Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.11.15 08:36

Ahoj kocko, akorat jsem ti chtela poslat ulovek z rana.. :) nerada to rikam, ale taky na tech testech nevidim druhou :,(.. a zkousela si i ten gravitest ze stejny moci? Ja pocitala s tim, ze mam falesnaky a posilam fotku testu.. jenze jestli tomu vubec muzu verit, kdyz delaji ty fialovy jako zmetky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
24.11.15 12:19

@Michaelalala ahoj, já už si nemyslím, že máš falešné…sílí to, což je vždy dobré znamení :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
24.11.15 12:27

Já bych taky řekla, že to síli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
24.11.15 12:29
@Michaelalala píše:
Ahoj kocko, akorat jsem ti chtela poslat ulovek z rana.. :) nerada to rikam, ale taky na tech testech nevidim druhou :,(.. a zkousela si i ten gravitest ze stejny moci? Ja pocitala s tim, ze mam falesnaky a posilam fotku testu.. jenze jestli tomu vubec muzu verit, kdyz delaji ty fialovy jako zmetky 8o

toho maxíka jsi nezkoušela, tym by to šlo na jistotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.15 13:06

@Korunka23 Pro maxe se dostanu az zitra prave.. Spis premyslim, jestli jet pro maxe, nebo rovnou na krev.. 8o holky ja jsem z toho tak vykolejena.. Chvili se mi chce zpivat, pak si zase jednou ubreknu v praci si mysli, ze jsem padla na hlavu a ja nemuzu nikomu nic rict, kdyz sama nevim, jestli jsou to pravy carky :zed: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
30.11.15 07:41

Vidi nekdo neco???

Snazilky, vidite neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
30.11.15 10:16

Křehulka85 já tu druhou čárečku tam vidim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
1.12.15 18:57

1. Neděle ráno pepino
2. Dnes ráno pepino
3. Dnes večer dr max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1440
2.12.15 07:03

Holky příkladem včerejší test, trochu ztmaveny pozadí, myslím, ze je to lip videt, ale nevim nevim…dneska jsme měla mit 5.den menstruaci a nic, akorát uz třetí den leje spinim a dnešním testu do proudu moci nic. Jedu dnes k doktorce, tak uvidime, ale trochu se bojim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
2.12.15 21:29

Tak já nevím holky :D furt mi to ořijde stejné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
18.1.16 16:05

Ahoj holky. :mavam: Myslíte že je tam duch? Dávám víc fotek, protože mám nekvalitní foťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.1.16 12:24

Je tam?

Ahojky :mavam: jsem tu nová tak taky přidám svoje. Vidíte tam něco nebo se mi to jen zdá? Moc bych chtěla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
23.1.16 13:33

@Kačka1234 promin, ale nic tam nevidim :( jaký jsi DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.1.16 14:24

@Petra607 jsem 7Dpo já ví že je ješťě brzo na testy ale nedá mi to :roll: V prosinci jsem vysadila antiko, dobrala jsem platíčko a další už nezačala. MS přišla klasicky v pauze mezi a trvala 7dní. Při braní ANT jsem ji měla jen 2-3 dny. Před braním ANT jsem měla hodně nepravidelnou MS a teď se zdá že nepravidelnost je zpátky :cert:. Od prosince ani ťuk. Proto se nemůžu řídit podle MS, takže testuju pořád :nevim:. Přítel už je ze mě na nervy :zed: A poslední asi 3dny mě bolí břicho jako bych to měla dostat ale ty bolesti jsou mnohem horší a mám světlý výtok a je ho docela dost. Jsem nafouklá, je mi na zvracení, sice mám hlad ale když se chci najíst tak se mi uděla zle ale nezvracím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
23.1.16 16:48

Holky, tak já taky poslu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie