Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8066
29.4.16 19:40

Ahoj holky, přidávám foto mého grafu ovu.. Myslíte, že jsem těhu? 25.4 dělaná IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.16 15:02

Možné těhotenství?

Ahoj holky.. vkladam radeji jako anonym.. chci se zeptat, jestli vidite neco na testu z dnesniho rana.. dusik byl v limitu i po jde stale videt.. muze to byt tehu? MS by mela dorazit v pondeli, ale jsem nedockava.. k moznemu oplodneni mohlo dojit pred dvema tydny, kdy jsme si s pritelem „davali pozor“(zapomeli jsme koupit ochranu), ale mimi by jsme se uz nebranili.. antiko neberu cca 3 mesice.. tak co myslite? :think:

• Citovat
  • Upravit
1911
30.4.16 15:10

Fotka se nezobrazuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.16 15:12

fotky testu

Dokladam fotky testu..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.16 15:13

fotky testu

Dokladam fotky testu..

• Citovat
  • Upravit
786
30.4.16 15:50

Na té druhé fotce něco vidím… Ale zkusila bych ještě třeba za dva dny a bude to jasnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.16 16:51

@zuzka131313 to jsem rada.. docela bych si prala, aby to vyslo :lol: mam dalsi dva testiky, tak snad.. uvidime.. dekuji za nazor :mavam:

• Citovat
  • Upravit
320
30.4.16 19:55

Taky vidím. Ale mamatesty dost často dělají falešnou pozitivitu. Držím palce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.16 20:20

No o tom jsem cetla prave hodne.. ale mam takovy zvlastni pocit v podbrisku, jaky jsem nikdy nemela, tak nevim jestli uz blaznim :lol: kazdopadne dalsi dva testy mam nejake jine z drogerie.. tak uvidime.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1911
1.5.16 09:19

Já teda bohužel nevidím nic :?.
Jinak mamatesty už nebrat, nejlepší je Max…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
2.5.16 19:55

Ahoj holky, máte některá zkušenost s IUI a takto pozivitními testy? Myslela jsem, že se čárka ztratí, ale zatím nic (samozřejmě si to nepřeji) 25.4 dělaná IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.5.16 09:31

Ahoj holky, snad se můžu přidat se svými neviditelnými duchy. 4.4. jsem samovolně potratila, bez revize, a ted od ovulky, která byla 23.4. se cítím opět jinak. Dnes jsem dělala test a řekla bych, že tam stíneček (když hoooodně hledám) vidím, co vy? Na živo trochu lépe, na upravených fotách už taky drobet líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
3.5.16 10:50

[* *] Ahojky, 3 dny zpoždění MS a včera dopoledne. K doktorovi jdu ale až 10.5. dřív mě nevezme. To jsou nervy Vám řeknu. Čekala jsem na tu druhou mršku půl roku. Tak snad už to výjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
3.5.16 10:52
@Ifunkaa píše:
Ahoj holky, snad se můžu přidat se svými neviditelnými duchy. 4.4. jsem samovolně potratila, bez revize, a ted od ovulky, která byla 23.4. se cítím opět jinak. Dnes jsem dělala test a řekla bych, že tam stíneček (když hoooodně hledám) vidím, co vy? Na živo trochu lépe, na upravených fotách už taky drobet líp

Ja tam nic moc nevidím teda ale po potratu trvá i 6 týdnu než zcela zmizí z těla hcg. Takže nezbývá než sledovat jestli čárka sílí, držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.5.16 10:58

@Matteo.emma Jisto jistě vím, že už 6 den po potratu byla 0, chodila jsem obden na krev kvůli vyloučení mimoděložního. No na živo je tam malilinko něco vidět. Zkusím pozítří a zase sem hodím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí