Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Katstr píše:
Poraďte, druhá čárka je o něco slabší, je to pozitivní? Dnes mám 4.den zpoždění… antikoncepci neberu už asi 2,5 rokua nedáváme si pozor teprve asi 6 tydnu.. zak ze by na první pokus?!?!
Jinak test je Dr. Max…
Příspěvek upraven 04.11.15 v 15:58
Tak vidíš snad že sou tam dvě čárky ne???
Holky tady loví téměr neviditelné duchy a ty chceš poradit s čím? podle mě než poradit ses chtěla spíše pochlubit. Protože u toho testu musíš jasně vidět že je pozitivní… každopádně gratulace… ![]()
Ahoj holky, jdu pro radu. Vcera vecer me to nejak chytlo a zkusila jsem jen tak test..
Ovsem k memu prekvapeni se vcelku rychle objevila slaba druha.
Myslela jsem, ze jde o falesny test a rak jsem dneska rano zkusila stejny test, ale z jine krabicky.
Vykoukla na me, dle meho o neco silnejsi druha carka.
Muj dotaz zni, jestli toto mohou byt falesne nebo jsou to opravdove carky ![]()
@Michaelalala vypadá to dobře, já jen jsem k těmto fialovým skeptická.. mě neudělali dobrou službu..ale přeji, ti aby to byla pravda.. ![]()
Ja uz ho jednou mela prave falesne pozitivni, tak se obavam, aby se situace neopakovala ![]()
@Michaelalala jsem též ve fázi testování, a koupila jsem si v drogerce testy a byl to taky ten fialový
ještě si skočím pro dr. max, to je spolehlivé dost
Ja prave kupovala cemio gravitest a k memu prekvapeni na me vyskocili tyhlr fialovy dle mehomamatesty y
Pardon pisu z mobilu a nejak mi to cely text zkomolilo a odeslalo se driv, nez jsem dokoncila vetu..
Dle meho jsou to mamatesty klasicky, jen nechapu, ze je prodavaji v jinem baleni s jinym nazvem a dokonce jsoutam vyfoceni uplne jiny testy na tom baleni
Nechapu..
napis mi pak prosim, co ti ukazal ten jiny test
@Michaelalala ano cemio je to samé fialové a ještě vital x, to samé…
@Michaelalala na večer zkusím dr max, po práci si je pojedu koupit, kup si je taky. jako já to u sebe bohužel nevidím nadějně, testuji ze sportu spíš ![]()
i když ty fialové mrchy nejsou uplně seriozní, tak těhu to samozřejmě být může, jako nezavrhuji je, ale rády duchaří falešně..
@Korunka23 Ja prave taky testuji spis sportovne.. jsem 20 DC.. ale jen tak z hecu jsem to vecer zkusila a ono ejhle..
ja jsem od 8 od rana do 11 do vecera v praci prave
ale ce stredu mam volnaska, tak sjedu pro maxe.. ty budes mit urcite info driv nez ja ![]()
@Michaelalala já jsem 25.dc z 30.dc, ale začínám klidně po 20.dc
protože zpoždění nemívám tak nemám kdy testovat. já si určitě udělám, kolem max lékárny jezdím z práce, tak tam půdju a zkusím..jako ty tvoje mi přijdou krásně pozitivní, ale..
To jsem rada, ze nejsem sama takovy blazen
.. a mas fotku tvyho testiku? pro srovnani
pokud maxe budes delat vecer, tak nezapomen dat cerstve info
u me by to byl snad zazrak ![]()
@Michaelalala ahoj, tak u mně tento měsíc nic
test včera večer a dnes ráno, oboje lady max…