Duch? Negativní energie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
3.3.16 16:22

Myslím, že by si měla nechat vyčistit byt od negativních energií a bude to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.16 12:41
@Anonymní píše:
Samozřejmě lze čistit i na dálku, pokud o tom nic nevíte a nevěnujete se tomu, prosím nesuďte to ad1 a ad2 nedělám to pro peníze! Spoustě lidí jsem již takto pomohla, věřte-nevěřte. Věnuji se tomu cca přes 10 let a odezvy spokojených lidí jsou pro mě stěžejní, nikoliv Vaše laická hodnocení, tím se nechci nikoho dotknout.

Ahoj, mohla bys mi prosím poslat SZ? Potřebuji pomoct, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
13.9.16 22:34

@Marťásek 007 Jetli potřebuješ pomoct v oblasti duchů, vím že tu radila Elata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.17 23:16

Ahoj potřebuji poradit jak zjistím přítomnost tedy ducha -jiné energie..Bojím se, aby to pak nezačalo třeba být zlé, nebo si toho nevšímat. Asi se moc dívám na paranormální jevy :mrgreen:..,ale vždy jak jde o něco zlého, všude je to stejné, nejdřív jen zvuky a pak se to stupňuje..Máme byt po rekonstrukci a nové plovoučky, tak jestli neblázním a oni jakoby usedají jsme tu rok.. Prostě praskají, ikdyž nechodíme tak praskají a jakoby bouchnutí. I přes den a za sebou jakoby skoky rány,,už nevím jak to nazvat. Nékdy z toho mám strach. Děti zaas slyší kroky přímo. Vysvětluji jim, že bydlíme v paneláku a jde slyšet vše okolo atd.. a že podlaha to tak dělá..Ale jen tak mě zajíma zda zjistím, jestli je to něco jiného..

• Citovat
  • Upravit
3662
22.1.17 23:30
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuji poradit jak zjistím přítomnost tedy ducha -jiné energie..Bojím se, aby to pak nezačalo třeba být zlé, nebo si toho nevšímat. Asi se moc dívám na paranormální jevy :mrgreen:..,ale vždy jak jde o něco zlého, všude je to stejné, nejdřív jen zvuky a pak se to stupňuje..Máme byt po rekonstrukci a nové plovoučky, tak jestli neblázním a oni jakoby usedají jsme tu rok.. Prostě praskají, ikdyž nechodíme tak praskají a jakoby bouchnutí. I přes den a za sebou jakoby skoky rány,,už nevím jak to nazvat. Nékdy z toho mám strach. Děti zaas slyší kroky přímo. Vysvětluji jim, že bydlíme v paneláku a jde slyšet vše okolo atd.. a že podlaha to tak dělá..Ale jen tak mě zajíma zda zjistím, jestli je to něco jiného..

Teď sme dokoukali film zhasni a zemřeš :mrgreen: trošku stejné drama, doporučuji :palec: pardon za ot :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.1.17 23:43

Napadá mě, jak může něco nehmotného jako duch způsobovat rány. Spíš než ghostbustera :mrgreen: bych pozvala někoho, kdo rozumí podlahám. A je to opravdu z vašeho bytu? Nemůže to být od sousedů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.17 08:45

@Aenne jednou ročně si nechám vyložit karty od kamarádky. Je to moje skoro nejlepší kamarádka, ví o mě mnohé…
Loňský rok vyšel podle karet. Vím to, protože jsem si ten výklad psala :lol: takže když jsem koukla zpětně, vyšlo to. Některé věci byly přeházeně časově, ale splnilo se to. Pro tento rok mám vyloženo a také poznámky. Uvidíme, jak to vyjde tento rok :mrgreen:

anonym, aby po mě nikdo nechtěl kontakt na kamarádku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53518
23.1.17 11:33
@Aenne píše:
tak a je to tady, přesne co sem říkala, mekto tady inzeruje své služby…kařtážky jsou jenom šikovné podvodnice a moc dobré psycholožky, které vedí, co komu říct a jak ho manipulovat.

Se mnou můžou manipulovat jak chtějí, já se nedám ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
31.1.17 10:54

škrábance

**@Russet:
Napadá mě, jak může něco nehmotného jako duch způsobovat rány. Spíš než ghostbustera :mrgreen: bych pozvala někoho, kdo rozumí podlahám. A je to opravdu z vašeho bytu? Nemůže to být od sousedů?

Ja jednou cvicil tam u me v predelané udirne na posilovnu shyby a bylo pozde.Kdyz sem prisel dom a svlekl se, moje si myslela, ze sem byl u nejaké holky.Mel sem na zadech škrábance cerveny.Ale ne jako po nechtech ale jako po sirokych jehlách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.2.17 15:03

Ahoj prosím o radu, nedávno jsem přestavěla nábytek a dovezla nový psací stůl bytě, ale od té doby se mi nic nedařilo a tak jsem po dvou dnech dala byt do původního stavu ale jen psací stůl jsem nechala. Nic se mi stále nedaří a začíná se mi hroutit život. Mám pocit že na mě stůl přenáší špatnou energii a ještě mi všechnu pozitivní energii bere, jsem teď úplně bez energie, jsem pořád bledá a unavená. Předává mi stůl opravdu špatnou energii, mám ho vyhodit a nebo jsem se zbláznila?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
1.2.17 15:21

A na co nebo koho..

@Terezka14 píše:
Ahoj prosím o radu, nedávno jsem přestavěla nábytek a dovezla nový psací stůl bytě, ale od té doby se mi nic nedařilo a tak jsem po dvou dnech dala byt do původního stavu ale jen psací stůl jsem nechala. Nic se mi stále nedaří a začíná se mi hroutit život. Mám pocit že na mě stůl přenáší špatnou energii a ještě mi všechnu pozitivní energii bere, jsem teď úplně bez energie, jsem pořád bledá a unavená. Předává mi stůl opravdu špatnou energii, mám ho vyhodit a nebo jsem se zbláznila?? :nevim:
..si myslela, kdyz jsi prestavovala nábytek? Čí byl ten začarovaný stůl? Šamana? Voodoo týpka? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.11.17 20:34

Ahoj, pokud doma mate duchy, bude se Vam neobjasnitelne stridat teplota v prostorech i rany a podivne zvuky jsou celkem bezne. Pokud se Vas duch pokusi kontaktovat budete mit pocity popsane v prvnim prispevku Martina tzn. husi kuze a mrazeni, ja mivam tento pocit v oblasti ledvin, zaroven vas muze bolet krcni pater a sije, zrychleny tep bez zjevne priciny. Samozrejme, ze tyto pocity muze vyvolat i strach. Take male deti do cca 2-3 let je bezne vidi a to i pres den. Potom jak popisoval M stin v perifernim videni, na primo neuvidite nic. K prvotnimu ocisteni Vam pomuze jakakoli svicka, nedavejte ji vsak za tmy k oknu( tim jen privolate dalsi, to ze se totiz vazi jen k mistu neni pravda), klidne s ni za svetla projdete cely byt a nahlas ji poproste o ocisteni bytu, vykoureni prostoru Salveji bilou, to vas zaroven uklidni, coz je potreba. Pokud opravdu doma mate ducha, ci cokoliv jineho, nekrmte to zbytecne svym strachem, tim ho totiz nehorazne podporujete a zivite svou energii. S duchy si neni radno hrat, ale zaroven se jich nesmite bat, diskutujte s nimi, ale nasilim je nevyhanejte, jinak se vam to jen vrati. Mam s tim bohate zkusenosti a jen tak mezi nami, ten kdo je vidi a vnima, s nimi muze i navazat kontakt, coz je vetsinou to co chteji, z 80% me vlastni zkusenosti jde o ztracene, nestastne duse, ktere jsou zde uveznene, jen hladaji pomoc ven a doufaji ze ji od vas dostanou. Tim vsim na sebe jen upozornuji, abychom si jich vsimli a pomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.11.17 20:53
@Debora23 píše:
Sice to s tím nesouvisí, ale co si tak pamatuju, tak od te doby, co jsem se sem nastěhovala, tak se mi nezdál žádnej pěknej, nebo aspon normální sen. Když se mi něco zdá, tak je to nějaký psycho a já se probudím ráno vyřízená a ne vyspaná. Chtěla bych vědět čím to je a taky to, že jsem velmi často nemocná za poslední dva roky… Je tady něco, co mě dost ovlivňuje, ale už si s těma řečma připadám divná…

ty svicky, nesverila jste se nekomu z domu? Vypada to, ze se vam nekdo pokusil energie odvezt pryc, pokud to aspon na chvili zabralo, asi bych ritual zopakovala, muzete i pres den, projdete se svickou cely vas prostor, pritom ji hlasite poproste v kazde mistnosti o jeji vycisteni a zkuste dat svicku za okno a nechat vyhoret, pri tomto ritualu byste mela byt sama, at jste plne soustredena. Pro naslednou ochranu si muzete poridit nejaky kamen, napr. kristal, sama uvidite v obchode, jestli vas bude k dotyku a pohledem vice pritahovat brouseny, nebo prirodni, ale pozor kameny by se mely pravidelne aspon jednou za lunarni cyklus ocistit, kristal ocistuje prime slunecni svetlo, nebo vlazna voda a nechat oschnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
3.11.17 21:07
@ostrovid píše:
Ahoj, pokud doma mate duchy, bude se Vam neobjasnitelne stridat teplota v prostorech i rany a podivne zvuky jsou celkem bezne. Pokud se Vas duch pokusi kontaktovat budete mit pocity popsane v prvnim prispevku Martina tzn. husi kuze a mrazeni, ja mivam tento pocit v oblasti ledvin, zaroven vas muze bolet krcni pater a sije, zrychleny tep bez zjevne priciny. Samozrejme, ze tyto pocity muze vyvolat i strach. Take male deti do cca 2-3 let je bezne vidi a to i pres den. Potom jak popisoval M stin v perifernim videni, na primo neuvidite nic. K prvotnimu ocisteni Vam pomuze jakakoli svicka, nedavejte ji vsak za tmy k oknu( tim jen privolate dalsi, to ze se totiz vazi jen k mistu neni pravda), klidne s ni za svetla projdete cely byt a nahlas ji poproste o ocisteni bytu, vykoureni prostoru Salveji bilou, to vas zaroven uklidni, coz je potreba. Pokud opravdu doma mate ducha, ci cokoliv jineho, nekrmte to zbytecne svym strachem, tim ho totiz nehorazne podporujete a zivite svou energii. S duchy si neni radno hrat, ale zaroven se jich nesmite bat, diskutujte s nimi, ale nasilim je nevyhanejte, jinak se vam to jen vrati. Mam s tim bohate zkusenosti a jen tak mezi nami, ten kdo je vidi a vnima, s nimi muze i navazat kontakt, coz je vetsinou to co chteji, z 80% me vlastni zkusenosti jde o ztracene, nestastne duse, ktere jsou zde uveznene, jen hladaji pomoc ven a doufaji ze ji od vas dostanou. Tim vsim na sebe jen upozornuji, abychom si jich vsimli a pomohli.

No a duch je kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
3.11.17 21:30
@Terezka14 píše:
Ahoj prosím o radu, nedávno jsem přestavěla nábytek a dovezla nový psací stůl bytě, ale od té doby se mi nic nedařilo a tak jsem po dvou dnech dala byt do původního stavu ale jen psací stůl jsem nechala. Nic se mi stále nedaří a začíná se mi hroutit život. Mám pocit že na mě stůl přenáší špatnou energii a ještě mi všechnu pozitivní energii bere, jsem teď úplně bez energie, jsem pořád bledá a unavená. Předává mi stůl opravdu špatnou energii, mám ho vyhodit a nebo jsem se zbláznila?? :nevim:

Spal stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat