Duch? Negativní energie?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ale je pravda, že taky úplně nechápu, proč bylo založeno toto téma, když pisatel vlastně nechce nic dělat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aladina píše:
Ale je pravda, že taky úplně nechápu, proč bylo založeno toto téma, když pisatel vlastně nechce nic dělat.
Třeba nás chtěl jen postrašit a teď se baví, jak tu nikdo nejde ani na záchod
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
Třeba nás chtěl jen postrašit a teď se baví, jak tu nikdo nejde ani na záchod![]()
pokud jo tak s emu to povedlo, já včera jak jsme usínala po noční tak jsem se bála vylézt z postele, jsem slyšela strašidelné zvuky z kuchyně a ani za boa sem nešla postele pryč
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, dnešní noc byla výživná. Manžel zrovna pracoval. Vzala jsem si nakonec do postele dítě. A ještě jsem ho přendavala z mojí do maželovo strany postele tam i zpět. Jsem nemohla najít místo, ze kterýho budu mít lepší přehled po pokoji.
A dnes jedeme na chalupu a budu spát v černočernym pokoji.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já z vás umřu. Helejte ikdyby u vás byl duch, duchové vám neublíží. To opravdových lidí se bojte, zlodějů, vrahů a násilníků, kteří k vám v noci vlezou a vybrakují, zabijou nebo bůh víc co. duch vám nic neudělá
- Citovat
- Upravit
@Aladina píše:
Jo, dnešní noc byla výživná. Manžel zrovna pracoval. Vzala jsem si nakonec do postele dítě. A ještě jsem ho přendavala z mojí do maželovo strany postele tam i zpět. Jsem nemohla najít místo, ze kterýho budu mít lepší přehled po pokoji.
A dnes jedeme na chalupu a budu spát v černočernym pokoji.![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caty píše:
Holky já z vás umřu. Helejte ikdyby u vás byl duch, duchové vám neublíží. To opravdových lidí se bojte, zlodějů, vrahů a násilníků, kteří k vám v noci vlezou a vybrakují, zabijou nebo bůh víc co. duch vám nic neudělá
Duch ti neublíží, jen tě vystraší na smrt
![]()
Já jsem si zas říkala že kdyby jsem tu měla ducha tak mě pes a to isto upozorní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Jupix Pokud budeš mít zájem písnu ti SZ a můžeme se domluvit na vyčištění prostor od negativní energie, je to záležitost cca 2 hodin, podle počtu místností a lze i na dálku se svolením přítelkyně…Co vše je zapotřebí, vše bych ti poslala SZ
Kolik za to bereš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eLena F už to tady bylo napsáno, nedělá to pro peníze
(viz úvod)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menzy píše:
@eLena F už to tady bylo napsáno, nedělá to pro peníze(viz úvod)
Když to někdo dělá zdarma je to dvojnásob podezřelé, dávala bych na to pozor… nic víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Svět vnější je „jen“ odrazem světa vnitřního…
Takže „očistit prostor na dálku“ pomůže (možná) jen na chvilku, něco jako placebo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eLena F píše:
Svět vnější je „jen“ odrazem světa vnitřního…
Takže „očistit prostor na dálku“ pomůže (možná) jen na chvilku, něco jako placebo.
Spousta těchhle věcí se standardně na dálku dělat dá. Čištění prostoru se provádí energeticky, a pokud s tím člověk umí trochu pracovat, nemusí být v tu chvíli na tom daném místě. Energie není kýbl a hadr, aby to člověk musel vydřít osobně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eLena F Jak jsem již zmiňovala, nedělám to jako „výdělečnou činnost“, spíše pro okruh nejbližších, známých, přátel…
Jak píše @Elke, je to čištění energetické s pomocí kyvadla a Vyššího Já, ano je to dočasné, dle potřeby se opakuje u hodně negativn zatížených prostor opakuji 1× měsíčně, jinak postačí opakovat 1× za 3 měsíce.
- Citovat
- Upravit
@Elke píše:
Spousta těchhle věcí se standardně na dálku dělat dá. Čištění prostoru se provádí energeticky, a pokud s tím člověk umí trochu pracovat, nemusí být v tu chvíli na tom daném místě. Energie není kýbl a hadr, aby to člověk musel vydřít osobně
Dělat se to dá, ale pokud ten, co v tom „kýblu“ bydli má špinavé boty… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkný příběh, přesně vím jak se dotyčná cítí při těch nočních děsech, zažívala jsem to samé. Nějak tyhle věci přitahuji od útlého dětství a když jsem si vzala manžela některé věci jsme viděli i spolu. Nebudu psát co, protože tu nechci všechny strašit, ale došlo to tak daleko, že se nedávno duch vtělil do manžela a to byl pak mazec, jak z nějakého psychohororu! Nejsem věřící, ale vím jistě, že tělo je jen schránka, každý máme duši a ta je věčná. Věřím, že někteří lidé neví o tom že zemřeli a tak dál bloudí po světě a hledají pomoc. A když ví že je někdo vidí, nebo cítí, tak se u něj mohou držet.
S tím přestavěním místnosti je to dobrý nápad, nám to pomohlo ke kvalitnějšímu spánku. Protože vnímám i negativní energii, navrhla jsem si dům který je situovaný do pozitivních zón a jediné negativní místo máme v ložnici, nedalo se s tím nic dělat, ale to jsme zvládli přestavbou nábytku. Jinak bych možná zvážila ještě regresní terapii, ale pozor pouze u někoho kdo je odborník a ví co dělá. Může to souviset s minulými životy. Když jsem si přečetla o co jde, tak jsem jen kroutila hlavou a nevěřila tomu. Jenže pak manžel i já jsme absolvovali reg. terapii a i přesto že jsme tomu nevěřili, jsme viděli spoustu věcí, které se nedají zdravým rozumem pochopit a uvěřili jsme na minulé životy. Proto se třeba nebojím své smrti, protože vím, že tím nic nekončí, ale to už jsem odbočila…