Dukanova dieta - dnes začínám, hledám spolupachatele :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
538
27.8.15 12:51

@Etell Ahoj..hura hura jdes drzet?? Ja drzim od 1.8 protoze jsem se vyzrala na 75 kilo a to me malem zabilo..dnes mam 70.9 a jedu dal..nejhorsi zacatek mam zasebou..jak se mas? Co leto? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
4.1.16 13:29

@Niki91 Ahoj tak já jsem se už pěkně od léta až do teď vyžrala k původní váze :zed: ale opravdu prožrala nic mi nebylo cizí :nevim: panečku tak že tradičně začínam od 1.4.2016 od 1f…no hrůza ale co život jede dál a já mám zase s čím bojovat :pankac: každopádně tu už asi nikdo není tak jen pro info. a kdybych náhodou někoho zkřísila tak písněte budu ráda a ráda se s někým podělím :D Dneška k snídani jogurt s bolerem a k obědu ovesná kaše :mavam: :mavam: pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.1.16 13:47

Baf… jakto že ovesná kaše? dyt sou to sacharidy přeci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
5.3.16 20:26

Haf…mleté otruby, mléko, sladidlo, skořice :) ovesné vločky jsou obsahem troch jiné…ale při DD můžeš i sacharidy v omezeném množství :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.3.16 09:26

Dnes začínám.. Nemáte někdo náhodou recept na ty dukanovy housky a placičky? Nikde jsem nenašla, nebo se ty recepty liší. btw. jsou vhodné už v první fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.3.16 17:26

Ahojky dnes jsem také začala a potřebuji podporu a rady jak to držet a vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
24.3.16 08:28

Ahojda holky, je tu někdo, kdo zrovna začíná? Hledám někoho s kým bych si mohla vyměňovat zkušenosti, recepty atd, ve více lidech se to lépe táhne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.3.16 11:55

@Maammi
Ja :mrgreen: držím od pondělí. Mám dole 2kg, asi voda. Ale často mam hlad, prostě mi chybí ty přílohy, nějak si neumím vymýšlet jídelníček. Už abych mohla zeleninu! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 21:50

Vím, že není to přiliš populární, ale když jsem začinala s dukanovou dietou také jsem často měla hlad a koupila jsem piperinu, myslela jsem že to nic nemění, ale trošku pomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
14.10.16 12:57

Holky které chtějí recepty a spol., připojte se k nám na FB do skupiny RR - Dělá radost všem, máme tam hodně receptů, hodně lidí, hodně úspěchů :-D Za hříchy se určitě nezabíjíme, podporujeme se atd atd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1636
3.6.18 19:30

Ahojky! Jde do toho od zítra někdo se mnou? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.19 12:57

A co proteinová dieta? Zkoušely jste ji některá? Zhubla jste s ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
18.10.19 11:29

Jaká je to proteinová dieta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.19 10:03

Je to speciální druh diety, je hodně účinny. Jenže nejlepší by bylo, nechat si ji sestavit od odborníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková