Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobre ranko. Myslite ze sili? Ten prvni zezhora je vcerejsi ty dva dnesni. Obe carky dneska v limitu
@Réza 26 ahoj myslím ze můžeme potichoucku gratulovat krásne zesílil
![]()
@Natálie27 no doufam ze jeste vic zesili byl by to totiz maly zazrak ![]()
Dobre ranko holky. Uz jsem tady zase
ale nemam se komu sverit zatim
jen by me zajimalo jestli uz by bylo neco videt na digi testu clear blue?
a jeste jedna vec po zaschnuti mi prijdou ty carky dost slaby ale vsechny byly v limitu tak snad to nic neznema. Dekuji za reakce. Byl by to totiz zazrak kdyby se to fakt povedlo
![]()
@Réza 26 nezáleží na tom jak jsou po zaschnutí slabé hlavně ze sílí
gratuluji
s digi testem nemám žádnou zkušenost bohužel neporadím ![]()
@Natálie27 dekuju za reakci a jeste jedna vec me zajima
hodne piju a mam malo koncentrovanou moc. V noci jdu i 3× na wc ale kdyz zas nepiju boli me hlava ![]()
@Réza 26 vypadá to ze těhotná opravdu jsi a proto pij co můžeš ať nejsi dehydratovana
a když víš ze to mas takhle tak si třeba vypozoruj v průběhu dne kdy půjdes na záchod třeba po 1-2 hodinách a udělej test odpolko já testovala jen odpoledne ráno sem měla vždy slabší čárku taky sem byla schopna jít třeba 5× za noc ![]()
@Natálie27 zkusim ted min pit a odpo to zkusim zas ale za chvilku mazu pro digi test tak doufam ze ho tu budou mit
amyslis ze ten bych mela delat radsi rano nebo i odpo?
@Réza 26 to vůbec nevím já ho nikdy nezkousela přišlo mi to zbytečný jelikož ten výsledek stejně hnedka zmizí ty papirkovy nebo v plastu mám do teď schovaný ![]()
@Natálie27 tak ja ho koupila a nejdriv jsem udelala obyc test a kdyz vysel i ted odpo tak jsem zkusila digi a on to potvrdil ![]()
@Natálie27 dekuju ale stále se trosku bojim ale uz jsem objednana na gyndu. tak snad to brzo utece mam tam byt 14,6 ![]()
@Réza 26 neboj uteče to jako voda
já sem teď 35+0tt a taky to strašně rychle uteklo ![]()
@Natálie27 no klidnejsi budu az budu tak za pulkou
jako je to mazec. O prvni sme se snazily 4 roky a skoncily az u IVF a ted jen jedno jediny strejchnuti a ja cekam mimco
![]()