Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
27.1.15 20:11

Holky, já taky s pletí bojuju snad odjakživa… když jsem brala HA tak v určité fázi cyklu jsem taky měla xicht jak struhadlo :-D po vysazení se to zlepšilo, s duphastonem taky lepší než jindy. a ted je to asi 4 dny co jsem obsypaná… snažim se poctivě odličovat (i když občas přijdu z noční, začnu fungovat a na čištění pleti nějak pozapomenu) ale prostě mi přijde že nic nepomáhá! zkusím taky tu masku od baley, děkuju za tip ;-) přitom jediný „líčení“ co používám je skoro vždy jen řasenka a bb-cream od nivey. nejhorší je, že mě se to pak objeví i na dekoltu a jak se zpotím mezi prsama ( a že je nemam velký), tak i tam, to je šílený!!! už se s tim tak nějak smiřuju, ale vlézt do plavek když je kolem víc lidí, mi hrozně vadí i z tohodle důvodu… od puberty mam v dekoltu i malinký jizvičky, no šílenost, ale člověk se s tim asi tak nějak smíří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
27.1.15 21:22

@Jan-icka No mě dneska nebo možná spš už včera večer vyskočily hned 2 8o 8o a to jako ani nevím z čeho :roll: možná dky té první MS jsem dneska už 3 den a teda už to asi i konč díky bohu max zítra tak jsem zvědavá. Myslím že ta balea by mohla pomoct. Mám vyzkoušenej i Zinerit, ale ten je divnej a smrdí a je na předpis a pálí a podle mě by se neměl když se snažíš otěhotnět. Jinak mazala jsem si ty pupínky tím nosním krémem na opary od DM a taky byl dorbý ne jako ten na opary ale jako zlepšení tam je. Tak zkuste :)))) Možná by jsi mohla i kouknout na to co jíš a i třeba podle toho se řídit. Když jím mastné tak i na pleti to je znát. ne že bych se cpala sádlem ale třeba mám hodně ráda sýry a ty jsou tučné a když toho sním hodně jako že to umím, tak pak taky vidím zhoršení. Možná i na to se zaměřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
28.1.15 18:37

@Jajul85 já se ted snažim trošku hlídat co jim, i proto jak jsem přibrala, to musí dolu! ted jsem se osypala kolem levýho koutku pusy, tak nevim jestli je to tim jak beru ty přírodní kapsle, že tělo začíná s těma hormonama něco dělat nebo co se děje.. no uvidíme co bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.15 19:45

Holky tak já teď teda vůbec nevim jestli to co teď mám je MS… :nevim: Začalo klasicky špinění, dneska ráno jdu na záchod, kapala krev, na toaleťáku krev, tak si říkám, ach jo je to tady, břicho občas pobolívá, jenže pak zas celý den skoro nic :?: Tak já vůbec nevim, na takovou menstruaci nejsem zvyklá…prostě jak začne krvácení tak ty 2,3 dny permanentně krvácim a pak to slábne, ale tohle je co…? Nevim jestli to mám považovat za 1. den cyklu když jen ráno kapala krev a pak zas jen špinění? Teď vůbec teda nevim, jak mám nasadit ten Clostilbegyt, když mám brát od 3. DC. Uvidím ještě co z toho bude zítra, nebo i zkusím zavolat k doktorce. Teda já jsem fakt z toho celá rozhozená, furt nějaký starosti a nic nemůže jít normálně, nakonec ani nepoznám jestli mám MS nebo co to je… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
28.1.15 21:27

Péťo, já to ten poslední měsíc měla 2dny špinění, pak jsem měla začít brát duphaston, vzala jsem ho asi jen dva dny, ale další den - zakrvácela jsem - jak říkáš, jen ráno kapka na toaleťáku, tak jsme duphík nebrala, dr. říkala že to je MS, jenže po tom zakrvácení celý den vůůůbec nic, další den zase jen takový slaboučký špinění a pak až se mi rozjela normální MS… ale jak to počítat, to ti neporadim, jen že jsem to měla taky tak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
28.1.15 21:34

@Jan-icka taky na levém koutku :))))) asi nějaké znamení :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.15 22:08

Asi to teda zatím nebudu počítat jako 1. DC a počkám, co z toho bude. Koukala jsem teď na stránkách Reprofitu na dotazy kolem umělého oplodnění a podpůrné léčby, a našla jsem toto: Špinění neberte jako začátek menstruace. Za první den menstruace považujte první den silného menstruačního krvácení, pokud začne menstruace po 20 hodině večerní, berte za první den menstruace následující den.

Tak nějaké zakrvácení proběhlo, ale rozhodně se to nedá považovat za silné :roll: ach jo, to je zmatek, tohle jsem nikdy předtím nemívala, to jsem vždycky jasně poznala, kdy MS začala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
28.1.15 22:16

@Peťulínka29 plně tě chápu dřív to člověk neřeší, a pak když to začne řešit tak najednou zjistí že vlastně nic není jak se na první pohled zdá a vše je najednou zcela jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
28.1.15 22:23

@Peťulínka29 tak zkus zítra zavolat dr. nebo na tu kliniku, a optej se. bude to jistější ;-) přece jen ta krev tam prostě byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.15 22:52

No právě…ta krev mě taky zaráží :think: Uvidím co bude zítra, a kdyžtak k doktorce zavolám, člověk fakt neví co má dělat, chci ty léky brát tak jak mi řekla, jenže nic nejde tak jak by mělo…je to fakt takovej divnej rozjezd menstruace, už kolik dní mě pobolívá břicho, prostě to vypadá jak když se chce MS každou chvíli už rozjet, i to zakrvácení tomu nasvědčuje, ale pak zas jen špinění, a MS prostě ne a ne se rozjet…Přesně takhle jsem to měla ten minulý měsíc při Duphastonu - špinění + občasné zakrvácení, pak jsem to dobrala, další den čisto a následující den už byla naplno MS. Teď jsem Duphaston neměla, jen ten Pregnyl, tak nevím, už mám to tělo nějaký zblbý… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
29.1.15 02:30

Já jsem to při duphíku měla taky tak že mi začlo bolet břicho vpravo, pak se to přesunulo na střed podbřišku a MS přišla asi až po 10 dnech bolestí… :-( chjoo, koukám že je nás hafo moc co mají pořád něco a nemůže nikdy nic být jak by mělo :-(
zavolej dr. a poraď se, tim nic nezkazíš! a dej vědět ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.15 10:49

Tak dneska už krvácení opravdu od rána dorazilo a trvá, břicho mě bolí taky dost slušně, takže to bude asi síla :oops: Tak budu počítat dneska 1. DC, minule jsem to špinění taky nepočítala jako další cyklus, takže to budu brát taky tak. Ach jo, je mi fakt docela i blbě :? ještě že do práce jdu až zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.15 13:30

Musela jsem si vzít nakonec i prášek na bolest, začínalo mi být celkově hodně zle i od žaludku a hrozný křeče do břicha :oops: tohle jsem přesně mívala než jsem začala brát antikoncepci, to jsem kolikrát zvracela, měla průjem, bolesti, no děs…a teď to bude zřejmě následkem tý léčby stejný :cert: to se teda mám na co těšit, jestli v nejbližší době nezaděláme konečně na mimčo tak mě fakt trefí :zed: No ale naštěstí už je mi teď dobře, prášek zabral, hned mám i lepší náladu :) Objednala jsem si v pondělí Enterosgel, tak od včera detoxikuju a pročišťuju organismus, a mělo by to právě i vnitřně působit proti akné a problémům s kůží, a dá se to použít i zevně jako pleť. maska. Teď se ještě poohlédnu v DM po té Balee a to by bylo, aby to na tu pleť trochu nezabralo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
29.1.15 15:04

@Peťulínka29 jééé tak to mě mrzí já už jsem dnes 5 DC a začínám s estrofenem. Jsme doma Honzík je nemocnej a příšt týden má prázdninky Juch. Tak někam vyrazíme. Už se blžím ke konci a mooooc se těším až se s přítelem :))… Protože už jako to je celkem doba :)) no a mám super aplikaci na moil, je hrozně roztomilá stáhla jsem si asi 3 ale ta jedna ta je kouzelná:)))) ( Ladytimer) ukazuje ovulaci a i kdy se snažit o holčičku a nebo o chlapečka, je to blbost a ale je to roztomilý:)))) No my jsme dneska abnormálně přejedený, taková mňamka, losos a teda opravdu hezky vysokej, a brambory, špenát se smetanou posypané opečenou cibulkou. Luxusní záležitost. No a k té pleti. mě teda teď taky pár pupínků vyrašilo ale to už jsem psala, dost mě to děsí jestli to jako bude u každé ms. ale uvidíme, za každou ms sí koupím nějakou drobnost. Protože když vidm jak jsou tu nějaké holky smutné říkám si že tomu musím předejít, snažím se chvilku, ale ono to pak leze na hlavu. Přidá se někdo? Člověk se pak bude mít takovou malou útěchu. Mám teď zálusk na 4 svíčky od Yenkee, a dvoje šatky, a co jako opravdu nutně potřebuju jsou legínky, takže se do toho pustm pomalu ale jistě. Slavte někdo Valentýna??? já bych ho slavila celkem ráda :)))) spíš jen opět kvuli té příležitosti udělat si přeslazený mufinky a moc se přejíst bez výčitek :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.1.15 15:21

@Peťulínka29 uplne te chápu stemi bolestmi při ms, ja to tak mivala stejne jak ty musela jsem si vzit i nekdy po dobu dvou dnu brufen několikrát za den jak moc mne bolelo bricho, prujem az na zvraceni a ms byvala silna. jenze pak se něco stalo zacala jsem do sebe před dvoma roky hormony a ze silne ms je slaba teda byvala uvudime tedka.dva roky ju mam slabou, ale tedka to bude masakr diky duphastonu celkem se bojim, dnes jsem uz 10dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí