Duch? Negativní energie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.6.12 17:33

Pěkný příběh, přesně vím jak se dotyčná cítí při těch nočních děsech, zažívala jsem to samé. Nějak tyhle věci přitahuji od útlého dětství a když jsem si vzala manžela některé věci jsme viděli i spolu. Nebudu psát co, protože tu nechci všechny strašit, ale došlo to tak daleko, že se nedávno duch vtělil do manžela a to byl pak mazec, jak z nějakého psychohororu! Nejsem věřící, ale vím jistě, že tělo je jen schránka, každý máme duši a ta je věčná. Věřím, že někteří lidé neví o tom že zemřeli a tak dál bloudí po světě a hledají pomoc. A když ví že je někdo vidí, nebo cítí, tak se u něj mohou držet.
S tím přestavěním místnosti je to dobrý nápad, nám to pomohlo ke kvalitnějšímu spánku. Protože vnímám i negativní energii, navrhla jsem si dům který je situovaný do pozitivních zón a jediné negativní místo máme v ložnici, nedalo se s tím nic dělat, ale to jsme zvládli přestavbou nábytku. Jinak bych možná zvážila ještě regresní terapii, ale pozor pouze u někoho kdo je odborník a ví co dělá. Může to souviset s minulými životy. Když jsem si přečetla o co jde, tak jsem jen kroutila hlavou a nevěřila tomu. Jenže pak manžel i já jsme absolvovali reg. terapii a i přesto že jsme tomu nevěřili, jsme viděli spoustu věcí, které se nedají zdravým rozumem pochopit a uvěřili jsme na minulé životy. Proto se třeba nebojím své smrti, protože vím, že tím nic nekončí, ale to už jsem odbočila…

• Citovat
  • Upravit
7584
19.6.12 23:25

Ale je pravda, že taky úplně nechápu, proč bylo založeno toto téma, když pisatel vlastně nechce nic dělat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.6.12 07:27
@Aladina píše:
Ale je pravda, že taky úplně nechápu, proč bylo založeno toto téma, když pisatel vlastně nechce nic dělat. :nevim:

Třeba nás chtěl jen postrašit a teď se baví, jak tu nikdo nejde ani na záchod :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.6.12 08:38
@KPKristy píše:
Třeba nás chtěl jen postrašit a teď se baví, jak tu nikdo nejde ani na záchod :mrgreen: :mrgreen:

pokud jo tak s emu to povedlo, já včera jak jsme usínala po noční tak jsem se bála vylézt z postele, jsem slyšela strašidelné zvuky z kuchyně a ani za boa sem nešla postele pryč :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
20.6.12 08:42

Jo, dnešní noc byla výživná. Manžel zrovna pracoval. Vzala jsem si nakonec do postele dítě. A ještě jsem ho přendavala z mojí do maželovo strany postele tam i zpět. Jsem nemohla najít místo, ze kterýho budu mít lepší přehled po pokoji.
A dnes jedeme na chalupu a budu spát v černočernym pokoji. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.6.12 08:55

Holky já z vás umřu. Helejte ikdyby u vás byl duch, duchové vám neublíží. To opravdových lidí se bojte, zlodějů, vrahů a násilníků, kteří k vám v noci vlezou a vybrakují, zabijou nebo bůh víc co. duch vám nic neudělá

• Citovat
  • Upravit
24603
20.6.12 17:31
@Aladina píše:
Jo, dnešní noc byla výživná. Manžel zrovna pracoval. Vzala jsem si nakonec do postele dítě. A ještě jsem ho přendavala z mojí do maželovo strany postele tam i zpět. Jsem nemohla najít místo, ze kterýho budu mít lepší přehled po pokoji.
A dnes jedeme na chalupu a budu spát v černočernym pokoji. :roll: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.6.12 17:32
@Caty píše:
Holky já z vás umřu. Helejte ikdyby u vás byl duch, duchové vám neublíží. To opravdových lidí se bojte, zlodějů, vrahů a násilníků, kteří k vám v noci vlezou a vybrakují, zabijou nebo bůh víc co. duch vám nic neudělá

Duch ti neublíží, jen tě vystraší na smrt :lol: :lol:
Já jsem si zas říkala že kdyby jsem tu měla ducha tak mě pes a to isto upozorní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
21.6.12 14:57
@Anonymní píše:
@Jupix Pokud budeš mít zájem písnu ti SZ a můžeme se domluvit na vyčištění prostor od negativní energie, je to záležitost cca 2 hodin, podle počtu místností a lze i na dálku se svolením přítelkyně…Co vše je zapotřebí, vše bych ti poslala SZ :kytka:

Kolik za to bereš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
21.6.12 15:00

@eLena F už to tady bylo napsáno, nedělá to pro peníze :-) (viz úvod)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
21.6.12 15:01
@Menzy píše:
@eLena F už to tady bylo napsáno, nedělá to pro peníze :-) (viz úvod)

Když to někdo dělá zdarma je to dvojnásob podezřelé, dávala bych na to pozor… nic víc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
21.6.12 15:52

Svět vnější je „jen“ odrazem světa vnitřního…
Takže „očistit prostor na dálku“ pomůže (možná) jen na chvilku, něco jako placebo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
21.6.12 16:10
@eLena F píše:
Svět vnější je „jen“ odrazem světa vnitřního…
Takže „očistit prostor na dálku“ pomůže (možná) jen na chvilku, něco jako placebo. :kytka:

Spousta těchhle věcí se standardně na dálku dělat dá. Čištění prostoru se provádí energeticky, a pokud s tím člověk umí trochu pracovat, nemusí být v tu chvíli na tom daném místě. Energie není kýbl a hadr, aby to člověk musel vydřít osobně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.12 16:16

@eLena F Jak jsem již zmiňovala, nedělám to jako „výdělečnou činnost“, spíše pro okruh nejbližších, známých, přátel…
Jak píše @Elke, je to čištění energetické s pomocí kyvadla a Vyššího Já, ano je to dočasné, dle potřeby se opakuje u hodně negativn zatížených prostor opakuji 1× měsíčně, jinak postačí opakovat 1× za 3 měsíce.

• Citovat
  • Upravit
1907
21.6.12 16:19
@Elke píše:
Spousta těchhle věcí se standardně na dálku dělat dá. Čištění prostoru se provádí energeticky, a pokud s tím člověk umí trochu pracovat, nemusí být v tu chvíli na tom daném místě. Energie není kýbl a hadr, aby to člověk musel vydřít osobně :-)

Dělat se to dá, ale pokud ten, co v tom „kýblu“ bydli má špinavé boty… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat