Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj kocko, akorat jsem ti chtela poslat ulovek z rana..
nerada to rikam, ale taky na tech testech nevidim druhou
.. a zkousela si i ten gravitest ze stejny moci? Ja pocitala s tim, ze mam falesnaky a posilam fotku testu.. jenze jestli tomu vubec muzu verit, kdyz delaji ty fialovy jako zmetky ![]()
@Michaelalala ahoj, já už si nemyslím, že máš falešné…sílí to, což je vždy dobré znamení
![]()
@Michaelalala píše:
Ahoj kocko, akorat jsem ti chtela poslat ulovek z rana..nerada to rikam, ale taky na tech testech nevidim druhou
.. a zkousela si i ten gravitest ze stejny moci? Ja pocitala s tim, ze mam falesnaky a posilam fotku testu.. jenze jestli tomu vubec muzu verit, kdyz delaji ty fialovy jako zmetky
toho maxíka jsi nezkoušela, tym by to šlo na jistotu..
@Korunka23 Pro maxe se dostanu az zitra prave.. Spis premyslim, jestli jet pro maxe, nebo rovnou na krev..
holky ja jsem z toho tak vykolejena.. Chvili se mi chce zpivat, pak si zase jednou ubreknu v praci si mysli, ze jsem padla na hlavu a ja nemuzu nikomu nic rict, kdyz sama nevim, jestli jsou to pravy carky
![]()
1. Neděle ráno pepino
2. Dnes ráno pepino
3. Dnes večer dr max
Holky příkladem včerejší test, trochu ztmaveny pozadí, myslím, ze je to lip videt, ale nevim nevim…dneska jsme měla mit 5.den menstruaci a nic, akorát uz třetí den leje spinim a dnešním testu do proudu moci nic. Jedu dnes k doktorce, tak uvidime, ale trochu se bojim ![]()
Ahoj holky.
Myslíte že je tam duch? Dávám víc fotek, protože mám nekvalitní foťák
Ahojky
jsem tu nová tak taky přidám svoje. Vidíte tam něco nebo se mi to jen zdá? Moc bych chtěla ![]()
@Petra607 jsem 7Dpo já ví že je ješťě brzo na testy ale nedá mi to
V prosinci jsem vysadila antiko, dobrala jsem platíčko a další už nezačala. MS přišla klasicky v pauze mezi a trvala 7dní. Při braní ANT jsem ji měla jen 2-3 dny. Před braním ANT jsem měla hodně nepravidelnou MS a teď se zdá že nepravidelnost je zpátky
. Od prosince ani ťuk. Proto se nemůžu řídit podle MS, takže testuju pořád
. Přítel už je ze mě na nervy
A poslední asi 3dny mě bolí břicho jako bych to měla dostat ale ty bolesti jsou mnohem horší a mám světlý výtok a je ho docela dost. Jsem nafouklá, je mi na zvracení, sice mám hlad ale když se chci najíst tak se mi uděla zle ale nezvracím. ![]()