Dukanova dieta - dnes začínám, hledám spolupachatele :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
10.3.15 07:59

Haló soudruzky děvčata, tyden hreseni ki pridal 2 kila, tak se jich opet pracne zbavuju. Zacala jsem krome jogy chodit na alpinning a jsem nadsena. Takze tu visici kuzi zacnu redukovat :mrgreen: jo avcera jsem si koupila a hlavne oblikla kalhoty vel. 38 :mrgreen: jeste se ozvu, leze po me kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
10.3.15 08:38

Ahojky… @Niki91 nooo ty náš marode a co pridat vitaminové tablety, mě napadlo, aby jsi měla i nějaké vitaminky navíc. Ja kupuju multivitaminové :hug:
@Aquamarin teda ty sporťaku, já to zase poslední dobou nějak flakám asi na mě leze jarní unava :( a nemůžou být ty tvé kg navíc savlová hmota :pankac: :hug:
já teď zase stagnuju asi se o víkendu aspoň přeměřím ať nejsem tak skleslá…jinak váha stále kolem 65 a víc :twisted: :twisted: já se na tu 63 asi nedopracuji :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
10.3.15 11:52

@Etell spíš bych misto svalů tipovala ty hotelovy snidane. A niki, vitamínový tablety si beru, d začátku, ovoce přece jen trochu chybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
16.3.15 13:32

Ahojky…tak se hlásím po ďabelském víkendu :cert: to byl zase mazec…byli jsme pozvaní na narozeniny…začalo to obědem to jsem si dala hov. biftek sice na švestkách a víně :oops: ale bez přílohy ;) ale pak přišly obložené stoly, dort a to byl mazec nooo a vypila jsem celou lahev lambruska ja ho mám táááák moc ráda. :oops: V neděli jsem byla docela hodná až na jedno jablko a poslanou výslužku= dort a štrudl :cert: :cert:
Tak že dneska sekám zase latinu ach jo a pak se nemám divit že mi to neleze dolů…příště až tady budu zase fňukat tak mi to připomeňte děvčata :lol: :andel: a jak se máte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
19.3.15 21:18

@Etell halooo, prave jsem se vrátila z jógy, ta je tak bozska!!! Udajne mame tedy vyjimecnou cvicitelku, ale kdyby to slo, chodim kazdy den. No a vahove…co vam budu povidat. Nic moc. Proste jak ta hlava ví, že vítězství je na dosah, povoli. Kolisam mezi 69 a 70 a každičký den si rikam, jak mimoradne prisna na sebe budu. No a pak ma deda svatek a přeje si nadivanej bucek, buchty…a…ach jo :) takze draha Etell, to nic.
moc vas zdravim, kolegyně v boji a mejte se moc fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
21.3.15 07:01

@Aquamarin ..teda to je super, že tě to tak baví :hug:…joga je prý moc zdravá a je to prý i životní styl jsem někde četla :think:…prý budeš vyrovnaná nebo co :lol: :lol:
a co ti budu povídat už víš o čem jsem psala jak se to posouvá k idealu tak se tělo i hlava brání mám to stejně, ale peru se a nevzdávám se :lol:
Jinak u mě se to pořád houpe kolem 65kg prostě se tělu už asi nechce pouštět tuky tak snadno nebo co :pankac: u mě už je to spíš 3f občas s hostinou, ale přísné BD dodržuji párkrát do týdne a vyhýbám se těm největším průserům jako je bílá mouka, cukr, přílohy a vepřové maso :oops:
Mějte se fanfarově holky a vypadáto že tu už máme jarooooo :hug: :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.3.15 11:16

Ahoj holky, dnes jsem narazila na vasi diskuzi a premyslim ze bych to taky zkusila. Uz jsem zkusila plno diet ale nijdy jsem moc neschodila, ale jak koukam na vase vysledky tak do toho snad taky pujdu :) koukala jsem na stranky o tyhle diete, ale nevim jestli to chapu dobre, jsem asi natvrdla, potrebuju zhubnout hodne, tak 20 kg :oops: takze bych prvni fazi mela drzet tyden jo? A druhou dokavad nebudi mit tech 20 dole? 8o
Necetla jsem vsechny prispevky, mohly byste mi prosim napsat za jak dlouho jste zhubly a za jak dlouho? Abych mela poradou motivaci, dekuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.3.15 11:20

