Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Haló soudruzky děvčata, tyden hreseni ki pridal 2 kila, tak se jich opet pracne zbavuju. Zacala jsem krome jogy chodit na alpinning a jsem nadsena. Takze tu visici kuzi zacnu redukovat
jo avcera jsem si koupila a hlavne oblikla kalhoty vel. 38
jeste se ozvu, leze po me kluk.
Ahojky… @Niki91 nooo ty náš marode a co pridat vitaminové tablety, mě napadlo, aby jsi měla i nějaké vitaminky navíc. Ja kupuju multivitaminové ![]()
@Aquamarin teda ty sporťaku, já to zase poslední dobou nějak flakám asi na mě leze jarní unava
a nemůžou být ty tvé kg navíc savlová hmota
![]()
já teď zase stagnuju asi se o víkendu aspoň přeměřím ať nejsem tak skleslá…jinak váha stále kolem 65 a víc
já se na tu 63 asi nedopracuji
![]()
@Etell spíš bych misto svalů tipovala ty hotelovy snidane. A niki, vitamínový tablety si beru, d začátku, ovoce přece jen trochu chybi.
Ahojky…tak se hlásím po ďabelském víkendu
to byl zase mazec…byli jsme pozvaní na narozeniny…začalo to obědem to jsem si dala hov. biftek sice na švestkách a víně
ale bez přílohy
ale pak přišly obložené stoly, dort a to byl mazec nooo a vypila jsem celou lahev lambruska ja ho mám táááák moc ráda.
V neděli jsem byla docela hodná až na jedno jablko a poslanou výslužku= dort a štrudl
![]()
Tak že dneska sekám zase latinu ach jo a pak se nemám divit že mi to neleze dolů…příště až tady budu zase fňukat tak mi to připomeňte děvčata
a jak se máte???
@Etell halooo, prave jsem se vrátila z jógy, ta je tak bozska!!! Udajne mame tedy vyjimecnou cvicitelku, ale kdyby to slo, chodim kazdy den. No a vahove…co vam budu povidat. Nic moc. Proste jak ta hlava ví, že vítězství je na dosah, povoli. Kolisam mezi 69 a 70 a každičký den si rikam, jak mimoradne prisna na sebe budu. No a pak ma deda svatek a přeje si nadivanej bucek, buchty…a…ach jo
takze draha Etell, to nic.
moc vas zdravim, kolegyně v boji a mejte se moc fajn
@Aquamarin ..teda to je super, že tě to tak baví
…joga je prý moc zdravá a je to prý i životní styl jsem někde četla
…prý budeš vyrovnaná nebo co
![]()
a co ti budu povídat už víš o čem jsem psala jak se to posouvá k idealu tak se tělo i hlava brání mám to stejně, ale peru se a nevzdávám se ![]()
Jinak u mě se to pořád houpe kolem 65kg prostě se tělu už asi nechce pouštět tuky tak snadno nebo co
u mě už je to spíš 3f občas s hostinou, ale přísné BD dodržuji párkrát do týdne a vyhýbám se těm největším průserům jako je bílá mouka, cukr, přílohy a vepřové maso ![]()
Mějte se fanfarově holky a vypadáto že tu už máme jarooooo
![]()
Ahoj holky, dnes jsem narazila na vasi diskuzi a premyslim ze bych to taky zkusila. Uz jsem zkusila plno diet ale nijdy jsem moc neschodila, ale jak koukam na vase vysledky tak do toho snad taky pujdu
koukala jsem na stranky o tyhle diete, ale nevim jestli to chapu dobre, jsem asi natvrdla, potrebuju zhubnout hodne, tak 20 kg
takze bych prvni fazi mela drzet tyden jo? A druhou dokavad nebudi mit tech 20 dole? ![]()
Necetla jsem vsechny prispevky, mohly byste mi prosim napsat za jak dlouho jste zhubly a za jak dlouho? Abych mela poradou motivaci, dekuju moc ![]()
Jee pardoon, melo to bejt kolik jste zhubly a za jak dlouho? Diky ![]()
@00.katka Ahoj, zhubla jsem 18 kilo, od září do asi tak unora. Od ty dohy stagnuju, jak jsi asi cetla vyse. Jak dlouho držet první fazi a kolik vlastně zhubnout mi spocitali na dukandiet.uk (myslím). Uprimne, je to velmi ucinna dieta, pokud jsi na to dusevne pripravena. Na vanoce jsem pekla a ochutnane cukroví vyplivovala. Od zari jsem nemela rohlik. vlastne ani chleba. Moc ti drzim palc, protoze vratit ze z velikosti 44 na 38 je proste boží ![]()
@Aquamarin co? Z velikosti 44 na 38? To je mazec teda
to bych taky chtela no. Ty jo asi se do toho od zejtra pustim
jsi fakt dobra.
@00.katka dik
ted jsem teda jeste zacala trochu cvičit, protoze mi letos bude 40 a proste ta kuze se nescvrkla tak rychle a hlavne na zadku a pazich visí. Uvidim. Ale i zada me bolely dost, i krcni páteř a musim rict, ze cvicim asi mesic o krcni pateri nevim.
Ahoj holky…tak tady vítám @00.katka
já dietu držím od října 2014 a zbubla jsem 11kg a od unora se taky držím na 65kg a nějak se nechce hnout ideal podle Dukana má 63,8kg, ale jak jsem psala já už jsem spíš ve 3f a s velikosti 44-42 jsem na 38 a měří 169cm a je mi 36let
já na sebe nejsem tak přísná jako @Aquamarin vánoce jsem projedla a i teď hřeším, ale jsem spokojená cítím se dobře a pokračuji
tak přeji stejné nedšení jako máme my
![]()
@Aquamarin @Etell Tak ja vam holky nevim jestli do toho jit, jako cte se to tady hezky jak hubnete, ale ja se bojim ze nemam tak pevnou vuli jako vy a kdyz ji pak prestanu drzet ze priberu jeste vic ![]()
@00.katka Ahoj…no upřímně ani já nemám až tak pevnou vůli, ale první fazy jsem držela striktně to byli 4dny a to se dá…potom jsem mohla jíst i zeleninu a střídala jsem do vánoc 1BD/1BZD a ani to tak není o vůli, ale o Tom si uvařit na druhý den aby tě nepřepadl hlad a vždy si mohla v práci pro něco šáhnout a do vánoc to šlo krásně…pak jsem polevila a po vánocích se do toho zase obula
zase byla ze mě krabičková dáma (v práci se kolegiňky bavily
)…já si nemyslím že to je až tak Dieta ale spíš změna stravování a donutí tě přemýšlet o tom co jíš… už jen to že z jídelníčku vyřadíš bílé pečivo a cukr je uspěch k hubnutí…mouku nahradíš ovesnýma otrubama a cukr umel. sladidlem a kg jdou dolů…přidáš ryby a zeleninu a k uspěchu už jen kousek…naučíš se jíst a pak když náhodou ukončíš a začneš jíst to hodně nezdrave (prostě prasit) tak je jasné že přibereš, ale neznám zatím nikoho z diskuzí atd…že by přibrali jednou tolik a měli jojoefekt…já pokud bych začla nezřízeně přibírat asi bych nasadila zase čtyři dny BDnů a váha by šla určitě dolů
![]()
Noo hlavně si to musíš uspořádat v hlavě sama dát si pro a proti a jak se říká za zkoušku nic nedáš ![]()
Ja byla vždy dietářka a vyzkoušela jsem snad všechno na co pomyslíš, ale jediný Dukan mi pomohl a za to mu dííííík ![]()
Jooo a já jí také držím po druhé…na jaře 2014 jsem jí držela necelé dva měsíce a zhubla 4kg a ze zdravotních důvodů jsem musela přerušit a kg se mi nevrátila…když jsem v říjnu začala znovu s Dukanem měla jsem stále o 4kg míň a v mezi čase jsem jedla normálně (ale neprasila) a jedla vše… ![]()