

Ellen,joj to byl teda macík,taky dal zabrat :)

Titty a jak jsi malého dlouho tak vleže kojila,že si zvykl?Mám z toho fakt obavy :?
Ale fakt se vyspím :?
Zítra jdeme na 6 týdenní prohlídku,tak uvidíme kolik přibral.Minule jak jsme byli tak od porodky měl navíc 540g :)

Vidím,že řešíte váhu.No já měla 15 kg navíc a zbývá mě ještě 2 kg dolů od původní,takže mi to jde dolů,ale potřebovala bych cvičit,aby se to zpevnilo :? a tu čáru tam má furt :twisted:

Tak se jdu vrhnout na to vaření,dokud je klídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital