Dukanova dieta - dnes začínám, hledám spolupachatele :-)

538
8.9.14 08:30

Dukanova dieta - dnes začínám hledám spolupachatele :-)

Ahoj, dnes zahajuji Dukanovu dietu. Je to už můj druhý pokus ten jsem ukončila když jsem otěhotněla s výsledkem -10 kg za 2 měsíce. Byla jsem strašně spokojená. Teď mám těch 10 kg zas nahoře. Nechcete se někdo přidat? Vždy se hubne lépe když má člověk nějakou podporu, spolubojovníka :lol: potřebuju dosáhnout -25 kg čeká mě dlouhá cesta :mavam: :mavam: p. s jen vážní zájemci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10140
8.9.14 08:31

@Niki91 já ted budu jen načuhovat, ale mohla bys mi dát nějaký odkaz, jak se ta dieta praktikuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
8.9.14 08:34

Více informací zde http://www.dukanova-dieta.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
8.9.14 08:38

@Niki91 děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4069
8.9.14 08:41

:mavam: Já taky potřebuju dát dolů alespoň 20 kg, trochu si nastuduju, vocogou, a písnu. Jestli jsem to pochopila správně, tak celý ten první týden se jí jen maso? Blbost viď :oops:,já to vzala z rychlíku, musim se tomu pověnovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
8.9.14 09:01

@marcellia První týden je bílkovinový takže maso, vejce, tvaroh, jogurt, sýr… ten první týden je hrůza ale krásně to nastartuje já hned měla 4kg dole a to byla motivace :-) je fajn že má ta dieta celkem rychlé výsledky je to jediná dieta kterou sem byla schopna vydržet a to právě kvůli rychlému úbytku.. pojď do toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.9.14 10:08

Ahoj ja drzela DD a taky -10 kg behem 2 mesicu. Clovek nabira svaly a citi se skvele. Kila jsem nabrala zpet. A po roce a pul jsem se rozhodla, ze do toho jdu znovu. Takze kazdy den maso, cviceni, mereni, zelenina - vse jako pred tim a ja zhubla pul kila za mesic!!! Byla sem z toho prejeta jak blazen. Uz to na me nemelo takovy efekt no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
8.9.14 10:30
@Šarlota4 píše:
Ahoj ja drzela DD a taky -10 kg behem 2 mesicu. Clovek nabira svaly a citi se skvele. Kila jsem nabrala zpet. A po roce a pul jsem se rozhodla, ze do toho jdu znovu. Takze kazdy den maso, cviceni, mereni, zelenina - vse jako pred tim a ja zhubla pul kila za mesic!!! Byla sem z toho prejeta jak blazen. Uz to na me nemelo takovy efekt no :(

takže je to o tom, že když pak najedeš na staré stravování tak se kg vrátí zpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.9.14 10:56

@ccudlik jj kila se vrati zpet. Musi se dodrzovat nejaky dukanovy zasady, aby vaha zustala. Coz ja sem teda nedodrzovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.9.14 10:59

@ccudlik Ale jako kdyz se clovek kousne a zkousi ruzne recepty tak te to vtahne a cloveka to bavi a opravdu se zhubnout da. Pro me byla motivace, ze dukankou zhubly i zensky kolem me, ktery uz maj po 50satce. Takze opravdu to funguje. Jen se na to pak nesmi vyprdnout. Pribrala sem jednou tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.9.14 11:01

@ccudlik pardon jeste jednou. Ja sem to pak konzultovala s doktorem a nutricni sestrou a div me nesezrali. Pochopitelne to neni moc zdrave o zacpe atd ani nemluvim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.9.14 11:01

@ccudlik pardon jeste jednou. Ja sem to pak konzultovala s doktorem a nutricni sestrou a div me nesezrali. Pochopitelne to neni moc zdrave o zacpe atd ani nemluvim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
8.9.14 11:04

No, já když jsem se koukla na ty stránky.. tak nevím nevím.. podle mě to člověk pak musí dodržovat a krotit se pořád. protože jinak to bude mít efekt jako u tebe… jestli je k tomu ještě zácpa, tak aha- děkuji radši ne… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
8.9.14 11:07

@ccudlik Co jsem si na těch stránkách přečetla, tak za každé kilo, které shodíš pak držíš tu udržovací fázi 10 dní, aby si to právě nenabrala zpátky. Takže když někdo zhubne 20 kilo, tak se pak musí krotit a držet tu udržovací 200 dnů 8o :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
8.9.14 11:09
@barca93 píše:
@ccudlik Co jsem si na těch stránkách přečetla, tak za každé kilo, které shodíš pak držíš tu udržovací fázi 10 dní, aby si to právě nenabrala zpátky. Takže když někdo zhubne 20 kilo, tak se pak musí krotit a držet tu udržovací 200 dnů 8o :lol:.
8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková