Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1896
1.11.15 20:19
@Anonymní píše:
Ahoj, s přítelem se snažíme o miminko už 4 měsíce.
Ovu mám 17 dc a ms 29 dc.
Den před ovu a při ovu jsme měli nechránění pohlavní styk.
Pár dní před ms jsem si dělala těhotenský test pepíno, ukazala se mi tam slaboučká druhá čárka, ale i přes to mi 29 dc začala ms :( Před ms mi bylo špatně, brněli mi bradavky, pocit nateklých prsou, pocit na zvracení, únava, motala se mi hlava a po ms to pořád přetrvává teď mám 5 dc.
Ms jsem měla normálně 5 dní ale hodně slaboučkou, tak jsem si udělala 3 den ms těhotenský test ale samozřejmě vyšel negativní.
Napadlo mě jestli jsem nemohla mít 2× ovu :nevim: Asi je to blbost ale co myslíte?
Omlouvám se za anonymitu. Bohužel se teď v práci hodně vyhazuje a nerada bych aby mě tu někdo poznal. děkuji

2× ovu je podle mě nepravděpodobné… Mohlo to být biochemické proto slabá čárka a odešlo to s MS, proto se nemá testovat před MS. Sem toho důkazem :zed: že byla MS slabší neres někdy to tak je… Pokud MS proběhla, test byl negativní, pust to z hlavy a zacni nové snazeni :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.15 20:33

Toho jsem se bála :( Po každé se snažím počkat do vynechání MS ale nevydržím to :( děkuji

• Citovat
  • Upravit
Twitter
1.11.15 21:45

@Mirabe1ka já jsem je kupovala cca 14 dní zpět. Byla akce 2+1. Ale jak psala @Matteo.emma tak jsem vykoukala jen tu bílou rysku. Růžová mě se osobně nikdy nepodařila - falešná.
Ale věřím ti, i mamatesty byly dříve super. Taky byly uplně jinačí vzhledově a asi byl jiný výrobce. Zůstal jen vzhled krabičky, bohužel :(

• Citovat
  • Upravit
Twitter
1.11.15 21:48

@Michala23 Ahoj Míšo, na těch mamáčích mi to taky přišlo vše stejné a hlavně vždy každému ducha ukážou.
Max opět nezklamal :dance: jsem ráda :dance: osobně tu značku preferuju. Když mám ducha na jiním testu a na maxovi ne, je to jasné. Ty tam máš už krásnou čárku :dance: tak ať to vyjde :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.15 22:23

Ahoj holky furt badam kdy mam ovu :think: mam menstruaci vzdy po mesici posledni menstruace byla 21.10. menstruace trvala 4 dny pak uz jen spineni slaby, potrebuju se trefit do ovu, muze mi to nekdo spocitat? minuly mesic jsme se netrefili do ovu, poprve kdyz jsem byla tehotna, otehotnela jsem 1. den ovo, bohuzel mimco jsem si v te dobe nechat nemohla…potom jsem jednou darovala vajicka, mela jsem jich 42,takze myslim, ze u me problem nebude, ale potrebuju se trefit :nevim: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
1.11.15 22:29
@Anonymní píše:
Ahoj, s přítelem se snažíme o miminko už 4 měsíce.
Ovu mám 17 dc a ms 29 dc.
Den před ovu a při ovu jsme měli nechránění pohlavní styk.
Pár dní před ms jsem si dělala těhotenský test pepíno, ukazala se mi tam slaboučká druhá čárka, ale i přes to mi 29 dc začala ms :( Před ms mi bylo špatně, brněli mi bradavky, pocit nateklých prsou, pocit na zvracení, únava, motala se mi hlava a po ms to pořád přetrvává teď mám 5 dc.
Ms jsem měla normálně 5 dní ale hodně slaboučkou, tak jsem si udělala 3 den ms těhotenský test ale samozřejmě vyšel negativní.
Napadlo mě jestli jsem nemohla mít 2× ovu :nevim: Asi je to blbost ale co myslíte?
Omlouvám se za anonymitu. Bohužel se teď v práci hodně vyhazuje a nerada bych aby mě tu někdo poznal. děkuji

když je 2× ovulace, tak po sobě do 48 hodin, než vznikne žluté tělísko. Pak už ovulace být nemůže. Takže spíš slabší cyklus.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
1.11.15 22:32
@Anonymní píše:
Ahoj holky furt badam kdy mam ovu :think: mam menstruaci vzdy po mesici posledni menstruace byla 21.10. menstruace trvala 4 dny pak uz jen spineni slaby, potrebuju se trefit do ovu, muze mi to nekdo spocitat? minuly mesic jsme se netrefili do ovu, poprve kdyz jsem byla tehotna, otehotnela jsem 1. den ovo, bohuzel mimco jsem si v te dobe nechat nemohla…potom jsem jednou darovala vajicka, mela jsem jich 42,takze myslim, ze u me problem nebude, ale potrebuju se trefit :nevim: :pankac:

spočítat si to můžeš jen ty sama, a to delším sledovím bazální teloty + můžeš použít ovulační testy. Ale zdaleka neplatí, že 14 DC = ovulace. Já mívám ovulaci v rozmezí 12-18DC. Každý měsíc to vychází jinak, ale v tomto rozmezí jsou mé plodné dny.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
1.11.15 22:35

Anonymní máš strach z gravidity jen na základě slabší MS? Píšeš, že MS trvala 4 dny. To je standartní průběh. Já mám třeba 2-3 dny. Pokud byla MS, byť slabší, těhotná s největší pravděpodobností nejsi, což ti ukázal i negativní test.
Takže klídek ;)

• Citovat
  • Upravit
1896
2.11.15 06:25

@ nikdo ti takhle plodne dny nebo ovu nespočítá, každé tělo funguje jinak, zkus ovulacni testy, BT nebo u me stačí pouze sledovat plodný hlen, v období plodného hlenu se snažit a pravděpodobnost je velká. A nemusis se ani přesně trefit do ovu, jelikož v plodném hlenu spermie přežití až 5 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.11.15 17:31

Ahooooj, tak se po měsíci opět hlásím :mavam: Holky, jsem blázen nebo tam něco je? :nevim:

Příspěvek upraven 02.11.15 v 17:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
2.11.15 17:43

No ja tam nejaky stin vidim, ale nejak šejdrem :-D to se mi asi zda, ze? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
2.11.15 17:44

Aha, tak na te druhe fotce to je celkem jasny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.11.15 17:47

@bedruška1 Mě uplně buší srdce a klepou se mi ruce :andel: Samozřejmě to beru s rezervou, MS by měla (ne)dorazit o víkend, ale kdyby to vyšlo… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
2.11.15 18:09

@Weronyc nejsi blázen na té druhé fotce parádní slabá čárka, držím moc palce ať sílí dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
2.11.15 18:19

Tyy jo, takhle dlouho pred ms takova carka? Wau! Kolik dpo jsi, vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí