Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mal
3821
20.1.15 13:12

@Jajul85 jak je tam to miminko, maličkej černoušek
@Jan-icka to jsem taky zvědavá, co s tebou ty byliny udělají. Taky mi pomáhá si zabrečet, ale ted jsem nějak na dobrý vlně, takže není potřeba. Vodu mám taky ráda, ale už jsme dlouho nebyli, přitom bazén máme za zadkem. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
20.1.15 13:38

@Mal duphaston mi to „srovnal“ na dva měsíce, tak uvidíme co tohle.. každopádně je v těch kapslích fakt vidět jakoby „mletý seno“ :-D prostě prášek co i vypadá opravdu jako rozemletý rostlinky, tak z toho mam hned lepší pocit, že to nejsou neprůhledný a třeba i jen prázdný kapsle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.1.15 14:24

Tak jsem i přes Duphaston začala 12dpo špinit a „ohlupoval se“ takže teď čekám na ms.. Zase se to neuchytilo.. Takže další pokusy přede mnou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
20.1.15 15:28

@Mal @Jan-icka Holky děkuju, myslím že to je jen o čase, hlavně že to bude dobrý, jako s HA se toto nikdy nestávalo, myslím že ta potlačuje hodně věcí. Já bazeném mám celkem daleko a mám i dost práce a jsem ráda že jsem ráda, chodíme někdy o víkendu s celou rodinkou ale to je náročné víc než dost :)))) Jinak to je fajn prostě i to počasí není jako nic happy tak asi to tak nějak vyšlo. Už aby bylo hezky a sluníčko svítilo to pak je mi skvěle :))) a asi i většině lidí :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
20.1.15 15:50

To je pravda, sluníčko je úžasný zdroj pozitivní energie… zrovna jsem minulý týden kupovala semínka a hrozně už se těšim až si zase založim balkonovou zahrádku a budu tam pěstovat dobrůtky :-D

někdy je dobrý i pustit se do úklidu - já když jsem naštvaná na přítele, tak většinou drbu podlahu na kolenou - máme dlažbu v kuchyni a předsíni, ale takovou tu asi jako protiskluzovou, prostě že není úplně rovná, tak čapnu kartáček nebo drátěnku a hurá drhnout :-D
prostě ze sebe nějak dostat tu negativní energii, nejlépe jí vypotit :-)
ale neboj, ono to uteče jak nic a bude jaro a snad i toho sluníčka se dočkáme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
20.1.15 19:36

@Deny888 a vy zkoušíte doma mimčo? To je vždy k naštvání, ten začátek menstruace, pak to trošku přejde a hurá do dalšího snažení :mavam:
@Jajul85 sluníčko je fajn, už se taky těším, ale mě je ted teda dobře po pychické tráce i po fyzické, ale mám taky radost, když ten punťa vyleze :P
@Jan-icka hm,taky máme takovou podlahu, ono to chce občas vzít tím kartáčem, no musím se přiznat, že, už sem to 3 roky nedrbala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.15 19:36

Jj holky to s váma souhlasím, už aby bylo víc sluníčka a teplo :) to je pak člověku hnedka celkově líp a spousta věcí se nezdá tak špatných! :palec: Jak je pod mrakem, pořád tma, žádný slunce, to na člověka hned padnou chmury…

No jinak já zatím čekám, jestli přijde koncem příštího týdne MS. Chci doufat, že ne, ale zároveň se nechci zas na něco tak upínat. No je vždycky nejhorší, to čekání :oops: Zatím působí asi ještě dost ten Pregnyl, jsem taková nafouklejší, občas cítím trochu podbřišek, i prsa jsou maličko větší a citlivý, ale to je holt pořád ten Pregnyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
20.1.15 20:11

@Peťulínka29 No uvidš a třeba právě naopak to spíš příjde když to nebudeš čekat. Jak dlouho se snažte??? Já na sobě ctila silné vedlejší účinky duphastonu a ted je to snad dobrý :) ale teď už na sobě nic nepozoruju prostě absolutně nic kromě toho že mě bolí asi zub a nebo tvář ze včerejší mučící akce s přtelem :)))) to cítm velice zřetelně a nevím ani jak se to stalo, na to kolik nám jsem caknutý teda echt :)))Každopadně ať to je jak chce určo brzo budeš těhule:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
20.1.15 21:10

Holčičky zlatý jak o sebe pečuteje co máte rádi třeba za kosmetiku, nebo jak se stravujete, prostě jak se hýčkáte, co třeba je u vás top v kosmetice jako na tělo či vlasy a nebo i domácí produkty. to jen tak pro odlehčení téma aby jsme se pobavily i nad příjemnýma věcma, což je velice důležité :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.15 23:18

@Jajul85 Mučící akce :) Tak to je dobře, že všechny ty vedlejší účinky Duphastonu jsou pryč, teď už to bude jen lepší a všechno se podaří ;) No my se snažíme přes 2 roky. Jak jsem byla v pátek na tom ultrazvuku a na každý straně bylo vajíčko, Clostilbegyt zafungoval, dostala jsem injekci Pregnylu a prý že to stačí a nemusím brát teď Duphaston. A o víkendu jsme se měli snažit. Tak jsme se snažili a já si vzpomněla na tvojí radu s prstíkovou metodou, tak jsem to po „akci“ zkusila :) Nevím jak se mi to podařilo, ale zjistila jsem pak, že mám semeno i na hlavě :D Krom toho jsem ještě zkoušela další jiný pokusy, vzpomněla jsem si, že mi jednou doktorka říkala, že mám zakloněnou dělohu, a to prý je pak lepší zůstat ležet na břiše, než na zádech se zvednutýma nohama. Tak jsem byla chvíli v pozici na kolenou s vystrčeným zadkem, opřená o lokty, pak mě to už nebavilo tak jsem už ležela jen na břiše…no mazec :D přítel nechápal co se děje, tak jsem mu to v průběhu všechno vysvětlila a ten nad tím jen s pousmíváním kroutil hlavou a ptal se jak dlouho v tý pozici hodlám vydržet, že snad abych si na to vzala dovolenou, protože jsem pak chvátala na noční směnu :D No tak jsem se tomu musela smát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.15 23:43

Jinak já se stravuju celkem řekla bych normálně, mám ráda svíčkovou, kachnu se zelím, ale stejně tak si ráda dám třeba kuskus, čočku, ryby, těstoviny, zeleninu…aby to bylo vyvážený a neodpírám si nic na co mám chuť, takže čokoláda a sladkosti musí být :) jen se většinou snažím držet hesla „všeho s mírou“. Občas přidám nějakej pohyb, třeba si jdu lehce zaběhat, nebo pár posilovacích cviků (i když ne tak často jak bych chtěla, jsem líná :) ). No a zatím to nějak funguje, vždycky jsem byla od přírody štíhlá. A kosmetiku já miluju :) Hodně ráda sleduju kosmetický blogy, např. Petru Lovely Hair, ráda mrknu na videa a návody jak se nalíčit a co je nového v kosmetice a pak nevím, co vyzkoušet dřív :) Teď jsem si hodně oblíbila třeba make-up od Rimmelu Lasting Finish, konopný balzám na rty od Bione, a koupila jsem si pleťový krém Eucerin Hyaluron-Filler proti vráskám, který Lovely Hair na blogu taky chválila. Přeci jen mi už bylo minulý týden 30 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
21.1.15 00:24

@Peťulínka29 Tedy to je teda něco, no s tou prstkovou metodou to je teda fakt malinko nepraktické:)))
Jinak hlavní je aby to klaplo :))))
Jinak já taky koukám na blogy ale jen na dva, na mamalifestyl a na Petru s miminkem ale blog jsem zapomněla protože ho mám na liště.
Jinak já kosmetiku ne že miluju, ale mám ráda nové věci a ráda je zkouším, díky tomu jsem začala třeba zkoušet i tu Baleu protože všude ji moc chválí.
My jíme no já zdravěji, a kluci se rádi napapkaj:))) já prostě nemůžu já když se nacpu tak zvracím:( mám to už dlouho měla jsem nějakej zánět a mám nějaké slabé stěny no prostě mě to pak dráždí, ale než jít na tu hadičku do krku znova to se radši budu trošku hlídat i když někdy i za tu cenu že se po, se narvu jako to čuně, třeba teď na vánoce to byla teda fakt prasárna :)))) já se na to těšila.
Jinak většinou tak nějak rozumně.
Většinou to i vím dopředu :)))) třeba když jdu k tátovi na škvarky teplé do sebe naházím hluboký talř a pak tedy 3 dny ležm hekám a je mi hrozně, ale nikdy si to neodpustím.
ještě že je dělá vyjímečně.
Jinak s tou 30 mě neděs, vypadám pry mladě akor teď :)))) co jsem trošku nabrala a vypadám zdravě.
Mě bude 30 v dubnu, a hrozně moc se na to těším:))) Bude to takovej muj malej zlom, jinak mi většinou všichni typujou tak 25 :)))) což mě těší a doufám že to tak bude i třeba v 50 :))))
Teď jdu spát ráno se jde do práce a mě se teda extra nechce i když je to tam super to vstávání do takového hnusu studeného mě teda abnormálně sejří. fuuuuj, stačilo by aby to sluníčko posvítilo a hnedka bude hezčí den a i jinak se člověk cítí.
Omlouvám se moc za chyby mě to dělá dost problémy :((( takže fakt se omlouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
21.1.15 09:35

Dobré ráno děvčata :-)
tak já jsem se včera rozhodla (samozřejmě po několikátý) se sebou něco dělat, a dneska jsem si začla psát kalorické tabulky :-) už jsem to dřív provozovala, a docela mi to pomohlo jednak snížit a líp si rozložit příjem energie, a druhak mě to inspirovalo když jsme viděla že jsem snědla mín než jsem vydala, je to pro mě takový nakopávač. taky bych chtěla začít trošku cvičit, ale jsem na tom naprd s časem a hlavně jsem zjistila že nic nevydržim :-( hrozně se mi zalíbilo cvičení podle stránek rutina.cz ale prostě to nedám a to mě zase odrazuje… ale miluju bazén, tak se snad dokopu třeba aspoň do toho plavání at si zlepšim fyzičku a pak zkusim zase tu rutinu. už mě prostě nebaví se na sebe dívat!
včera jsem vám měla tak nafouklý břicho, jako bych měla před porodem, a to nejsem ani těhotná! no hrůza.. nejhorší je, že od sebe pak odhánim i přítele, prostě se stydim :think:
no, takže to jsem se trošku vypovídala :-)
jinak u nás ve stravě vede takový asi střed.. já nejsem moc kamarád se zeleninou, ale snažim se. aspoň si občas udělám salát, ten mam moc ráda když si do něj dám kuřecí maso/šunku a balkánský sýr. nebo si aspoň ráno ke snídani k housce nakrájim kousek papriky a tu zblajznu. já vim že je to málo, ale u mě i to je úspěch… a vařim většinou spíš takovou tu klasiku, českou kuchyni, což ted není zrovna dietní… hrozně bych se chtěla přeučit na zdravější jídlo ale když to prostě nechutná, tak je to hrozný boj, a řikám si co bych z toho měla, kdybych jedla jen abych přežila :-D navíc přítel má v tomhle na mě dost špatný vliv a já nemam dost pevnou vůli abych odolala když přijde s nějakou mňamkou pozdě večer :-(
ale každopádně zítra ráno šup na váhu, změřit míry, zapsat a doufám že mě to trošku bude motivovat něco se sebou dělat… tak mi držte palce! :palec:
kosmetice moc nedám… mam pleť jak puberťák, ted ještě jak se mi totál rozhodily hormony, tak mam na obličeji čim dál víc a čim dál delší tmavý chloupky, to pořád škubu a hrozně mě to deptá… třeba bych hrozně chtěla naučit se pořádně hezky líčit, se všim všudy, ale neumim si představit ty chloupky napudrovat, to by ještě víc vyniklo.. no což, mam krásný dlouhý řasy od přírody tak aspoň něco :-D nějaký prodlužující nebo zhuštující řasenky, to pro mě není, to bych měla řasy až na záda :-D ted jsem si koupila řasenku essence, není to nic extra ale mě prostě vyhovuje, žádná drahá značka, v dm v akci za 35!!! a já jsem s ní naprosto spokojená, prostě jen zvýrazní to co mam od přírody :-D

uffff, pardon, že jsem se tak rozepsala, jsem se asi potřebovala ze všeho vypovídat takhle po ránu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
21.1.15 18:08

@Jan-icka Však ju od toho tu jsme já jsem doufala že to holky nějak rozproudí a že třeba budem mít další věc na přemýšlení:))))a odlehčíme se od té touhy po mimoušovi :))))taky ty chloupky to by jsem asi pořešila někde na dermatologii, a třeba když to je z prášků ti to uhradí vzp. Já teda nehubnu hubla jsem už dlouho až jsem se dostala na hodně nízkou váhu a teď jsem spokojená, jinak holky jsem asi nemocná tento týden to je teda fakt pešek, mám asi zánět dutin nechci antibiotika tak to řeším sama ale už nemůžu pokud to do ponděli nebude lepší jdu k dr. zima mi je jako neskutečná a bolí to že by jsem hlavou mlátila o zeď. byla jsem po práci ještě nakoupit nějaké věci na jdlo a prostě kladi i lékárnu jsem vzala útokem, a jsem zvědavá jak mi ráno bude a pak uvidíím jestli půjdu do práce ale jako nechce se mi být doma. ale to jako fakt krutě bol, a celý týden pozoruju, že mi není, prostě nic moc a teď bum. kalorické tabulky jsou fajn, ale mám vyzkoušené mixit a ty jsou teda holky na hubnutí jak dělané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
21.1.15 19:35

A máš rýmu nebo jen ucpané dutiny?? na „zatuhlou“ rýmu je dobrý spouštěč dát do lavoru trochu soli - bud koupelovou nebo kuchyňskou, to je fuk, dát do toho nohy a co nejteplejší vodu na nohy sneseš. a jak je vyndáš tak hned pořádně zabalit do deky at od nich neprostydneš ještě víc. já to dělám kdykoli mam ucpaný nos a ne a ne se mi spustit rýma. a mě to teda pomáhá. totéž radí i s rukama - po lokty je dát do co nejteplejší vody co sneseš.
a na takový ty virozy je super věc na pocení čaj z květů černého bezu. zjara vždycky nasušim, zavřu do sklenic a v zimě se pak sakra hodí! dam to vylouhovat - ne vařící vodu - do toho pak citron a med a krásně se po tom člověk vypotí a nám to i moc chutná. fakt to spouští pocení, takže to není vhodný třeba si dát v práci ale třeba večer před spaním. zkoušela jsem i sáčkový bezový čaj a prostě to není ono, přijde mi slabej, bez chuti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí