Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kamka33
mne rekli, ze mame aktivistu a divocha, ale citim taky jen semtam maly kopanecek
asi spis nez lenoch bude drobnejsi ![]()
Tak my dnes byli na velkem ultrazvuku a mame potvrzeneho zdraveho chlapecka ![]()
akorad mam nizko placentu takze pry to bude cisarem
a jeste kratky cipek, takze sem z toho trochu vystresla ![]()
@dencina Taky chlapeček, gratuluji!
Žádnej stres odpočívej, kdyby to bylo zlé tak tě doktor pošle do nemocnice ležet!
@dencina Gratuluji k chlapečkovi!!! A žádný stres, musíš být právě v klidu, jak píše Jarmila, kdyby to bylo špatné, Dr by to nějak řešil. Snaž se odpočívat ![]()
@Jarmila6 : moc veliké gratulace k chlapečkům, ať se krásně kulatíte a rostete ![]()
@Pilulkaaa Děkuji,zatím nemám ani kilo nahoře, ale bříško teda roste a bude hůř! Příští týden jdeme na ten velký utz, tak jsem zvědavá kolik prcci měří a váží! ![]()
@Jarmila6 : ty jo ani kilčo? ty se máš.. já už tři a řekla bych že už od posledního vážení zase budem o něco větší…potkala sem kamaradku která rodí cca o týden dřív a má 16 kilo na hoře, nevim jak se jí to povedlo..:-)
Nám dr. na screeningu řekla holčičku a minulý týden můj Dr. potvrdil…:-) takže budeme mít Darinku… ![]()
@Pilulkaaa gratuluji,taky jsem chtěla aspon´jednu holčičku z dvojčat!
@Jarmila6 :tss náááhodou dva pořádní rošťáci..:-) můžu mít blbej dotaz? budou dvojčátka stejné nebo každý jiný..? ![]()
@ Pilulkaaa
gratulace nejvetsi! ja si taky tajne preji holcicku, ale jak uz to v zivote byva, vetsinou je vse jinak..takze s ni moc nepocitam. Pristi tyden ve ct jdu na velky utz, tak uvidime!
Jinak jste vybrali krasne netradicni jmeno! ![]()
Ahoj holky tak konecne muzu rict, ze take citim pohyby a vim na tuty ze jsou to prave pohyby miminka a ne strev:) Od rana vradi jako o zivot, asi se mu nelibi ta horka 8 manzel mi rano dal ruku na brisko a ucitil kopanecek taky, takze me ujistil, ze uz se opravdu hybe a snad bude zdravy a pekne veliky
uz se nemuzu dockat pristiho tydne a snad nam ukaze i pohlavi ulicnicek:) ![]()
@Pilulkaaa Nevím budou dvojvaječný, takže můžou a nemusí. Ted´známá porodila chlapečky právě dvojvaječný a jsou ůplně stejní a sousedka má holčičky a každá je jiná, takže uvidíme!
Ahoj holky, tak po dlouhy dobe zase pisu, jsem 18+5, na velky ultrazvuk jdeme s budoucim manzelem 20.srpna, tak jsem zvedava, co mi to stoucha v brisku:) citim pohyby jen obcas vleze na zadech, kdyz si na bricho polozim dlane, tak obcas citim tuknuti, dneska dokonce dvakrat do leve dlane, pak jsem mela pocit, jak kdyby se prditko prevalovalo na druhou stranu a pak tukanec do prave dlane:) tak aspon vim, ze je v poradku:)
Ahoj, tak dneska jsou to 4 měsíce, kdy i já našla po dvou letech snažení //…
No a ještě 4 měsíce mi zbývají do konce, tak se k Vám chci připojit, do minulého týdne jsem pracovala a teď už budu jen doma, tak jsem se hned vrtla na emimino…
Jste taky někdo už doma nebo zatim stále pracujete?