Jee pardoon, melo to bejt kolik jste zhubly a za jak dlouho? Diky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
21.3.15 18:50

@00.katka Ahoj, zhubla jsem 18 kilo, od září do asi tak unora. Od ty dohy stagnuju, jak jsi asi cetla vyse. Jak dlouho držet první fazi a kolik vlastně zhubnout mi spocitali na dukandiet.uk (myslím). Uprimne, je to velmi ucinna dieta, pokud jsi na to dusevne pripravena. Na vanoce jsem pekla a ochutnane cukroví vyplivovala. Od zari jsem nemela rohlik. vlastne ani chleba. Moc ti drzim palc, protoze vratit ze z velikosti 44 na 38 je proste boží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.3.15 19:12

@Aquamarin co? Z velikosti 44 na 38? To je mazec teda :potlesk: to bych taky chtela no. Ty jo asi se do toho od zejtra pustim :think: jsi fakt dobra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
21.3.15 20:10

@00.katka dik :) ted jsem teda jeste zacala trochu cvičit, protoze mi letos bude 40 a proste ta kuze se nescvrkla tak rychle a hlavne na zadku a pazich visí. Uvidim. Ale i zada me bolely dost, i krcni páteř a musim rict, ze cvicim asi mesic o krcni pateri nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
23.3.15 09:02

Ahoj holky…tak tady vítám @00.katka :mavam: :hug: já dietu držím od října 2014 a zbubla jsem 11kg a od unora se taky držím na 65kg a nějak se nechce hnout ideal podle Dukana má 63,8kg, ale jak jsem psala já už jsem spíš ve 3f a s velikosti 44-42 jsem na 38 a měří 169cm a je mi 36let ;)já na sebe nejsem tak přísná jako @Aquamarin vánoce jsem projedla a i teď hřeším, ale jsem spokojená cítím se dobře a pokračuji ;) tak přeji stejné nedšení jako máme my :lol: ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
23.3.15 13:22

@Aquamarin @Etell Tak ja vam holky nevim jestli do toho jit, jako cte se to tady hezky jak hubnete, ale ja se bojim ze nemam tak pevnou vuli jako vy a kdyz ji pak prestanu drzet ze priberu jeste vic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
24.3.15 11:53

@00.katka Ahoj…no upřímně ani já nemám až tak pevnou vůli, ale první fazy jsem držela striktně to byli 4dny a to se dá…potom jsem mohla jíst i zeleninu a střídala jsem do vánoc 1BD/1BZD a ani to tak není o vůli, ale o Tom si uvařit na druhý den aby tě nepřepadl hlad a vždy si mohla v práci pro něco šáhnout a do vánoc to šlo krásně…pak jsem polevila a po vánocích se do toho zase obula :lol: zase byla ze mě krabičková dáma (v práci se kolegiňky bavily :pankac: :lol: )…já si nemyslím že to je až tak Dieta ale spíš změna stravování a donutí tě přemýšlet o tom co jíš… už jen to že z jídelníčku vyřadíš bílé pečivo a cukr je uspěch k hubnutí…mouku nahradíš ovesnýma otrubama a cukr umel. sladidlem a kg jdou dolů…přidáš ryby a zeleninu a k uspěchu už jen kousek…naučíš se jíst a pak když náhodou ukončíš a začneš jíst to hodně nezdrave (prostě prasit) tak je jasné že přibereš, ale neznám zatím nikoho z diskuzí atd…že by přibrali jednou tolik a měli jojoefekt…já pokud bych začla nezřízeně přibírat asi bych nasadila zase čtyři dny BDnů a váha by šla určitě dolů :think: :lol:
Noo hlavně si to musíš uspořádat v hlavě sama dát si pro a proti a jak se říká za zkoušku nic nedáš :lol:
Ja byla vždy dietářka a vyzkoušela jsem snad všechno na co pomyslíš, ale jediný Dukan mi pomohl a za to mu dííííík :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
24.3.15 12:01

Jooo a já jí také držím po druhé…na jaře 2014 jsem jí držela necelé dva měsíce a zhubla 4kg a ze zdravotních důvodů jsem musela přerušit a kg se mi nevrátila…když jsem v říjnu začala znovu s Dukanem měla jsem stále o 4kg míň a v mezi čase jsem jedla normálně (ale neprasila) a jedla vše… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková