Poradna duly
Jana Čurdová
Lucy , jsi z UV? Já si totiž vůbec nevybavuji nikoho kdo byl zároveň těhotný se mnou
…ale asi se známe jen od vidění viď?
Angu , díky ![]()
Jsem tu jen na min, zrovna vyrážíme se podívat na auto, chceme koupit combi…
Beetree jsem z UV, ale my máme mezi dětma rozdíl skoro měsíc a to už je znát, já jsem jela na dovču 23. července a už jsem se do práce nevrátila ale zaslechla jsem, že jsi těhotná
podívej se na fotky, třeba ti budu povědomá ![]()
A známe se jen od vidění, ale já jsem lehce přehlédnutelná
vím,že si předtím byla na heat-sealech u paní Machový a já s ní jezdila do práce, moje rodný jméno je Havlová, tak třeba ti bude povědomý z oběžníků ![]()
Tak mě usnula až po 2 hodinách, a teď bych měla budit, ale prdím na to, spí asi půl hodiny, to by byla akorát otrávená ![]()
Dala jsem si kafíčko bez kofeinu a jdu asi na žehlení i když nevím na jak dlouho to žehlení bude ![]()
Ahojky,
předně zdravím Beetree, a musím jí hned pochválit fotečky. Krásnééé! Jaká vlasatice! ![]()
My dnes jeli k dr.
Od včera nám ten vřídek narostl na hraničních 16 mm. Tak nás naše dr. poslala na plicní, tam nás paní dr. vyšetřila a poučila co stím, a při ještě dalším zhoršení mám přijít, jinak za měsíc, a nesmíme se nechat očkovat. ![]()
Angu - já mám teda míry z dnešních 8 týdnů, ale snad to neva. 4420g a 60cm
Za 4 týdny přibral 720g
tak je dr. spokojená.
Je protivný, a pláče, spokojený je jen u prsa, tak jen sosá a sosá, celý den, nebo usne a spí mi na klíně na polštáři.
Dr říkala že ho to asi bolí, a až to praskne tak se mu uleví.
No holky to je boj. ![]()
Musím se mu jít věnovat, nestíhám reagovat, ale něco jsem chtěla ......
![]()
Tak konečně mi to jde…
malej dospává v kočárku ...............
a dnes dopo trhnul rekord,najedl se v 8 ráno,pak jsme šli ven a vstával v půl 2 ![]()
Beetree ahojík tady
a mimísek se nádhernej ![]()
Ahoj holky,
v poslední dobe jsem nejak nestíhala, taky bylo pekne a porad litame nekde venku, takze na net casu moc neni.........
Vsechny moc zdravim a vitam nove prichozi Beetree,Laurinka je krasna, tolik vlasku.........
Jdu pomalu docist, at jsem v obraze.........
…
A vidim ze mame novou tabulku.......
Angu, super metriky v podpisu......... ![]()
DUBŇÁTKA 2009 http://www.kolobok.us/…nie_mama.gif
Rosinka - 16.3. 09 - 1:30 a 1:35, Daník - 2100g a Vládík 2400g Ibrisam - 17.3. 09 - 10:30 a 10:35, Kristýnka a Gábinka - cca 2500g, obě 4800g a 56cm, 57cm Tygr - 24.3. 09, Ondra - 2900g a 50 cm Dendulin - 24.3. 09 - , Rozárka (Rozálie) - 3000g a 47 cm Amber - 25.3. 09 - 10:41, Radim - 3740g a 49cm, 4250 g a 54,5 cm Xmerssy - 25.3. 09 - 15:30, Tobiášek - 2850g a 50cm Aleesha - 29.3. 09 - 14:30, Daniel Adam - 3580g a 49 cm, 5650 g a 59 cm Gabu - 31.3. 09 - 5:27, Kateřina - 3550g a 50 cm Majka24 - 1.4. 09 - 12:07, Daniel - 3000g a 46 cm Stanuska - 4.4. 09 - 22:10, Žofie - 2885g a 47 cm Beetree - 5.4. 09 - 16:40, Laura - 3180g a 50 cm , 5030 g, 57 cm PetraZ - 7.4. 09 - 4:43, Matyáš - 3440g a 52 cm, 5590 g a 57 cm Petrax - 7.4. 09 - cca 5:30, Alžbětka - 3860g a 51cm Odysea - 8.4.09 - 21:20, Peter- 3700g a 53cm, 4420g a 60cm Suvik - 9.4.09 - kolem 13:00, Matěj - 3600g a 50cm, 4880 g a 56 cm Eva184 - 9.4.09 - 21:15, Honzík 2118g a Martínek 2112g, 2900g , 3570g MiriaM - 9.4.09 - 22:30, Jakub - 3770g a 52cm, 5110g a 57cm Kačkač - 9.4.09 - 22:50, Lucie - 4100g a 52cm Ellena - 12.4. 09 - 1:36, Jan Matyáš - 2930g , 4220g a 58cm Oliva - 12.4.09 - 11:44, Honzík - 4250g a 52cm Aandy - 13.4.09, Terezka - 3560g a 51 cm , 5200g a 58 cm Nicky - 15.4.09, Rosálka - 2820g a 48cm, 3170g a 52cm Bobi - 18.4.09 - 10:20, Adam - 3400g a 52cm, 5720g a 59cm Angua - 18.4.09 - 17:24, Samuel - 3550 g a 51 cm, 4490 g a 59 cm Kackakocka - 20.4.09 - 8:10, Juliana - 2650g a 45cm Zuzulenda - 22.4.09 - 8:02, Elinka - 2850g a 49cm Titty - 22.4.09 - 17:27, Tomášek - 3330g a 50cm Buresinka - 22.4.09, Barborka - 3560g Lucka00 - 23.4.09, Vojtíšek - 4200g a 54cm, 5290g a 60cm Escargot - 25.4.09 - Vincentík - 3670g a 51cm Mispulin - 27.4. - 19:36, Julie - 4200g a 54cm Lucink_a - 28.4.09 - 6:15, Terezka - 3310g a 49cm Fram - 4.5.09 - 12:39, Emma - 3190g a 49cm
STAV - 20 : 16 ! pro KLUKY! http://www.kolobok.us/…onnie_37.gif
Tak my máme v 6týdnech +4 dny 59 cm a 5720g
Vždyť jsem to říkala,že si chováme nového Golema
Tak prosím,prosím vložte to někdo šikovný do seznámku.
Angu,tak co se týče délky,jsme na tom stejně
Ahojky,
tak jsem si vložila naši aktuální váhu a míru. ![]()
Angu - to sis teda opravdu dovolila moc!
Dovolila jsi si tolik, že už sis víc snad dovlolit nemohla! Kdo ti to dovolil?
![]()
My jsme vás předběhli z délkou, ale to bude tím že měl víc už když se narodil, a taky tím sprutem co měl, normálně mu jakoby ze dne na den nejsou některý oblečky. ![]()
Na zamknutí jsem taky myslela, stále souhlasím!
Holčiny teda to je příval fotek! Jen tak dál.
Suviku - ale toho jsi nerodila ty, že ne? S tou postavičkou, nám přece nechceš tvrdit, že jsi po porodu pár týdnů.
Ale je to ale fešák a pesan jak ho hlídá!
![]()
Beetree - dávej taky fotky k námna rodinu. Vytvoř si tam album. ![]()
Aandy - gratulace k noťasovi. Ty fotky bych uměla předělat do jpg, ovšem musela bych je mít tady, vysvětlovat to neumím. ![]()
Už se těšíme na fotky, hoď je pak na rodinu.
![]()
Gabu - zase si mě pobavila.
A což takhle nějaký nový joke s Fandíkem. Čekám na to jak na seriál .........
![]()
O tom bříšku jsem nedávno něco četla, je na to dobrý nosit nějaký ten pás jako na kýlu. To bude dobré, neboj se!
Evi - vítej, myslela jsem na vás jak se máte. Držte se, je to boj. ![]()
Luci - pupek?
