Duch? Negativní energie?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@sara1000 píše:
Ono to vubec neni jednoduche mit takovy, nebo makovy nazor dokud se ti neco takoveho nestane…Kdyby se mi to stalo jednou, take si najdu logicke vysvetleniAle ja uz to resim od 9 let, ted je mi skoro 30let. A kdyz se v noci vzbudis a sedi ti cizi chlap na posteli a taha z tebe perinu, tak je asi nekde chyba
.Ale uz to nechci nejak dal rozebirat tady, klidne napis SZ.
Moc o tom nemluvim „normalni“ lidi si klepou na celo…A ja je docela chapu.
Promiň…je fakt, že jako dítě jsem vždycky ve tmě měla pocit, že tam někde v určité části místnosti někdo sedí a zírá na mě, ale když brácha nebo ségra rozsvítili, tak jsem se zklidnila a postupně rokama to přešlo, ale je pravda, že v tom domě umřel malý chlapec-měl tak 8-9 let a otrávil se…No a mojí mámě-která to do té doby nevěděla se o něm zdálo a když to popsala těm bývalým majitelům domu, tak i podle popisu chlapce jí potvrdili, že to byl jejich bráška…třeba na tom něco je, ale nyní bydlím v domě, kde umřeli 3 lidé-2 na stáří a 1 na rakovinu-opravdu umřeli tady a nikdy jsem žádného z nich nepotkala-asi řeknu zaplať pánbůh a můžu klidně spát…ale to co popisuješ ty-tak to by mě odvezli do Bohnic, stačil by jeden takový zážitek a byla bych jasná…takže klobouk dolů…asi si to tou logikou ulehčuji a nechci vidět co nemusím, je to asi tak pro mě lepší a jednodušší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim, zkuste povesit do mistnosti kriz, po pokoji rozestavit krystaly, ktere ocistuji od negativni energie…pokud to pujde zkuste s tim duchem navazat kontakt pokud nema zle umysly tady by bylo dobre zjistit historii domu…mozna je to duse, ktera se nemuze dostat na druhou stranu, protoze na tomto svete jeste nedokoncila urcity ukol…
- Citovat
- Upravit
@Jupix
Bouhžel s tím mám zkušenost, žila jsem v bývalé psychiatrické léčebně ![]()
Radím odstranit zrcadla z místnosti, posunout zrcadlo na chodbě tak, aby nebylo naproti dveřím. Pořídit svěcenou vodu (dá se v kostele) a stříknout ji do rohů místností. Rozhodně nedoporučuju duchy kontaktovat ani v dobrým, natožpak ve zlým.
a v neposlední řadě…odstěhovat se.
Ten dům už takový zůstane. Taky jsem se odstěhovala…stejně jako všichni ostatní. Nikdo v tom domě nevydržel déle než rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těhle věcí se strašně bojím a i když je asi problematické se odstěhovat, udělala bych to. Jako první bych ale určitě zkusila kněze a svěcenou vodu, požehnání tomu domu!!! Tomu jedinému věřím, že by pomohlo!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
moji příbuzní měli to samé, pomohl kněz, vysvětil byt, pověsil kříže, dal jim ostatky nějakého svatého, od té doby se tam nic nestalo, ti to měli daleko horší (létající předměty, atd.)
- Citovat
- Upravit
Přečetla jsem příspěvky jedním dechem a ještě mi pořád stojí husí kůže. Stát se to mně tak po první noci by mě v tom domě už nikdo neviděl. Po takové době bych už ležela někde v Bohnicích. Jsem hrozně bojácný člověk, ale tohle je i na mě moc. Martinovi a jeho přítelkyni držím palce a co nejdřív se odstěhujte.
Nechápu jen rodiče, že jim to nevadí, když i oni něco tuší a jestli jim ona něco řekla, že jí nepomohli to vyřešit.
Chtěla bych pak vědět jak to dopadlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda to je story jako od Arthura C. Clarka ![]()
Asi bych hledala, kam se co nejdřív přestěhovat, brrr…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju vám všem za vaše reakce a názory…tolik jsem jich opravdu nečekal a reagovat na vše bude obtížné, ale zkusím to…taky mě trošku překvapili některé reakce typu:
@KPKristy píše:
Teda to je story jako od Arthura C. ClarkaAsi bych hledala, kam se co nejdřív přestěhovat, brrr…
Že bych uměl takto vyprávět…to abych začal psát profesionálně ![]()
@lukresia píše:
Já jsem dočetla a ač na takové věci moc nevěřím, mrazilo mě taky v zádech, kdyby se mi to stalo vykašlala bych se na celý barák a hledala jiné bydlení, ale nepíšeš kolik vám je…
Několik z vás navrhlo odstěhování. To nepřipadá bohužel v úvahu, jde o to, že dům postavili sami její prarodiče a taky oni v něm žili. Poté zůstal jim, rodina přítelkyně je tedy teprve 2. generace, která zde žije. Proto je pochopitelný pohled a názor zbytku rodiny, který je něco ve stylu „Nebudeme se přece stěhovat z NAŠEHO domu…“. Pokud to není podle vás úplně klíčové, tak náš věk nebudu zmiňovat. Osobně si nemyslím, že je to něco příliš důležitého a rád bych, aby diskutující zůstali co nejvíce objektivní.
@Káka74 píše:
Samozřejmě nejlepší řešení je tam nebýt, ale to těžko jde, že?
Přítelkyně by mohla spát v jiném pokoji, ale to asi jen dočasně. Bohužel ostatní osazenstvo domu se s ničím takovým zjevně přímo nesetkalo a jsou k tomu spíše skeptičtí. Vzhledem k povaze pokojů v domě mě přímo nenapadá, kde jinde by mohla trvale spát.
@Anonymní píše:
Může být - zemřelá zbloudilá duše, která tuto negativní energii způsobuje. Zrcadlo bych zcela jistě sundala. Obraťte se na někoho, kdo se zabývá čištěním prostor, odváděním duší apod. Jaká je historie původního domku, kdo tam žil, jak umřel, zapátrej. Zabývám se čištěním prostor, odváděním duší nikoliv.
O historii okolí příliš nevíme, před tím, než tam byl dům postaven tam byl les. Pak se to vysekalo a zastavělo rodinnými domky. Nic zajímavého. Zároveň pro mě žádný důvod k tomu, aby se tam dělo to co se děje. Zrcadlo se pokusíme sundat.
@chatline píše:
Ahoj, tomuhle sice moc nerozumím, ale asi bych se zamyslela nad několika věcmi…Jak dlouho jste spolu? Jak často jsi tam před tím, než ti tohle přítelkyně řekla, spával- a třeba i po půlnoci byl vzhůru? Ono mi to totiž celé zní tak, že se jedná o psychosomatický problém se sugescí, která se dá přenést i na jiné osoby v blízkosti.
Líbila se mi teorie, podle které jde o určitou sugesci.
Osobně bych něco takového v tomhle případě nevylučoval, možná jsem jen podvědomě přebral určitej strach od přítelkyně. Stejně tak přítelkyně si něco možná jen vsugerovala. Ale nevěřím tomu 100%, k psýchovi jí zatím rozhodně posílat nebudu.
@Menzy píše:
O nařízení, aby duch zmizel jsem také slyšela, hlas má být pevný a nebojácný, což asi v případě Martinové přítelkyni moc reálné není a strach z toho, že to bude horší… no nevím. Rozhodně jsem také měla husinu a teď mě napadlo, což tak se zkusit „skamarádit“?
@Žirafátko píše:
Rozhodně nedoporučuju duchy kontaktovat ani v dobrým, natožpak ve zlým.
Pokud uvážím, že tam vážně nějakej duch nebo energie opravdu je, tak s ní(m) asi příliš komunikovat nebudeme.
Nebo aspoň tedy nemáme v plánu. Přítelkyně i já souhlasíme s názorem uživatele „Žirafátko“.
@Anonymní píše:
Jinak se tímt zabývají exorcisté, můžu ti dát kontakt na pána, který to dělá, ale je to záležitost v řádech tisíců Kč…Provádí nejen čištění prostor domů a bytů, ale i současné monitorování a vykuřování objektu spolu s odváděním Entit. Toto kompletní vyšetřování jevu má svoje pravidla. Je to noční náročná práce a provádí se s pomocí moderní techniky, jako jsou infrakamery a ip kamery, zároven ´kvůli odlišení od paranormálních aktivit provádí i měření Geopatogenních a patogenních zón.
Do něčeho takového se zatím asi také pouštět nebudeme.
Máme v plánu pokoj v létě znovu přemalovat, vyměnit starý nábytek a celkově ho přestavět. Zrcadlo na chodbě půjde dolů. Víte, přítelkyně věří, že pokud by s tím někdo měl něco přímo dělat tak spíš ona. Říkala mi, že je to její pokoj a věří, že by se o to měla postarat. Avšak uvědomuje si, že se jí to v tomto stavu asi nepodaří. Proto ta přestavba. Chceme vsadit na příjemnější prostředí, veselejší barvy, vonné tyčinky, zvonkohry, květiny, třeba i nějaké příjemné noční osvětlení, zkrátka zvolit pozitivní přístup, který by neměl pro „ducha“ znamenat přímý boj, ale jí samotné by mohlo dodat sebevědomí a lepší pocit z pokoje. Napsal jsem sem proto, že víc hlav víc ví, chtěl jsem slyšet více názorů a vědět, jaké máme všechny možnosti. Asi jsem taky chtěl, aby to z nás trošku vybublalo a pokud člověk má aspoň představu na čem může být, tak to uklidní. Stejně tak se s tím někam svěřit dál dost člověku uleví. Člověk se rád podělí o své zážitky.
Děkuju mockrát za všechny vaše reakce, o dění vás budu dál informovat.
P. S. Kněze si asi necháme jako jednu z posledních možností ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že pokud se tu někdo ptal na váš věk, nebylo to ze zvědavosti nebo dotěrnosti. Spíš chtěli poradit odstěhování. Jako abyste si prostě spolu třeba pronajali byt, aby přítelkyně mohla z toho domu pryč. Je jasný, že pokud by vám bylo patnáct, tak to nehrozí, pokud dvacet, už je to reálná věc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadá - pokud je to technicky možné - zkuste naproti tomu zrcadlu pověsit druhé, tak aby se jedno odráželo do druhého. A nechoďte mezi nimi. Pokud by náhodou došlo ke zhoršení, tak to druhé zase sundejte, ale teoreticky by to mohlo zabrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
Já myslím, že pokud se tu někdo ptal na váš věk, nebylo to ze zvědavosti nebo dotěrnosti. Spíš chtěli poradit odstěhování. Jako abyste si prostě spolu třeba pronajali byt, aby přítelkyně mohla z toho domu pryč. Je jasný, že pokud by vám bylo patnáct, tak to nehrozí, pokud dvacet, už je to reálná věc
přesně proto mě ten věk zajímal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
V pohoděAnonym jen z důvodu, že tu mám dost známých a moc se tím nechlubím, že se tímto apod. zabývám
, vím, špatný argument
mohla bych ti napsat do SZ _potrebovala bych s necim poradit a nechci to psat verejne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit