Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mal
3821
18.1.15 11:28

@Jajul85 tak at je to brzo dobrý a máš hlavně chuť na jídlo, energii potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.1.15 11:40

@Jan-icka dneska je to 4. den a nic nového, stále silné bolesti břicha a silné krvácení… psala jsem doktorce mail, odepsala, že uvidíme co příští MS a že pokud by byla stejně silná, tak vyměníme za jiný lék.
už jsem hotová, ještěže je víkend… nevím jak bych to zvládala v práci teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.1.15 13:05

@Mal Ahojky od včera už jen ležím jako lemra :(( dneska jsem něco jedla a zatím teda dobrý :))) ovšem hlavu mám jako střep při každém pohybu. Tak mi to nedalo myslela jsem že to je nějaká chřipka, zánět dutin, a podle všeho co jsem si tak přečetla to vypadá spíš na migrénu, úplně to sedí ta bolest hlavy je zcela jiná než při nemoci bol mě čelo a oči jakoby tlak a nevolnost prý je z toho, tak snad to bude dobrý ctím trošku zlepšení myslím že do odpoledne mi bude o dost líp. Doufám, ještě že mám tak báječného přítele, všechno zvládl a stará se o mě a o Honzíka. snídaně a oběd až do postele to je úžasnej až mi je fakt trapně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
18.1.15 15:59

Ahoj holky já se přidám :andel:
My se snažíme od srpna o mimi. Mám pravidelní cyklus, ale doktor mi teď napsal Clostík a Dupík. Clostilbegyt mám brát 5 až 10 DC a Duphaston 20 až 25 DC Tak jsem zvědavá co to se mnou udělá. Nejraději bych to nebrala já léky nerada :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.1.15 19:00

@Meteo ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
18.1.15 19:04

@Jajul85 tak to fakt sedí na tu migrenu, chuděrko, přítel je hodný, ale ty by ses určo o ně :P j taky starala.Od toho jste pár. :P já mám tedy taky fajn muže, je to pak o dost lehčí vše, viď? @Meteo léky jsou naprd, ale někdy pomůžou, určitě to za vyzkoušení stojí, my se snažíme od května o druhýho prcka, prvního máme asi z Gennetu z IUI, takže už tam v únoru frčíme zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.1.15 19:30

@Mal Včera jsem si prášky musela vzít, ale já to moc neuznávám, každopádně ano mám super přítele :)))) jsem za něj moc ráda. Je to zlato, každej máme občas tedy své dny :))))) Hlavně tedy Já :)))) Vždy trpím náladama před ms a to ať s HA tak bez HA :)))) Jinak moc Vám držme palečky aby Vám to brzo vyšlo, já stále čekám jakoby na tu pravou ms os Vynechán HA a ta stále nikde už jsem z toho na nervy, a po přečten pár diskusí o tom jaké to je s tím duphastonem se celkem i děsím jaké to bude:(( ale třeba to bude ok. Tak to se asi těšíš, to budeš hned Těhule :))) to musí být skvělej pocit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
19.1.15 06:45

@zatáčka no tak snad se to ustálí a přítě to bude lepší… chjo, to je hrozný co pořád musíme řešit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
19.1.15 13:36

@Jajul85 moc dekuju, no ja na to zatim moc nemyslim, Risanek me zamestnava dost a chodim do prace a pak doma frmol, no je to asi vsude stejne :-) ja doufam, ze to vyjde, rada bych navazala na starou materskou, uvidime, co pro nas osud nachystal
Jak je ti dnes, je to lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
19.1.15 16:16

@Mal No hlava nebolí, což bylo úplně super, ale mám dneska špatný den, Honzkovi se nechtělo vstávat pak nejelo auto a brala jsem si tedy druhý ale stejně mě to zdrželo darazm do školky tam na mě vybafnou že Honzík není přihlášený Bylo za cca 7 45, myslela jsem že mě klepne, nakonec teda že jo že se spletla, chápu maj toho hodně, Bylo Za 10 8 skočila jsem do auta a mazala jsem co to šlo do práce, v práci jsem byla za 5 minut a stihla jsem to, uf. v práci to bylo fajn pak mě rozbrečel nějakej citát na fb což jsem už nějak nedala, na 3 na poštu a na benzínku což jsem stihla velice rychle a ve školce si jdu pro Honzíka a má pořezaný 3 prstíky o hračku co se tam porval s chlapečkem, dojedu domů a jsem prostě nějak vyřízená, ne fyzicky ale chce se mi brečet a ani vlastně nevím proč, asi nějak blbej ozon a nebo dozvuk té migrény. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
19.1.15 18:23

@Jajul85 tak si zabreč, bude dobře :hug: Někdy je den blbec, ale zítra už to bude v pohodě :kytka: Já sem tahle přecitlivělá pořád, nejvíc mě dostává upoutávka na Unicef :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
19.1.15 19:25

@Mal jaká??? vůbec nevím co myslíš. Já si myslím, že jsem většinou samá sranda, dneska jak se to kakalo už od rána prostě mi to nesedlo, nemám to ráda:)))) kdo jo co :))) radši srandičky a vtípky :)))Tak bulet nebudu, to jen v té práci jak to na mě padlo, ale jako ten citát ten by dostal asi každého bylo to takové to opravdu cílené. Nechápu jak jsem na to mohla skočit :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
20.1.15 09:17

@Jajul85 někdy to chce pořádně se vybrečet, nebo s něčim třísknout o zem, to taky pomáhá! já si myslim že je hrozně důležitý že si to uvědomujeme, že jsme přecitlivělé a nechováme se „normálně“, pak se třeba i dokážeme trošku ovládat a nevybíjet si vztek na partnerovi kvůli zbytečnostem… určitě každá víme jak se cítíš, ale důležitá je ta vyhlídka, že to není na věky a přejde to! mě třeba pomáhá i jít si zaplavat, nebo v létě na brusle, prostě si dát trošku do těla, tak to zkus ;-) do bazénu můžeš kdyžtak i s malym, voda celkově má blahodárné účinky…příjemně unaví tělo ale zároveň dobije suprovou energií ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
20.1.15 11:37

6. den, stále bolesti, krvácím méně, ale krvácím… bože, to zase bude nekonečná mrcha.. a to jdu zítra na krev, jsem už tak unavená a ještě odběry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
20.1.15 11:50

@zatáčka hlavně že to ustává, ted už to bude jen lepší!
já dneska začala užívat bylinkový kapsle, tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí