Ovlivní duphaston ovulaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5785
23.11.09 17:57

Tak jsem dnes 10 den po ovulaci a 10 den beru 2× denně Duphaston a dnes jsem dopoledne zašpinila,tak jako vždy,naštěstí jen jednou a trošku,tak uvidíme co bude dál,ještě to budu brát 2 dny. Špinila jste,některá i při braní Duphastonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5785
24.11.09 06:59

Chci se zeptat-když jsem začala špinit při Duphastonu a mám ho brát ještě dnes a zítra,mám si ho vzít nebo mám nechat MS normálně přijít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
24.11.09 12:38

já bych si ho asi vzala, ale teprve s tím začínám a nemám ještě zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5785
24.11.09 13:07

Jo jo už jsem si ho šupla,večer další a zítra ještě a pak uvidím.Jen špiním-zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13748
24.11.09 20:57

Bosorenko udělej si test :wink:
Já jsem měla // už 11. den po ovu. 12. den jsem začala špinit, ale podle dr. to takhle na začátku nevadí. Špinila jsem s pauzama pořád, až pak přišli na ZT. Ale úplně to s tím nesouvisí, hnědá krev v počátcích nemusí vadit.
Když beru Utrogestan, tak si většinou 11.DPO dělám test (je vždy negativní :-( ), a vydržím až do 13.DPO, když je i tak test negativní, tak končím s braním a MS obvykle přijde do 2-3 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5785
25.11.09 09:23

Stázi tak ještě dnes mám brát poslední Duphaston jeden večer,stále špiním,takže určitě to těhu nebude dnes jsem 12 den,zítra tedy zkusím test,ale předem to vzdávám,příznaky žádný nejsou jen špiním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5785
26.11.09 19:27

Tak dnes už Duphaston neberu a ejhle špinnění ustalo,celou noc a dnesšní den vůbec nešpiním,no to je děs,čekám,že přijde MS a ona nikde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
16.12.09 21:40

je tu někdo, kdo by měl víc zkušeností s Duphastonem? Já ho měla teď druhý měsíc, myslím,že ovu jsem poprvé měla, aspoň jsem měla stejné pocity, jako při ní. Pokusy v tu dobu byly dva, pak mi bylo dva týdny troušku šoufl a byla jsem pořád hladná jako vlk a nafouklá, v prvním týdnu po ovu mě pobolívalo v podbřišku a vaječníku, jako ty bolesti před MS, tak jsem si myslela, že se zadařilo. První dvě těhotenství vyšly taky napoprvé, druhé skončilo bohužel zamlklým potratem. Ale test zatím negat. a včera jsem začala…no.. špinit, MS se tomu říct nedá. Tak jsem z toho zmatená. Při prvním těhu jsem to normálně první měsíc měla. Duphaston už nemám a přemýšlím, jestli si mám jít ještě napsat nebo tomu nechat radši volný průběh a u dr. se z toho pak vymluvit :oops: čert aby se teĎ vyznal, kdy teda tu ovu mám nebo nemám nebo co se vlastně děje.Možná ještě jeden test zkusím třeba v neděli, ještě je relativně brzo…ta ovu byla asi 30.11. Prosím vymotejte mě z toho někdo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalitka
21.12.09 11:38

Ahoj

Ahoj, skoro rok mám problémy s MS. Tím mám na mysli,že se mi MS třeba 3 měsíce vůbec nedostavila. Problémy mi začali po té co jsem přestala brát antikoncepci. Letos mám za sebou už 3 provokačky vždy jsem to dostala až 14 den po ní. nejdříve mi dr napsal proveru, nepomohla a teď mi právě předepsal duphaston. Mám ted 8 den cyklu, párášky mám začít brát od 15. do 25 dne. na ovu se me dr vůbec neptal. Po přečtení Vašich přízpěvků jsem se vylekala,protože mě dr eště varoval že to není antikoncepce. Já ale ani nevím kdy ovu mám. Mimi by jsme ale chtěli. Přičemž ani nevím jestli jsem plodná nebo ne…když mám takovéhle problémy… :cry:

• Citovat
  • Upravit
1
10.1.10 11:44

prosím

Ahojte holky,
prosím vás, poraďte brala jsem duphaston od 19.dne menstruačního cyklu, ve středu večer jsem brala poslední a dnes je neděle nemám ještě pořád menstruaci…myslíte že je možnost že jsem těhotná? Včera ráno jsem si dělala test a byl negativní… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
30.1.10 18:05

pomooocccc

Ahojky, mám nepravidelnou MS a moje doktorka mi napsala duphaston od 12 - 25 dne cyklu… podle toho co tu čtu mě na jednu stranu děsí že neotěhotním ale na druhou stranu jsou tu veliké úspěchy.. tak nevím co dělat =( :cry: poraďte pokud jste měli zkušenst :cry: sice jedno mimi už máme a čekali jsme rok.. to už znovu zažít nechci.. teď jsou to 2 měsíce a dostala jsem duphaston… :-? :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.2.10 13:31

Ahoj-jsem tu nováček,ale koukám,že tu dlouho nikdo nebyl :nevim: Chtěla jsem se zeptat zda někdo neví…je-li nežádoucí účinek Duphastonu nejen bolest a napětí v prsou,ale i toto:Užívám ho poprvé..první dávku…10tablet po ovulaci a začala mě bolet prsa +vytéká mi z prsou colostrum/mléko../Test mi vyšel negativní…do menzes mám 2dny-tak nevím.Stalo se některé z Vás to samé?Miminko plánuji-proto jsem taky tento lék od doktorky dostala,jen mě zarazila ta reakce těla…Díky a pěkný den přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
23.2.10 14:48

Ahoj, tak tato reakce se občas objeví, měla jsem to také a ms mi přišla až 10 dní po posledním prášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.2.10 15:11

Díky za odpověď…teda doufala jsem,že snad…budu mít radost a splněný sen :dance: ,ale tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kalitka
24.2.10 00:08

Snad jednou budeme šťastné obě, duphaston beru 4 měsíce bezúspěšně, zítra jdu k dr s ortelem že chci otěhotnet ať me to bude stát cokoliv…Poté se podělím o reakci dr :) zatím hodně stěstí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex