Duch? Negativní energie?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Elke aha tak ja ho mela jakoby vedle postele tak 30 max 50 cm od nohou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pane bože, asi neusnu. Každopádně já bych si tam dal amulety, krystaly, kříže, svěcenou vodu, česnek, svíčky, pak takové ty indiánské závěsné cingrlátka proti duchům a to pokud bych tam vůbec vydržela.
My bydlíme v pronajatém domě a já mám tady občas pocit, že tu někdo je, je to sratý pán, takové neoholené strniště, bekovku na hlavě a mám pocit, že trochu bříško. Nejvíc mám pocit, že bývá v koupelně, v ložnici a na schodech. Občas mi zamrazí, ale jinak nic. Zatím to nehrotím, nebojím se, nic nám nedělá. Myslím, že je to duch manžela majitelky domu, kde bydlíme. Občas mám pocit, že se dívá, ale nic jiného. Působí na mě spíš jako dobrá energie či duch. Vždycky když se mělo něco stát mým dětem jsem se najednou sebrala a šla za nima zkontrolovat zničeho nic. Dcerka spadla ze schodů uplně dolu a nic se jí nestalo jakoby jí někdo změkčil pády, syn se dvakrát tak příšerně poblinkal, že to z něj šlo i nosem, strašně se poblinkal a to už třeba 2 hodiny spal nebo poknourával a jáse prostě sebrala a šla za ním a vzala do ruky a v ten moment se poblil. Ale co mi nejvíc zaráží že dcerka mluvila párktár o pánovi tady a syn se třeba zadívá do dálky, do zdi, nevíma usmívá se s takovým zvláštním pohledem, tak si myslím, že nám nikdo ublížit nechce. A nebo blbnu a jen si to vsugerovávám ikdyž nevím. Třeba u manželových rodičů v bytě žila před smrtí babička než pak zemřela v nemocni a vždycky mě tam mrazí a cítím takový vánek, pohlazení a když mi dcerku hlídala mamka asi dvakrát pod bytem rodičůl anžela tak říkala, že někdo je doma, že tam chodí a slyšela vrzat dveře, ale nikdo doma nebyl, všichni byli v práci.
Příspěvek upraven 18.06.12 v 21:58
- Citovat
- Upravit
@Aluse píše:
@Kallkapa no ja taky nektere veci maji spat a nedrazdit je…
Bojím se jít teď vyčistit zuby před zrcadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa píše:
Mám za to, že zrcadlo „nesmí“ směřovat směrem k posteli, jinak v ložnici nevadí..
nevadí tolik. neměl by se v něm člověk vidět, když vyleze z postele (třeba cestou do koupelny) a trochu ruší klidovou zónu, protože odráží energii a dává jí dynamiku. Přičemž pokud se to „honí“ třeba za postelí, celkově to i tu spací zónu ovlivní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ježiši asi zlikviduju všechny zrcadla v domě. My jsme měli v bývalém bytě ve vídni hned naproti posteli zrcadlo na skříni přes celou stěnu
asi proto se mi nedařilo tam otěhotnět nebo nevim.
- Citovat
- Upravit
Tak to je super zrcadlo máme v ložnici obrovský přímo naproti postele u nohou. Dneska jsem sama doma s dětima, takže doufám, že se tu budou dlouho do noci probírat nějaký zajímavý témata, protože spát určo nepůjdu. Ani vlastně nevím proč to čtu
.Mám ráda takový příběhy, ale když si člověk uvědomí, že to není jen knížka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caty Caty a jak víš jeho podobu? Já vím taky jistě, že u nás „někdo“ nebo „něco“ je.. ale není to negativní, tak to neřeším, prostě tady je. Bydlím na jednom místě už od dětství jako dítě jsem to vnímala více - vrzání parket jako když někdo prochází obyvákem, dosedání na sedačku.. to byly klasické „zvuky noci“. Teď už to tak nevnímám ale jednou za čas si to uvědomím..Také si myslím, že to je původní majitel, který dům postavil, byl nucen z domu utéci..myslím si, že se sem prostě vrací - nic zlého se mu zde ale nestalo, tak si myslím, že ani „on“ není zlý.. uff teď jak jsem to napsala mám zas husinu, i když ty zvuky jako takové, mě neděsí.. možná je to tím, že jsem s nimi sžitá od dětství..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ondas
malá ted spustila z pokojíčku sirénu ale poslala jsem manžela, protože to zrcadlo máme hned u dveří
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caty píše:
Ježiši asi zlikviduju všechny zrcadla v domě. My jsme měli v bývalém bytě ve vídni hned naproti posteli zrcadlo na skříni přes celou stěnuasi proto se mi nedařilo tam otěhotnět nebo nevim.
obecně jsou zrcadlo v domě dobrá věc. jen je dobrý něco vědět o tom, co by měla a neměla odrážet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caty říká se, že děti a kočky patří k těm, kteří obecně „vidí“. Mimochodem, právě kočky dokáží často podobné nevítané obyvatele docela dobře zabavit. Dlouhodobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elke píše:
obecně jsou zrcadlo v domě dobrá věc. jen je dobrý něco vědět o tom, co by měla a neměla odrážet
můžu se zeptat, odkud čerpáš informace? Nerýpu, vážně mě to zajímá a ráda bych si o tom něco přečetla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jabarka píše:
můžu se zeptat, odkud čerpáš informace? Nerýpu, vážně mě to zajímá a ráda bych si o tom něco přečetla
tohle je převážně feng shui. základní info najdeš i na netu (i když tam jsou to dost kusé záležitosti a ne vždy správně interpretované), lepší jsou knížky. Pro začátečníky je skvělá tahle: http://www.kosmas.cz/…m-a-zahrada/
Sice vypadá, že je v ní víc obrázků, než textu, ale má velice dobře a jasně vysvětlené principy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fajn, od tchýně si vezmu zpět kočku nebo si jí pořídim.
Já nevím jak vím jeho podobu, možná je to fantazie, ale prostě mi přijde že se na mě takový starý pán dívá a občas usměje. Ježiš, pokaždý když o něm píšu mám slzy v očích. Jen na schodech ho vnímám jako stín a občas mám opravdu pocit že tu někdo je, ale nebojím se jako třeba v lese když máte pocit, že tam někdo s váma je.
My máme v domě zrcadlo je u vchodových dveří a v koupelnách a pak malé zrcadýlko na ňpupání ksichtu
jinak ne a asi si nakoupím nějaké amulety nebo něco, ikdyž se tady fakt nebojím a je to divný. Třeba u našich doma v baráku jsem se sama bála, musela jsem mít puštěnou tv, světlo a tady ne.
- Citovat
- Upravit