Počkej po třetím, budeš rolovat do kalhot a stejně ti to přeteče ven. ![]()
No jdu něco udělat, když spinká. Jinak přes den uvařím a to je tak všechno, úkoly a jídlo atd děláme při kojení. Je to naše bebínko, už aby to bylo lepší. ![]()
Tak jsem na 99% rozhodnutá si objednat ergo čoko organic
Blázen, co? Ale já bych z té s béžovým neměla radost, strašně mi to na tom vadí.. Já jsem totiž hrozný estét.. ![]()
Evi, Martínek je jedlík, ale to je dobře, jedna holka v porodce měla to samý, v podstatě měla malého furt jenom u prsa, ale rost jí jako z vody
A Honzík už vypije 40ml? Tak to je nejlepší zpráva posledních dní
Moc gratuluju
To je prostě úžasný bojovník ![]()
Ibri, nemáš to jednoduchý se starším dítětem.. Snad se to zlepší.. A rady odborníků jsou fajn, ale všechno má svoje meze..
Luci a Bee, to je dobrý, že se znáte ![]()
Koukám na seznámek (holky, super, kdo jste to tam všechno dopsaly, nevím, jestli Angu nebo Ody? jste šikulky), náš malý je fakt malý.. No jsem zvědavá na kontrolu 8/6.
Dneska jsem byla se sebou na kontrole, tak s práškem na tlak stále pokračujeme, měla jsem 141/82, tak jsem byla celkem otrávená. Už mě to nebaví to zobání, ale je fakt, že to flákám.. Spíš užívám 1/2 denně.. No a ptala jsem se na toho stafylokoka, tak prý ho má skoro každý, že je problém se streptokokem, ale tohle prý nemá cenu řešit. Že je blbý jenom to, když má někdo sníženou imunitu a stafylo se přemnoží. Takže na výtěr ani nepůjdu.. Jen doufat, že imunita bude ok ![]()
No, a víc mám okno, takže se snad zapojím později.. Zítra tu bude segra, tak moc času nebude ![]()
ahojky ![]()
začínám sit u připadat jak návštěvník, ale fakt nějak nestíhám
Ne že by Rosalka zlobila, ale pořád se tu něco děje, nebo jsem po okruzích, v pátek jeden zas Brno ![]()
Zdravim Beetrece (doufám, že to píšu správně) máš krásnou vlasatou holčičku, gratuluju.
Zkoukla jsem rodinu a fotečky nádherný, teda ty prťata se měněj a rostou jak z vody ![]()
Gabu je mi to moc líto, to tvoje trápení, držím moc palečky, hlavně ať to nějak dáte dohromady a můžeš jít co nejdřív ![]()
Anguo super plakát, ten druhý mi teda taky moc nesed, asi začínám být staromodní, i když rockeři jsme fakt pořádní
![]()
Amber jasně, ten čoko je určitě hezčí a zas ten rozdíl není tak hrozný. Jak říkám vždycky v lékárně když platím na Nutrilon.. „ještě za ní utratím mnohem víc, tohle je sranda“
![]()
Rosalka v 6ti týdnech měla 3170g a 52cm (teda aspoň doufám, že si to pamatuju dobře, průkazku mám v autě) a hurá, už začíná pořádně přibírat, teď v pondělí měla 3330g
![]()
No a nakonec pár foteček, omlouvám se, že nedávám na rodinu ale udělala jsem jí vlastní album, tak kdo má zájem, může mrknout ![]()
http://ghianika.cz/rosalka/
úsměv se mi ještě nepodařilo vyfotit, ale mračíka jo
http://ghianika.cz/…alka_161.jpg
bašta
http://ghianika.cz/…alka_171.jpg
a jedna spinkací - teď už jí ta zavinovačka moc není
http://ghianika.cz/…alka_156.jpg
Nedaří se mi upravit seznámek - může tam někdo Matýskovi dopsat 4,22 a 58 cm v 6ti týdnech? Děkuji ![]()
Krásné ránko
Tak my jsme už od 5:20 vzhůru-klasika, je to Lauřin vstávací čas, ale naštěstí pak kolem 7 ještě usíná, tak si skočím ještě dospat (právě jí uspává houpačka;-))
Holky, taky vám dětičky stále ublinkávají? Já vím, že je to normální a že se s tím nedá nic moc dělat, ale teď je u nás novinkou, že téměř po každém říhnutí (a že je fakt pořádné) po kojení z ní po chvilce něco vylítne-a není toho malinko, spíš pár lžic, no už jsem připravená s plínkou na chytání,ale většinou aspoň něco hodí za tričko
![]()
Všem děkuji za milé přivítání, ještě moc nereaguji, protože si musím zvyknout na jména a chytnout s vámi „krok“
…ale Lucinko, pamatuji si tě, vím, že jsme se nezdravily, no nikdo nás také nepředstavil
…a zas tak nenápadná nejsi
-většinou pěkně vysmátá
(to myslím fakt v dobrém
)
Nicky , jsem Beetree, ale úplně postačí Bee
A vaše Rosalka je super vlasatice, docela mi připomíná naší Loli ![]()
Amber , úplně tě chápu, mě by také 700 Kč navíc nezastavilo
, také mi musí všechno ladit
![]()
A tlak mě zlobil v konci těhotenství i šestinedělí, ale teď už pár dní opět motání hlavy a občas zima…skokem přehodil na hodnoty kolem 100/70
(před pár týdny ještě 150/90)
Váha po porodu -no já přibrala neuvěřitelných 23 kg, které mi ale nikdo nevěřil, protože mám 180 cm a kila se mi tak nějak rozložila všude-ale bříško jsem měla fakt malé, tahle fotka je asi 2 týdny před porodem (u nohou už sbalený kufr do porodnice
)…a v porodnici zůstalo 17 kg, měla jsem hrozně moc vody, co já vypotila a vyčůrala bylo neuvěřitelné
, konec těhu mi dost komplikovaly oteklé nohy, už jsem mohla chodit jen v pohorkách, ještě že tepla přišla až po porodu, ukázat lidem takové bakule v žabkách by byla velká odvaha, divím se, že mi ta kůže nepraskla
![]()
A teď mi zbývá asi 6 kg, ale žeru-to fakt nepřeháním-tak, že se divím, že kila nejdou nahoru, snad i těhotenství jsem jedla méně, ale ty chutě jsou neovladatelné
![]()
Teď ještě koukám Bobi , teda ty vaše míry jsou opravdu golemovské
![]()
Ty jo, píšu o fotce a nedám ji sem, ach ta hlava prolaktinová ![]()

Ahoj holky a miminka..........
tak mě už se dnes v noci o Ergu zdálo…že jsem z milionu jich nemohla vybrat ani jedine
![]()
Nicky,malá je kouzelná ![]()
My se asi půjdeme příští týden nechat zvážit,tipuju,že už ted má přes 6 kg
kluk náš jeden ![]()
A na rodinu taky nějak nedávám,fotečky mám na rajčeti…
Peti, Ty ho budeš kupovat taky, nebo jsi tak zblblá ode mě?
Já ho už dneska objednám, tak bude klid ![]()
Bee, já měla taky s tlakem a otoky právě problémy.. Ležela jsem i v porodnici asi 5 dní. Ale už je to dobrý. A oteklý nohy, po porodu jsem se divila, že koukám na nějaký cizí, byly poloviční
A bříško teda vůbec nemáš, kde jsi tu malou měla? ![]()
Dneska počasí nic moc, sice snad pršet nebude, ale mraky jsou šílený. A já mám šílenou chuť na Mc Donalda, už od včera, přijede ta segra, tak ji asi vytahnu na oběd
Nezdravý, já vím, ale je to silnější než já
A takové Mc Flurry..
Amber , tak to je přesný, když odtekla voda ze sudů jménem nohy, tak jsem tam skutečně zase nohy objevila…a taky mi připadaly zvláštní-inu člověk si časem zvykne na vše, i na oteklé konve…děsím se dalšího těhu, hlavně ať nerodím v srpnu
-plánujeme ale až tak za dva roky.
U nás je počasí taky hrůza, chvíli slunko, pak to zas vypadá, jak kdyby měla být bouřka, do toho vítr…jak do tohohle oblékat sebe a dítě
![]()