Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Muflu píše:
Pockala bych na konec msa v pondeli s urcite zavolej co s tim
nakonec jsem opravdu hned vysadila a nechám ms jet dál, bohužel ten duphaston by mi tu ms nahodil přesně na tu operaci, takže počkám na příští ms a nasadím až po ní
chceme pak po operaci začít „pracovat“ na mimču, tak se mi snad aspoň trošku urovná cyklus
někdy mám ms i 15 dní ![]()
@zatáčka já teď už špiním třetí den a beru dupík, tak jak začnu krvácet tak ho hned vysadím, předtím jsem krvácela vždy až po vysazení ![]()
Holky sos
vcera vecer a dnes rano slaba druha na testu, brala jsem duphaston, ale 7dpo jsem zacala spinit, po trech dnes se objevila i troska cervene, tak jsem duphaston vysadila, protoze jsem myslela ze prisla mrcha, vcera 11 dpo jsem prestala spinit tak jsem testla a ted proc pisu, dnes me zacalo bolet bricho a spustila se cervena, sice jen malinko, ale je a ted nevim, jestli nevzit duphaston, co mi jeste zbyl
pokud bude rano test pozitivni, zajdu k dr, muze to s ms odejit, ale taky ne a proto to chci zkusit, myslite ze bych si tim nejak uskodila, kdybych si ho vzlala a dnes jsem mela mit termin ms
Taky mám ted napsaný Duphaston na 2 měsíce, na srovnání cyklu. Tak jsem zvědavá, jestli mi to nějak pomůže…Mám brát 17. - 26. DC, 2× denně. O mimčo se snažíme 2 roky, tak snad to zabere ![]()
Pohlídej si, ať ho bereš až opravdu po ovulaci, já si to musela posunout a začínat až 20dc
Mufu jak to dopadlo? já vyadila při poztivním testu 27den já sem se domnívala kdyby totiž bylo něco špatně a já to beru dál budu tam držet špatný dítě… takže jsem udělala 4 dení přetržku a čárka zesílila tak jsem volala dr a pak zpět znova nasadila.
aby tělo mělo taky možnost zjistit zda to tam nedrží léky a zbytečně.
nevím no kdyby tedy byla čárka možná víc jak Brno mně jen kdejaká nestačila ![]()
držím palečky.
mám ho brat až do ko 13+2 zvláštní ale nevadí no… já že jsem myslím v této době už poamlu po 12+ vysazovala
@Marry11
včera jsem byla u dr. na utz ještě nic vidět nebylo, ale byla jsem 14dpo, tak doufám, že je vše v pořádku, dostala jsem duphaston 1-1-1 a čárečka sílí a dneska už nekrvácím
takže snad na dobré cestě ![]()
Mně neviděl nic v 4+6 to jsem měla nervy až v 5+3 já tam teda byla kvůli neschopence a on že tedy se mrkne ale řekl že je spíš brzy že tam nic nebude a nebylo.
držím palce krvácení je na houby neboj to znám, ale neboj nic není ztracené
hlavně, že je oplodněno ![]()
je to zázrak ![]()
Ahoj všem, tak už jsem se konečně zaregistrovala
No doktorka mi to právě vypočítala na ten 17. - 26. DC, ale asi těžko říct, kdy přijde ovulace
poslední dobou mám cyklus celý nějak rozházený, jednak mám ted pořád několikadenní špinění před menstuací, což začlo po kónizaci, na které jsem byla v května. No a ted se mi cyklus rozházel úplně, ten minulý trval asi jen 19 dní…
Doktorka říkala, že asi psychika, tak snad se to srovná, doufám
Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s duphastonem? jsem 13 den po inseminaci a měla bych to dosstat. Pokud nejsem těhotná. je možný že to nedostanu jen kvůli tomu léku, doktor mě na to neupozornil, tak abych si nedělala zbytečný naděje. Beru jen 1-0-0 čili, minimální dávka.
Před otěhotním jsem brala taky jen 1 denně 2 nechtěl a podařilo se napoprvé v práci už ví pravdu mám pocit, že tomu vůbec nerozumí
nebot ještě v červnu jsem porodila a už zase čekáme a já jsem tak ráda ![]()
ko mám až 1.12 v 17h screening ale dnes mi dorazil anglesound já se těším až děti zalezou a s mám si malé poslechnu a nahraju si to a myslím, že mám pro dnešní večer odpracováno co budu dělat žehlit a pouštět si srdíčko ![]()
já taky krvácela to první dítě opravdu hodně drželo když je asi zdravý dítě drží zuby nechty a nic se mu nestane
Ahoj holky, tak já brala Duphaston 2×2 2 měsíce za sebou a již druhý měsíc se zadařilo. Celkově jsem byla 3 měsíce po potratu. Po potvrzeném těhotenství pozitivním těhu testem přešel lékař na vaginální podávání Urogestanu 2×2. Dnes jsem 10+2 a zítra jdu na ultrazvuk. Mám obrovský strach aby bylo vše v pořádku. Tak držte pěstičky a všem ostatním také gratuluji. ![]()