Duch? Negativní energie?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Holky ale čištění prostor na dálku i odvádení duší na dálku se dělá úplně běžně. všechno je jen energie a člověk nemusí být přítomen tělesnou schránkou, protože mi jsme duše ne tělo. A duše je neomezená v čase i prostoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káka74 píše:
Jestli to funguje nevím, ale existují lidé, kteří ledacos dělají na dálku, tak proč ne energetická očista prostoru? když už tedy přistoupíme na to, že to je to, co je potřeba. Já jsem sice pro osobní kontakt, ale to spíš proto, že jsem „konzerva“. Moc by se mi nechtělo zjišťovat konkrétní věci - typu kdo tam kdy umřel. Já bych se pak bála ještě víc. Psychosomatický problém, který se přenáší i na ostatní osoby? To mi ten duch zní nějak přijatelněji.
Ja jsem proste pro osobni pristup a vsem vecem, ktere se delaji na dalku proste neverim, ale to je samozrejme muj problem.
Nechtela jsem to tu rozebirat, ale ja kdyz nekam vejdu, tak poznam okamzite, ze tam neni neco v poradku. Asi nejaky dar, ci co. Ale u toho koncim, vic s tim udelat nemuzu
.Tim myslim, neumim cistit prostory atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Samozřejmě lze čistit i na dálku, pokud o tom nic nevíte a nevěnujete se tomu, prosím nesuďte to ad1 a ad2 nedělám to pro peníze! Spoustě lidí jsem již takto pomohla, věřte-nevěřte. Věnuji se tomu cca přes 10 let a odezvy spokojených lidí jsou pro mě stěžejní, nikoliv Vaše laická hodnocení, tím se nechci nikoho dotknout.
Omlouvam se, nechtela jsem byt tak prisna. Je to jen muj nazor. Spise to beru tak, ze pokud mi ma nekdo pomoci v takto zavazne veci, tak se s tim dotycnym radeji potkam osobne…Tot za me.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JO mě taky dává smysl, že když se bavíme o energiích, není ten fyzický prostor až tak podstatný. Ale sama jsem to nezažila, takže nemůžu soudít. Jen je škoda, že ten názor je zastávaný anonymě. Ono to pak nepůsobí moc důvěryhodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak se tímt zabývají exorcisté, můžu ti dát kontakt na pána, který to dělá, ale je to záležitost v řádech tisíců Kč… ![]()
Provádí nejen čištění prostor domů a bytů, ale i současné monitorování a vykuřování objektu spolu s odváděním Entit. Toto kompletní vyšetřování jevu má svoje pravidla. Je to noční náročná práce a provádí se s pomocí moderní techniky, jako jsou infrakamery a ip kamery, zároven ´kvůli odlišení od paranormálních aktivit provádí i měření Geopatogenních a patogenních zón.
- Citovat
- Upravit
@Káka74 píše:
Jestli to funguje nevím, ale existují lidé, kteří ledacos dělají na dálku, tak proč ne energetická očista prostoru? když už tedy přistoupíme na to, že to je to, co je potřeba. Já jsem sice pro osobní kontakt, ale to spíš proto, že jsem „konzerva“. Moc by se mi nechtělo zjišťovat konkrétní věci - typu kdo tam kdy umřel. Já bych se pak bála ještě víc. Psychosomatický problém, který se přenáší i na ostatní osoby? To mi ten duch zní nějak přijatelněji.
Pravděpodobně jsem to špatně nazvala-nejsem lékař ani psychiatr nebo psycholog, takže nevím, jak se ten stav přesně nazývá. Ale upřímně, jsem realista a než věřit na duchy, tak se radši nechám prohlídnout odborníkem. Co mi ale přijde nejdivnější je, že krom toho, že se slečna svěřila příteli, s tím nic jiného nedělá. I kdybych připustila, že tam nějaký „DUCH“ je, tak bych asi v první řadě šla i jako ateista za knězem a osobně lidmi, kteří se tímto přímo zabývají…Ale jak říkám, je to čistě jen můj názor, nikdy jsem ducha neviděla ani necítila, proto v nic takového nevěřím a spíš si myslím, že to všechno má logické vysvětlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sara1000 píše:
Omlouvam se, nechtela jsem byt tak prisna. Je to jen muj nazor. Spise to beru tak, ze pokud mi ma nekdo pomoci v takto zavazne veci, tak se s tim dotycnym radeji potkam osobne…Tot za me.
V pohodě
Anonym jen z důvodu, že tu mám dost známých a moc se tím nechlubím, že se tímto apod. zabývám
, vím, špatný argument ![]()
- Citovat
- Upravit
@sara1000 Zrovna jsme o tom s kamarádkou o víkendu debatovaly. kdybys na tom pracovala, třeba bys uměla víc, než to jen vycítit. Já se toho „metafyzična“ bojím tak, že tyhle věci raději vytěsňuji. Nemám touhu do toho pronikat, i když si myslím, že bych mohla. Třeba to jednou přijde. Zatím mi stačí občas o tom popovídat a poslouchat, jak to mají jiní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatline píše:
Pravděpodobně jsem to špatně nazvala-nejsem lékař ani psychiatr nebo psycholog, takže nevím, jak se ten stav přesně nazývá. Ale upřímně, jsem realista a než věřit na duchy, tak se radši nechám prohlídnout odborníkem. Co mi ale přijde nejdivnější je, že krom toho, že se slečna svěřila příteli, s tím nic jiného nedělá. I kdybych připustila, že tam nějaký „DUCH“ je, tak bych asi v první řadě šla i jako ateista za knězem a osobně lidmi, kteří se tímto přímo zabývají…Ale jak říkám, je to čistě jen můj názor, nikdy jsem ducha neviděla ani necítila, proto v nic takového nevěřím a spíš si myslím, že to všechno má logické vysvětlení.
Zatim jsem se vsim s tebou souhlasila, nicmene toto bohuzel logicke vysvetleni mit nemusi
.Ja jsem nekolikrat prosetrena od psychologu, psychiatru i neurologu. Resila se i psychosomaticka diagnoza, nicmene jsem zdravy clovek podle lekaru…Jinak s duchy se bohuzel potkavam dnes a denne. Uz jsem si i docela zvykla, uz jsem dospela, ale jako dite jsem to spatne nesla.
Opravdu nejsem blazen, proste to tak je a hold asi je nejak pritahuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těžko říct co za sílu či bytost se v domě zjevuje.
Pokud by to byl duch jsou dvě možnosti. Je to někdo zemřelý, nebo i jiná astrální bytost, kterých je kolem nás plno.
V jak starém bydlíte baráku? Tedy jde spíš o to, kdo tam bydlel před Vámi. Nestalo se tam někdy něco(tragická událost, nebo prostě něco špatného, někdo z předchozích majitelů mohl být na místo silně fixován).
Do místnosti je dobré dát jeřabiny a vřes, zapalovat vonné tyčinky.
K duchovi zaujmout pozitivní přístup(určitě ho nezahánět stylem huš, jdi pryč, vypadni)Vždy s ním jednat jen slušně o vše ho požádat.
Zkusit se s duchem domluvit, soustředit se požádat ho v duchu nebo i nahlas, aby se odebral, tam kam patří a kde je jeho místo. Že Vás jeho přítomnost znepokojuje a Tvá přítelkyně se ho bojí. Že zde bydlíte Vy a on patří někam jinam, kde i jemu bude jistě lépe. Vše slušně pokorně, poprosit. Velice důležité je nejednat nikdy s duchem agresivně, mohl by se naštvat a bylo by to mnohem horší.
Uvídíš, jak bude situace dále pokračovat.
Pokud by to nepomohlo, jedině se obrátit na ezoterika. Určitě nebrat nikoho jen tak z inzerátu, tam může být právě spousta těch podvodníků co tahají z lidí jen peníze.
Velice zkušená, v esoterice známá a uznávaná je Eva Evanová, ale už to je asi velmi stará paní a netuším, zda tyto věci ještě dělá.
Pak traké Renata Lopourová a Marcela Košanová-ta tedy nevím zda se zabývá i duchy, ale je to velmi schopná kartářka, může se zeptat karet jak to nejlépe řešit a co je to za bytost co se u Vás zjevuje. Žádnou z těchto paní neznám a nemám na ně kontakt. Na netu se dá na ně kontakt najít. Jsou to nejlepší esoteričky u nás(alespoň se to o nich tvrdí, osobní zkušenost samozřejmě nemám.)Dobrou zkušenost prý mají i s Ivou Synákovou. Taky doporučuji, aby záležitost řešila žena, ne chlap, nějak se dokážou s duchy domluvit lépe než muži.
Příspěvek upraven 18.06.12 v 15:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káka74 píše:
@sara1000 Zrovna jsme o tom s kamarádkou o víkendu debatovaly. kdybys na tom pracovala, třeba bys uměla víc, než to jen vycítit. Já se toho „metafyzična“ bojím tak, že tyhle věci raději vytěsňuji. Nemám touhu do toho pronikat, i když si myslím, že bych mohla. Třeba to jednou přijde. Zatím mi stačí občas o tom popovídat a poslouchat, jak to mají jiní.
