Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.1.16 13:31

Zdravím, mně doktorka napsala Duphaston taky bez jakýchkoli krevních testů. Cyklus mám taky pravidelný. Jen nemůžu otěhotnět, tak mi na to předepsala Duphaston. Beru ho už 4 měsíce a stejně bez výsledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.1.16 13:44

Já rozhodla udělat si krevní test jako samoplatce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.16 13:45

A to normálně u obvodního nebo musím na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.1.16 13:58

Ne ne, v biochemické laboratoře v nemocní platím hotově( jdu tam a říkám že jsem samoplatce)i HCG si taky dělám sama cena okolo 200 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.2.16 15:35

Ahojte holky, můj doktor mi předepsal dupha. S tím že jsem nedostala 3tydny MS a vůbec mi k tomu nic nerekl ani od kterého dne to mám brát a sice se taky snažíme o miminko a vůbec nic z toho letáků nechapu :-( je mi zavolal ať si přijdu pro dupha. K vyvovali těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
16.3.16 20:57

Zdravim do diskuze, mě byl také předepsán duphaston, mám ho brát dvakrát denně ráno a večer..nevíte někdo, jestli se může brát, i když nevim, zda se zadařilo těhu? Jsou to hormony a trochu se bojim, aby mi to něco nenarušilo..zatim tedy zaznamenávám změnu nálad :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.16 08:42

@eileithia ahoj. Duphaston se, mám dojem, bere i v těhotenství na udržení plodu. Každopádně bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.4.16 19:15

Duphaston

Ahoj holky, je tu ještě někdo aktivní? Mám 5.den duphaston. Jaké máte zkušenosti s jeho užíváním? Zda někomu pomohl otěhotnět a zda jste měli nějaké vedlejší účinky v době uzivani? U mě únava, bolest hlavy, píchání v podbřišku…celkove nejsem ve své kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
17.4.16 20:07

@Radka85 také užívám duphaston druhý cyklus a mám to samé jako ty…akorát čekám příští týden na výsledek, zda zabral…taky by mě zajímalo jestli někomu pomohl a jaké měl po něm příznaky, já mám zatím jen tlaky v podbřišku a bolesti v bedrech jinak žádné příznaky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.4.16 20:14
@eileithia píše:
@Radka85 také užívám duphaston druhý cyklus a mám to samé jako ty…akorát čekám příští týden na výsledek, zda zabral…taky by mě zajímalo jestli někomu pomohl a jaké měl po něm příznaky, já mám zatím jen tlaky v podbřišku a bolesti v bedrech jinak žádné příznaky… :nevim:

Já ho mám poprvé a buď jsme v tom nebo to dělá ten lék. Ale Teda fuj, je mi po něm fakt divně… 8o 8o po menstruaci mám jít ke gynekologovi říct mu co to se mnou dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.16 09:20

Ahojky, já užívám Dupha už skoro rok. K těhotenství mi teda zatím nepomohl :( Jinak ty vedlejší účinky, nevím na sto pro jestli je to z něho, ale vždy mě od poloviny cyklu bolí prsa až do menstruace. Na konci tohoto měsíce už budu mít využívanou i tříměsíční dávku Nosifolu a taky bez výsledků zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
20.4.16 10:52

duphaston užívání

Ahoj, prosím o radu, dostala jsem DUPHASTON od 16. dne cyklu mám brát 10 dní 2×denně - mám si problém se špatnou funkcí žlutého tělíska

ale nevím zda je nutné dodržovat i přesnou hodinu užití? jako třeba v 8 ráno a večer taky v 8?

jinak měly jste s tím nějaké problémy jako špinění nebo bolesti břicha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
21.4.16 20:54

@salma84 já taky užívám duphaston a je to lepší užívat jak píšeš po 12 hodinách 2 prášky ráno a večer. Jinak jsem po něm začala špinit 4 dny po vysazení, začala jsem dost cítit vaječníky, už jsem si myslela že to vyšlo, ale opět MS dorazila v plné síle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
8.7.16 21:51
@Radka85 píše:
Já ho mám poprvé a buď jsme v tom nebo to dělá ten lék. Ale Teda fuj, je mi po něm fakt divně… 8o 8o po menstruaci mám jít ke gynekologovi říct mu co to se mnou dělá…

ahoj, jak Ti zabral ten Duphaston? Mě dělá akorát jen děsný výtoky :roll: už ho brát nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
10.7.16 14:27

Duphaston

Mam v zom zmatek..

Menstruaci jsem měla 25.6. Do 29.6…beru prasky duphaston na upraveni cyklu..jelikoz jsem chodila pred tim na vyvolavaci injekce. Uz jsem ho brala druhy mesic vzdy od 16 dne cyklu do 25 dne cyklu..pak se dostavila Ms. Jenze 7.7. Jsem zacla spinit…vcera jsem krvacela hodne chvili a pak zas
ne a dnes zas trochu spinim…kdyby se dostavila ms…tak bych ji mela brzo po sobe…prasek ksem si mela vzit az za 16..od minule ms..me boli stale prsa..a picha v podbrisku..s po­rad neco jim..obcas mi byva hodne zle jako bych mela kocovinu..je to mozne ze bych dostala zas ms??nebo ze bych mohla byt tehotna???dekuji za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí