Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
28.9.15 16:59

Dadu, tak že by zahnizďování vajíčka?
já budu zítra asi volat dr :-( test negativní, dneska zase jen slabounký špinění. břicho občas zabolí ale jen třeba 3× za den na chvilinku. jo, a včera ráno jsem si všimla že mi po duphastonu narostly prsa :-D a přítel mi řiká prej „mě se to nezdá, to vidim“, tak mě pobavil, že si toho všiml dřív :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.9.15 00:35

Navim, jestli uhnizdovani, testy negativni, uvidim jestli prijde ms, mela by dorazit tak za 4 dny…a jsem zvedava, jak dopadnes ty u dr…preju hodne stesti :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
29.9.15 13:54

Tak to je na test ještě brzo… já jsem se nedostala ani k telefonátu k dr a asi jsem to konečně dostala :-D asi :-D protože už bych se fakt nedivila kdyby to bylo krvácení na 10 minut :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.9.15 13:56

Asi? :D tak uvidis jak to bude dal :D…ale u me to nidace asi nebude :( dnes mam nizkou bt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
2.10.15 21:36

@Dadu93 tak jak to s tebou vypadá?? u mě se to nakonec rozjelo. jedno dopoledne jsem nebyla schopná vylézt z postele jak mě bolelo břicho, ale už dobrý a prsa mam už zase svoje malý :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.10.15 09:44

Ja to dostala včera, takže taky nic…ja uz se z toho zblaznim…uz jsem doufala…a zase nic :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misina7
13.10.15 19:02

Ahoj holky. Ráda bych se zeptala, zda máte nějaká podobné dávkování Duphastonu jako já. Mám brát 4 dávky po 2 prášcích: 15DC+18DC+21DC+24DC první cyklus jsem to dostala už 22DC takže jsem poslední dávku ani brat neměla a tenhle cyklus jsem měla vynechat první dávku a začít až od 18DC. Ani to nepomohlo a od 24DC zase špiním a rozjíždí se mi to. O mimi se snažíme 6 měsíců a protože mám nízkou sliznici dostala jsem Estrofen a Duphaston.. Máte to někdo podobně?

• Citovat
  • Upravit
157
26.10.15 19:58

Dobry vecer, jdu se poradit, jeste to neni ani 24 hodin, co jsem dobrala platicko duphastonu a uz jsem zacala krvacet. Tento lek beru jiz ctrvrty mesic. Ty predchozi jsem to dostala vzdy pravidelne treti den po dobrani. Nevi nekfo, cim to muze byt? Moc dekuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.15 11:16

Ahojky holky, už skoro rok a půl se snažíme o miminko v březnu jsem se dozvěděla, že jsem těhotná, ale 1.dubna jsem o to přišla. teď jsem začala brát kyselinu listovou a ještě mi doktor napsal Duphaston. doufám, že se to už povede. máte s tím někdo zkušenosti? děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.15 19:38

Ahoj holky, dneska jsem 16. DC a začala jsem brát poprvé v životě duphaston. Jsem zvědavá, jestli zabere a jaké bude mít účinky. S přítelem se snažíme 14 měsíců o mimi a zatím nic. Do toho všeho mám totálně rozhozený cyklus - několikrát se stalo, že třeba 4 týdny jsem měla zpoždění a naposledy dokonce přes dva měsíce! No, gynekolog, protože ví, že chci mimčo, mi naordinoval duphaston, tak se snad povede. Už by bylo načase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.15 09:45

Držím palce, také se snažíme o miminko. teď ho budu brát už druhý měsíc, tak ´jsem zvědava. to toho beru ještě kyselinu listovou. tak doufám že to už přijde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.15 15:45

Ženy, prosím o radu, jestli se s tímto někdo setkal. Minulý cyklus mi gynekoložka předepsala Duphaston (měla jsem 2× spontánní potrat), ten jsem dobrala, těhotenský test byl negativní a přišla menstruace. Vždy před menstruací mívám bolestivá prsa a pobolívá mě podbřišek, ale první až druhý den ms to skončí. Menstruace mi však skončila před 3 dny a stále mě občas pobolívá spíše levý vaječník (pokud to určuji dobře) a mám bolestivá prsa a dost mě svědí bradavky. Také po zmáčknutí mi vytéká nejspíš mléko, ovšem nevím, jestli to není ještě doznívání laktace, kterou jsem před 3 měsíci ukončila. Těhotenský test jsem si znovu dnes udělala a je negativní. Než se dostanu k doktorce, ráda bych se uklidnila, že to nic není. Moc děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.15 20:40

Ahoj holky, mám dotaz. Už půl roku beru dufaston. Neměla jsem vůbec menstruaci, jen po vyvolání injekcí. 20-25 DC. Ovulaci jsem si zkoušela testovat a test nikdy nic neukázal. Teda, testovala jsem tak do toho 17DC. Na folikulometrii jsem nikdy nebyla a hormonální profil mi taky dr nedělal, jen mi teď napsal Clostil, bez folikulometrie a samozřejmě bez pregnylu. Po dotazu, proč mi je nedělá, mi řekl, že by mu to neproplatila pojištovna. Jsem z toho docela rozpačitá…co si o tom prosím myslíte?

• Citovat
  • Upravit
12.11.15 12:33

Ahoj. Nevím teď, jak to pochopit - to se ti po tom duphastonu neupravila MS? Je jinak divný, že ti MUDr. neprovedl tu folikulometrii a vymlouvat se na pojišťovnu, to je blbý. Náš MUDr. to dělá automaticky, i když nemusí. Nebylo by lepší změnit doktora? Připadá mi totiž, že ti jen tak píše léky, aniž by zjistil, zda a jak je máš vlastně brát. Ten Clostil spouští ovulaci, ale podle mě, by se měl nejdřív přesvědčit, zda a kdy vůbec ovuluješ. Mě clostil čeká taky, ale až tak za tři měsíce. Zatím beru duphaston na úpravu cyklu a taky jako podporu pro uhnízdění případného oplodněného vajíčka (beru to od 16. do 25. DC). Včera jsem dobrala první platíčko, tak jsem zvědavá, co bude nebo nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.15 17:25

Jo, po Dufastonu se mi ms upravila, před tím jsem neměla ms vůbec…koukám, že změna doktora mě asi nemine. Ještě jednou tam zavolám a zeptám se a pak si případně najdu někoho jinýho :-/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex