Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lucka83 píše:Angie-shy píše:děkuji,mrcha by měla přijít v pátek,tak uvidím.lucka83 píše:No, něco tam je,.. ale zdá se mi to kousek dál než to obvykle bývá, ale neznám tyhle testy, takže je to možné… nechám na posouzení zkušenějším
Ahoj holky můžu vám ukázat ducha na testu?
no, to je ještě fůra času na testování ![]()
Ahoj holky,
mám velkou prosbu.. včera jsem si udělala test a ukázali se mi dvě //. celá nadšená jsem si ho udělala dnes ráno(mamatet 10) a mimo toho že jsem ráno špinila, se mi neukázal ani duch
PoraĎte? bylo to předčasné radování?
Hm zajimavé, nevím. A kolikátý den po ovu jsi? I kdyby jsi v noci potratila, druhá čárka se vytrácí pomalu, ne z hodiny na hodinu.
těžko říct, protože to mám nepravidelný, jednou 28 ale taky 36dní
naposledy 6.7.
No já bych počkala do zítra a zkusila znovu. Nevím no, to jsem ještě nikdy neslyšela. Nemáš foto toho prvního testu?
mám, ale jen v mobilu…
ale ta čárka byla hezk vidět, žádný duch, spíš taková narůžovělá
Ahoj, zdravím všechny přítomné, jsem tady dnes poprvé…dělala jsem si test a vidím „ducha“ ale připadám si trochu jako blázen, přítel totiž nic nevidí…po vyfocení to vidím i já slaběji, tak prosím o názor…spoždění mám zatím 1 den. Děkuji za názory:-)
Takže asi ještě nebudu úplný blázen:-D jak tady většina z vás radí, další vyzkouším za tři dny…snad to čekání vydržím…s přítelem už se na těhotenství a moc těšíme:-)
peetro,tá testovala každé ráno a testíky jsem srovnávala a viděla jsem jak den ode dne je čárka silnější.držím paelčky.
Děkuji! Snad čárka zesílí!!;-) Je super, že existují tyhle stránky a diskuze:-))
držím pěsti!!!!!jde o to,jestli se ti chce investovat do těch testů nebo ne,mě to za to stálo. ![]()
Investuji už třetí měsíc:-)) a dnes poprvé něco vidím, takže mi to za to určitě stojí! Jen jsem myslela, že čárka nezesílí tak rychle, četla jsem rady,že se má počkat alespoň tři dny…