Duch? Negativní energie?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Caty píše:My máme v domě zrcadlo je u vchodových dveří a v koupelnách a pak malé zrcadýlko na ňpupání ksichtujinak ne a asi si nakoupím nějaké amulety nebo něco, ikdyž se tady fakt nebojím a je to divný. Třeba u našich doma v baráku jsem se sama bála, musela jsem mít puštěnou tv, světlo a tady ne.
To u vchodových dveří by nemělo mířit na ně - jinak jde veškerá energie zvenčí zase obratem zpátky ven. Jinak do chodeb se obecně zrcadla hodí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Elke a co když ta energiue je špatná a měla by jít ven? Ale jinak na dveře nemíří. Já jsem vzásadě proti všemu aby mířilo na dvě. postel, sedačka atd, ikdyž ne vždy to jde provést no.
- Citovat
- Upravit
@Caty píše:
Elke a co když ta energiue je špatná a měla by jít ven? Ale jinak na dveře nemíří. Já jsem vzásadě proti všemu aby mířilo na dvě. postel, sedačka atd, ikdyž ne vždy to jde provést no.
„špatná“ vám zvenčí nejspíš nepůjde, pokud nemáte před barákem hřbitov nebo tak něco…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, před dveřmi hřbitov nemáme, jen popelnici
ty jo a co ti, co mají barák přímo naproti hřbitovi???
Knihu jsem objednala, jsem zvědavá.
- Citovat
- Upravit
@Caty píše:
Ne, před dveřmi hřbitov nemáme, jen popelnicity jo a co ti, co mají barák přímo naproti hřbitovi???
Knihu jsem objednala, jsem zvědavá.
odstínit, ideálně aspoň živým plotem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co kdy je to nad hřbitovem kus? ježiši, no já bych tam nebydlela teda.
- Citovat
- Upravit
Tak jsem chtěla na půdu pro prádlo a nepůjdu asi ani zítra za bílého dne. ![]()
Když jsem byla dítě a puberťák a ještě tak do 27 let, viděla jsem duchy hodně často. Jenže já jsem labilní a vidět jsem je fakt nechtěla. I když nikdy mi žádný asi nechtěl ublížit. Jen tak stáli poblíž, nebo mi v noci seděli u postele. Jednoho viděla i kamarádka, která u nás spala a pověděla mi to po dlouhé době. Tu noc jsme ho viděly obě, ale tak jsme se bály, že jsme radši usnuly.
Fakt nevím, jestli jsem DOZRÁLA a už je nevídám. Nebo jestli pochopili, že s nima já fakt mluvit nebudu. Ale když mi umřela moje kolegyně z práce - v 52 letech na rakovinu. Měla jsem k ní hodně blízko. Byla člověk, kterýho měli všichni rádi. Moc hodná paní. A já jí prostě jednou poprosila, ať tam někde řekne nebo ať prostě nedovolí, aby mě ty bytosti navštěvovaly. A už jsem nikdy nic a nikoho neviděla. Fakt nevím, jestli jsem si to jen vsugerovala a nebo jestli to může fungovat. Ani po tom nemíním pátrat. Hlavně, že už za mnou nikdo nechodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda tak jsem přečetla celou diskuzi, radu nemám, ale bojím se jít do koupelny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, mě baví jak to všechny čteme ikdyž víme, že se budeme bát jít i pro pití nebo na wc ![]()
- Citovat
- Upravit
Super, a já to přečetla teď před spaním a jsem sama doma.
Teď umřu strachy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caty píše:
A co kdy je to nad hřbitovem kus? ježiši, no já bych tam nebydlela teda.
odstínit. my máme hřbitov kousek pod barákem - a poté, co tam průbojný developer postavil ještě jeden barák, jako by tam nebyl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Haha tak to byl hodný developer ![]()
no moje babička vykládá karty, mluví se svojí mrtvou maminkou. Zajímalo by mě jak se to dělá. Já vyvolávalo max duchy a nebo takové ty virgule.
- Citovat
- Upravit
@Caty píše:
Haha tak to byl hodný developer
no moje babička vykládá karty, mluví se svojí mrtvou maminkou. Zajímalo by mě jak se to dělá. Já vyvolávalo max duchy a nebo takové ty virgule.
intuici na tohle potřebnou máme všichni. jen ji málokdo používá. zrovna s kartami se to dá dobře naučit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se bojím, že když něco takového budu číst že se po strachy