Duben, termín porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1522
26.9.14 13:40

@Lucik.kkk neboj geneticky to urcite neni.moje mamka semnou pribrala 23kg a ja pribrala za 7 kg. takze neboj, nemusi to tak byt. navic pak nechas i dost v porodnci.ja mela po porodu o 9kg mene.

jinak ja mam tp 2.4.melo to byt na aprila, ale je mimco o den mladsi.ale to je ok, prvni byla mladsi dokonce o 14 dni. holky, kde mate v planu rodit? je tu nektera z jizni moravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
26.9.14 13:44

@socina ahojky.a nevis od kdy se maji ty formovace nosit? ja u prvni s kojenim bojovala s kloboucky a byl to des. proto to taky vydrzelo jen par dni a pak byl konec.ted je chci, protoze mam ploche bradavky a s tim se kojit proste neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
26.9.14 13:48

@gabka1988
Já jsem z Brna, zatím vítězí Bohunice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
26.9.14 13:50

Jinak taky vam tady posilam fotecku prdolky v brisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
26.9.14 13:50

Jinak taky vam tady posilam fotecku prdolky v brisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.9.14 13:51

@gabka1988 to zjistí doktorka, že je mladší než se předpokládalo? jak byla velká první holčička v 9tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.9.14 13:55

@gabka1988 jéé, vy jste u krásní :) jaký týden? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
26.9.14 13:57

@gabka1988 . od 6. měsíce těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
26.9.14 14:08

@LuciiiM no zjistit by to měli přibližně do konce prvnho trimestru, zjišťují to podle velikosti od temene ke kostrči. Ultrazvuk jim přímo vypočte termín porodu a týden a den těhotenství. V pozdějších týdnech už prý termín porodu se nemění, max o pár dní(aspoň tak mi to říkali na prvotrimestrálním screeningu v Brně s první dcerou).
@Lucik.kkk Já jsem původně chtěla rodit v Bohunicích, ale po zkušenostech maminek v okolí jsem se rozhodla, že tam nikdy. V Bohunicích to jde prý jak na běžícím páse, nikdo na tebe nemá čas ti něco vysvětlit nebo něco s tebou prokonzultovat, zvláště pak na oddělení šestinedělí. Já rodila ve Znojmě a naprostá spokojenost. Možná jako druhorodička bych to zvládla, když už vím co a jak s mimčem, ale jako prvorodička ne. Ale tak to má na to každý svůj názor. Určitě se ale pak jdi kouknout na porodní sály a tak, myslím, že ti to pak pomůže v rozhodování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
26.9.14 14:09

@socina tak to je určitě pořídím, snad mi to pomůže, chtěla bych teďka kojit, co to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
26.9.14 14:12
@gabka1988 píše:
@LuciiiM no zjistit by to měli přibližně do konce prvnho trimestru, zjišťují to podle velikosti od temene ke kostrči. Ultrazvuk jim přímo vypočte termín porodu a týden a den těhotenství. V pozdějších týdnech už prý termín porodu se nemění, max o pár dní(aspoň tak mi to říkali na prvotrimestrálním screeningu v Brně s první dcerou).
@Lucik.kkk Já jsem původně chtěla rodit v Bohunicích, ale po zkušenostech maminek v okolí jsem se rozhodla, že tam nikdy. V Bohunicích to jde prý jak na běžícím páse, nikdo na tebe nemá čas ti něco vysvětlit nebo něco s tebou prokonzultovat, zvláště pak na oddělení šestinedělí. Já rodila ve Znojmě a naprostá spokojenost. Možná jako druhorodička bych to zvládla, když už vím co a jak s mimčem, ale jako prvorodička ne. Ale tak to má na to každý svůj názor. Určitě se ale pak jdi kouknout na porodní sály a tak, myslím, že ti to pak pomůže v rozhodování.

Ode mě tam rodily kámošky a byly moc spokojené. No a pak ty alternativní, co nechtěly žádné zásahy, tak rodily u Miloušů. Mě čeká císař, v Bohunicích už mě 2× operovali, takže pujdu asi zase tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
26.9.14 14:20

@Lucik.kkk je to různé, každý bude říkat něco, že je super a někdo řekne, že je to hrůza. Však je ještě hodně času do porodu :) i když mě to utíká nějak hrozně moc rychle, až mě to děsí. Některé dny úplně zapomínám, že jsem těhotná, protože malá mi dává někdy fakt zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
26.9.14 14:30

Pridavam se.
Zatim teda neni u nas nic jisteho mam velky hematom takze 50/50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
26.9.14 14:34

@luciekal
Držím pěsti! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
26.9.14 14:35

@luciekal Ještě pořád se nevstřebal? a jsi ještě stále v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí