Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jendice1 píše:
Aha…já to mám většinou plus mínus den. Takže relativně pravidelně…ale pokud i prsa reagují…já nic…mám jen - ale opravdu hodně velké - bolesti břicha, jsem unavená, ale syn má ošklivou reakci na očkování a už tři dny nespím, tak těžko říct…bolela mě hlava…ještě, že není mimi napojené…i brufen jsem si vzala, raději se chovej a i já, že to těhu je…a jak se znám já, testnu i zítraale hcg se zbyšuje opravdu co dva dny, takže v po bude jistot, držím nám palec! Plánujeme dovču, manžel asi spadne, pokud to vyjde:D
Taky mě právě celkem pobolívá podbřišek né furt, ale jednou za čas jakoby křeče jak při MS. Jéé tak to máš doma teď veselo tak odpočívej
Budu držet palce aby to vyšlo
Já se pokusím vydržet a udělat test v pondělí… Pokud do té doby nedostanu MS
@Nena15
Tak hlavně napiš, já se taky pokusím…jsem zvědavá, jak to bude dál;)paaa
![]()
Holky Já už asi magořim, ale zdá se mi, že ten dušik, kterého jsem viděla jen ja zesílil. Vidíte něco nebo jsem blázen
? Fotka je ztmavena
@Ifunkaa Nic tam bohužel nevidím, zkus za dva dny, pokud se cítíš, že jsi, tak se to objeví na testíku
Pak hoď další, ráda juknu ![]()
@A123 Jojo pořád, ale aspoň, že se drží, měla jsem teďka dva testy intimed a tam dušík je a na pepinu sněhobílo.. No třeba byl nějakej vadnej.. ![]()
Ježíš to jsem ráda, že konecně nejsem sama
. Ale…5.5. mi začala zpozdena ms (hned silna) dnes už skoro nic..myslíte, že je to možné? Test jsem dělala právě proto, že je jina, divné pichani v podbrisku…dnes cca 14dpo
@Pavucinkaa fakt? Já prave dělala dnes pepino a tam už taky nic. Mas fotku těch druhých dvou?
@Ifunkaa
No já tam hodně slabou dušinku vidím…za dny by měla zesílit…držím ti palce a sobě taky…taky mám dušinku…;)
@Jendice1 no Já se modlim, aby silila! A tobě taky držím palečky! Ale pořád mi nejde do hlavy co ta 2-3 denní ms..ještě přikládám malinko upraveného fotku, řekla bych že je dušik lépe vidět
@A123 jojo můžu ti poslat všechny tři jestli chceš
do zprávy.
@Ifunkaa
No pokud byla ms jen 2-3 dny, tak se pořád o těhu jednat může…některé maminy mají ms celé těhu…za dva dny bys měla být moudřejší, duch by měl být rozhodně silnější. už taková slabší čárka..já jsem dva dny před Ms a ducha vidím. tedy hlavně ráno jsem jej viděla…fotku mám z dneška na straně 60…odpoledne už slabší duch, ale byl…za dva dny by měl být tedy už o dost silnější…uvidíme…Počkáme a nafotíme…moc držím palec;)
a ty máš Ms pravidelně?
@Pavucinkaa no na tom jednom mas pěknou carecku
ten pepino je asi fakt na nic, Škoda ze doma jiný nemam
@A123 ten pepino jsem udělala odpoledne, jen tak z hecu, ten druhý byl z dnešního rána a ten první ze včerejšího rána.. takže bud zítra zkusím ještě papírový test a nebo clearblue.. uvidím
zatím to nechci zakřiknout