Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Etell Ahoj..hura hura jdes drzet?? Ja drzim od 1.8 protoze jsem se vyzrala na 75 kilo a to me malem zabilo..dnes mam 70.9 a jedu dal..nejhorsi zacatek mam zasebou..jak se mas? Co leto? ![]()
@Niki91 Ahoj tak já jsem se už pěkně od léta až do teď vyžrala k původní váze
ale opravdu prožrala nic mi nebylo cizí
panečku tak že tradičně začínam od 1.4.2016 od 1f…no hrůza ale co život jede dál a já mám zase s čím bojovat
každopádně tu už asi nikdo není tak jen pro info. a kdybych náhodou někoho zkřísila tak písněte budu ráda a ráda se s někým podělím
Dneška k snídani jogurt s bolerem a k obědu ovesná kaše
pa
Haf…mleté otruby, mléko, sladidlo, skořice
ovesné vločky jsou obsahem troch jiné…ale při DD můžeš i sacharidy v omezeném množství
![]()
Dnes začínám.. Nemáte někdo náhodou recept na ty dukanovy housky a placičky? Nikde jsem nenašla, nebo se ty recepty liší. btw. jsou vhodné už v první fázi?
Ahojky dnes jsem také začala a potřebuji podporu a rady jak to držet a vydržet.
Ahojda holky, je tu někdo, kdo zrovna začíná? Hledám někoho s kým bych si mohla vyměňovat zkušenosti, recepty atd, ve více lidech se to lépe táhne. ![]()
@Maammi
Ja
držím od pondělí. Mám dole 2kg, asi voda. Ale často mam hlad, prostě mi chybí ty přílohy, nějak si neumím vymýšlet jídelníček. Už abych mohla zeleninu! ![]()
Vím, že není to přiliš populární, ale když jsem začinala s dukanovou dietou také jsem často měla hlad a koupila jsem piperinu, myslela jsem že to nic nemění, ale trošku pomohlo ![]()
Holky které chtějí recepty a spol., připojte se k nám na FB do skupiny RR - Dělá radost všem, máme tam hodně receptů, hodně lidí, hodně úspěchů
Za hříchy se určitě nezabíjíme, podporujeme se atd atd ![]()
A co proteinová dieta? Zkoušely jste ji některá? Zhubla jste s ni?
Je to speciální druh diety, je hodně účinny. Jenže nejlepší by bylo, nechat si ji sestavit od odborníka