Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě mamatest ukazuje duchy každý měsíc a asi těžko budu každy měsíc těhotná. Máma test nebrat
Taky můžeš, jen třicet procent těhotenství za život se uhnizdi ![]()
Ahoj mužu se přidat? ms mam dostat 15.3 ale nevydržela jsem netestnout pobolívá me podbříšek ale slabe jen..ale etst asi bílí co?…ale ducha jsme zahledla..ale asi jen sugesce..na pc nevidím na mobilu ano..
@piškotíček píše:
Ahoj mužu se přidat? ms mam dostat 15.3 ale nevydržela jsem netestnout pobolívá me podbříšek ale slabe jen..ale etst asi bílí co?…ale ducha jsme zahledla..ale asi jen sugesce..na pc nevidím na mobilu ano..
Nevidím..ale je ještě čas
Ahoj, tak já taky přispěju svojí fotkou
Menstruace chodí v termínu, ale krvácim vždy jen 3 dny a pak špinim. K tomu mě každý den bolí břicho. Já tam malilinkatou čárku vidím, tak zkusím jestli se mi to nezdá. ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Jsem 4 nebo 5 den po ET (nevím, jak se to počítá) a protože je to moje první ivf a jsem taky strašně zvědavá, hestli už ze mě vyprchal Pregnyl 10000, tak jsem od neděle testovala. Nikdy jsem ještě na TT neměla ani ducha (a to už jsem měla pár IUI i Pregnyl ale 5000). Myslíte, že to ještě může být Pregnyl (píchnutý 19.3.16 večer)? Ale duch podle mě sílí - nahoře dnešní TT.
@Zuzanaxx jasně sílí. Jak to tedy nakonec dopadlo? Já jsem dnes 7 dní po ET a test je takový. Vidíte tam něco holky?
Ano vidím, pozitivní test, chci se zeptat 7 dní po ET to je kolik tedy dnů jakoby normálního početí?
@Lamátko zavadela se 5ti denní blastocysta, takže 12 dní po oplodnění.