Ja se na sobe snazila pracovat pomoci knih a sama,ale bylo to jeste horsi.Proste jsem to neumela,dovedu si predstavit pracovat na sobe s nekym komu bych verila a kdo by tomu skutecne rozumnel.Takhle jen prezivam a snazim se zit s tim,co mam.Nejvice na Jupixove clanku me zaujalo to,ze jeho pritelkyne pocituje tyto problemy nejvice mezi 00:00-3:00 hodinou.Za mnou porad nekdo chodi nejvice okolo 1:00 hodiny ranni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sara1000 píše:
Zatim jsem se vsim s tebou souhlasila, nicmene toto bohuzel logicke vysvetleni mit nemusi.Ja jsem nekolikrat prosetrena od psychologu, psychiatru i neurologu. Resila se i psychosomaticka diagnoza, nicmene jsem zdravy clovek podle lekaru…Jinak s duchy se bohuzel potkavam dnes a denne. Uz jsem si i docela zvykla, uz jsem dospela, ale jako dite jsem to spatne nesla.
Opravdu nejsem blazen, proste to tak je a hold asi je nejak pritahuji.
tak to máš můj obdiv…V zimě jsme s manželem koukali na televizi, kterou máme hned vedle okna a protože bydlíme ve druhým patře a naproti jsou stromy, tak nemáme záclony, najednou jsme oba uviděli nějakou svítící zelenou kouli padající od nebe na zem, tak jsme si říkali, že jsme asi byli svědci přistáváni ufo
žádné vysvětlení krom spatně vystřelené světlice nás nenapadlo a tak jsme u té světlice zůstali
Prostě radši ve všem vidím logiku, duchovno mě sice baví, ale ne tak, abych za vším ducha viděla…prostě to tak mám já…i když-přiznávám, že dost lidí v mém okolí na tohle věří…už mi i vykládali karty a četli z ruky-kupodivu se NIKDY nic z jejích předpovědí nevyplnilo, což mé pochybnosti rozprášilo
Nechci tím nikoho ani odradit, ani zesměšnit nebo tak, prostě jsem si na to vytvořila tento názor a bohužel ho asi už nezměním…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatline píše:
tak to máš můj obdiv…V zimě jsme s manželem koukali na televizi, kterou máme hned vedle okna a protože bydlíme ve druhým patře a naproti jsou stromy, tak nemáme záclony, najednou jsme oba uviděli nějakou svítící zelenou kouli padající od nebe na zem, tak jsme si říkali, že jsme asi byli svědci přistáváni ufožádné vysvětlení krom spatně vystřelené světlice nás nenapadlo a tak jsme u té světlice zůstali
Prostě radši ve všem vidím logiku, duchovno mě sice baví, ale ne tak, abych za vším ducha viděla…prostě to tak mám já…i když-přiznávám, že dost lidí v mém okolí na tohle věří…už mi i vykládali karty a četli z ruky-kupodivu se NIKDY nic z jejích předpovědí nevyplnilo, což mé pochybnosti rozprášilo
Nechci tím nikoho ani odradit, ani zesměšnit nebo tak, prostě jsem si na to vytvořila tento názor a bohužel ho asi už nezměním…
Ono to vubec neni jednoduche mit takovy, nebo makovy nazor dokud se ti neco takoveho nestane…Kdyby se mi to stalo jednou, take si najdu logicke vysvetleni
Ale ja uz to resim od 9 let, ted je mi skoro 30let. A kdyz se v noci vzbudis a sedi ti cizi chlap na posteli a taha z tebe perinu, tak je asi nekde chyba
.Ale uz to nechci nejak dal rozebirat tady, klidne napis SZ.
Moc o tom nemluvim „normalni“ lidi si klepou na celo…A ja je docela chapu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promyslela bych možnost se z toho pokoje odstěhovat.
Velice podobné zážitky líčí lidé o josefovské pevnosti - na některá místa už se nechodí s veřejnými výpravami kvůli „skupinovým halucinacím“, místní historičtí nadšenci, kteří v chodbách občas přespávají mají zajímavé noční zážitky… V chodbách už bylo několik odborníků na vymýtání a podobně, od místních farářů přes různé esoteriky, a efekt veškerý žádný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě lze čistit i na dálku, pokud o tom nic nevíte a nevěnujete se tomu, prosím nesuďte to ad1 a ad2 nedělám to pro peníze! Spoustě lidí jsem již takto pomohla, věřte-nevěřte. Věnuji se tomu cca přes 10 let a odezvy spokojených lidí jsou pro mě stěžejní, nikoliv Vaše laická hodnocení, tím se nechci nikoho dotknout.