Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jajul85 tak at je to brzo dobrý a máš hlavně chuť na jídlo, energii potřebuješ.
@Jan-icka dneska je to 4. den a nic nového, stále silné bolesti břicha a silné krvácení… psala jsem doktorce mail, odepsala, že uvidíme co příští MS a že pokud by byla stejně silná, tak vyměníme za jiný lék.
už jsem hotová, ještěže je víkend… nevím jak bych to zvládala v práci teď.
@Mal Ahojky od včera už jen ležím jako lemra
dneska jsem něco jedla a zatím teda dobrý
ovšem hlavu mám jako střep při každém pohybu. Tak mi to nedalo myslela jsem že to je nějaká chřipka, zánět dutin, a podle všeho co jsem si tak přečetla to vypadá spíš na migrénu, úplně to sedí ta bolest hlavy je zcela jiná než při nemoci bol mě čelo a oči jakoby tlak a nevolnost prý je z toho, tak snad to bude dobrý ctím trošku zlepšení myslím že do odpoledne mi bude o dost líp. Doufám, ještě že mám tak báječného přítele, všechno zvládl a stará se o mě a o Honzíka. snídaně a oběd až do postele to je úžasnej až mi je fakt trapně.
Ahoj holky já se přidám ![]()
My se snažíme od srpna o mimi. Mám pravidelní cyklus, ale doktor mi teď napsal Clostík a Dupík. Clostilbegyt mám brát 5 až 10 DC a Duphaston 20 až 25 DC Tak jsem zvědavá co to se mnou udělá. Nejraději bych to nebrala já léky nerada ![]()
@Jajul85 tak to fakt sedí na tu migrenu, chuděrko, přítel je hodný, ale ty by ses určo o ně
j taky starala.Od toho jste pár.
já mám tedy taky fajn muže, je to pak o dost lehčí vše, viď? @Meteo léky jsou naprd, ale někdy pomůžou, určitě to za vyzkoušení stojí, my se snažíme od května o druhýho prcka, prvního máme asi z Gennetu z IUI, takže už tam v únoru frčíme zase
@Mal Včera jsem si prášky musela vzít, ale já to moc neuznávám, každopádně ano mám super přítele
jsem za něj moc ráda. Je to zlato, každej máme občas tedy své dny
Hlavně tedy Já
Vždy trpím náladama před ms a to ať s HA tak bez HA
Jinak moc Vám držme palečky aby Vám to brzo vyšlo, já stále čekám jakoby na tu pravou ms os Vynechán HA a ta stále nikde už jsem z toho na nervy, a po přečten pár diskusí o tom jaké to je s tím duphastonem se celkem i děsím jaké to bude:(( ale třeba to bude ok. Tak to se asi těšíš, to budeš hned Těhule
to musí být skvělej pocit:)
@zatáčka no tak snad se to ustálí a přítě to bude lepší… chjo, to je hrozný co pořád musíme řešit ![]()
@Jajul85 moc dekuju, no ja na to zatim moc nemyslim, Risanek me zamestnava dost a chodim do prace a pak doma frmol, no je to asi vsude stejne
ja doufam, ze to vyjde, rada bych navazala na starou materskou, uvidime, co pro nas osud nachystal
Jak je ti dnes, je to lepsi?
@Mal No hlava nebolí, což bylo úplně super, ale mám dneska špatný den, Honzkovi se nechtělo vstávat pak nejelo auto a brala jsem si tedy druhý ale stejně mě to zdrželo darazm do školky tam na mě vybafnou že Honzík není přihlášený Bylo za cca 7 45, myslela jsem že mě klepne, nakonec teda že jo že se spletla, chápu maj toho hodně, Bylo Za 10 8 skočila jsem do auta a mazala jsem co to šlo do práce, v práci jsem byla za 5 minut a stihla jsem to, uf. v práci to bylo fajn pak mě rozbrečel nějakej citát na fb což jsem už nějak nedala, na 3 na poštu a na benzínku což jsem stihla velice rychle a ve školce si jdu pro Honzíka a má pořezaný 3 prstíky o hračku co se tam porval s chlapečkem, dojedu domů a jsem prostě nějak vyřízená, ne fyzicky ale chce se mi brečet a ani vlastně nevím proč, asi nějak blbej ozon a nebo dozvuk té migrény. ![]()
@Jajul85 tak si zabreč, bude dobře
Někdy je den blbec, ale zítra už to bude v pohodě
Já sem tahle přecitlivělá pořád, nejvíc mě dostává upoutávka na Unicef ![]()
@Mal jaká??? vůbec nevím co myslíš. Já si myslím, že jsem většinou samá sranda, dneska jak se to kakalo už od rána prostě mi to nesedlo, nemám to ráda:)))) kdo jo co
radši srandičky a vtípky
Tak bulet nebudu, to jen v té práci jak to na mě padlo, ale jako ten citát ten by dostal asi každého bylo to takové to opravdu cílené. Nechápu jak jsem na to mohla skočit ![]()
@Jajul85 někdy to chce pořádně se vybrečet, nebo s něčim třísknout o zem, to taky pomáhá! já si myslim že je hrozně důležitý že si to uvědomujeme, že jsme přecitlivělé a nechováme se „normálně“, pak se třeba i dokážeme trošku ovládat a nevybíjet si vztek na partnerovi kvůli zbytečnostem… určitě každá víme jak se cítíš, ale důležitá je ta vyhlídka, že to není na věky a přejde to! mě třeba pomáhá i jít si zaplavat, nebo v létě na brusle, prostě si dát trošku do těla, tak to zkus
do bazénu můžeš kdyžtak i s malym, voda celkově má blahodárné účinky…příjemně unaví tělo ale zároveň dobije suprovou energií ![]()
6. den, stále bolesti, krvácím méně, ale krvácím… bože, to zase bude nekonečná mrcha.. a to jdu zítra na krev, jsem už tak unavená a ještě odběry…
@zatáčka hlavně že to ustává, ted už to bude jen lepší!
já dneska začala užívat bylinkový kapsle, tak jsem zvědavá…