Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.11.16 09:19

Ahoj holky, týden užívám duphaston na upravení cyklu a podporu těhotenství. Zjistila jsem, že mi zmizel výtok který jsem běžně měla a při sexu nejsem,,vlhká". Je to normální? Prosím anonym.

• Citovat
  • Upravit
794
30.11.16 09:46

Já ted volala kvůli vysazování duphastonu 26 den sice mi sestřička až nevěřila, že máme pozitivní test a to už ho mám od 24dne ted se zvýšil a doktorka mi řekla pokračovat až do kontroly kdy se uvidíme.
Já ho nedám z ruky já se bojím ho vysadit, takže jsem tam volala sice trochu jako blázen ale než něco podcenit
Až to byl šok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
30.11.16 10:49

@Jessi7 můžu se zeptat jaké jsi měla cykly a jak jsi ho brala? Mně ho před týdnem doktorka taky napsala. Po vysazení HA se mi cyklus prodlužoval, tak na srovnání ho mám brát od 15. dne 10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
30.11.16 11:17

Od 16 dne do 25 dne a ms dorazila ráno 28 den

Teď snad nedorazil budu v brání pokračovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
30.11.16 19:13

Já beru duphaston taky a to od 11.dne cyklu do 25 dne cyklu, jednu tabletu ráno a jednu večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
30.11.16 19:33

@LLenule111 a to máš na otěhotnění? že ho bereš tak brzo. Měl by se brát až po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
30.11.16 19:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky, týden užívám duphaston na upravení cyklu a podporu těhotenství. Zjistila jsem, že mi zmizel výtok který jsem běžně měla a při sexu nejsem,,vlhká". Je to normální? Prosím anonym.
řekla bych že to může být nežádoucí účinek, koukni do příbalového letáku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
30.11.16 21:22

@Hanka_S_V Mám to na upravu cyklu a taky na otěhotnění no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.12.16 06:21

@LLenule111 a jak si mela dlouhe cykly? Ovulaci predpokladam zatim nesledujes. Tak treba ti doktor po par mesicich davkovani zmeni, ale vetsinou se pise az od cca 17 DC, aby byl po ovulaci. Ja mam hodne dlouhe cykly a pozde ovulaci a moje doktorka to taky neresila, ze je na me i tech 17 brzo. Pres rok co jsem ho brala jsem ovulaci nemela, az pak jsem zacla cist diskuze a brat duphaston dle sebe - cekat s nim po ovulaci, ktera mi pak konecne prisla 23 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
1.12.16 09:58
@Hanka_S_V píše:
@LLenule111 a jak si mela dlouhe cykly? Ovulaci predpokladam zatim nesledujes. Tak treba ti doktor po par mesicich davkovani zmeni, ale vetsinou se pise az od cca 17 DC, aby byl po ovulaci. Ja mam hodne dlouhe cykly a pozde ovulaci a moje doktorka to taky neresila, ze je na me i tech 17 brzo. Pres rok co jsem ho brala jsem ovulaci nemela, az pak jsem zacla cist diskuze a brat duphaston dle sebe - cekat s nim po ovulaci, ktera mi pak konecne prisla 23 den.

já třeba ho mám jen na tři měsíce, na srovnání cyklu. Ovulaci jsem měla v minulém cyklu až 40DC, takže teď ho beru určitě před OVU, ale jen na tu krátkou dobu, tak to neřeším.
@LLenule111 ty ho máš na jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.12.16 10:45

@Jitul.kaaa9 jo jasně, v tom případě jo. za ty tři měsíce ti to určitě ovulaci pak posune. Mě ho doktorka psala dlouhodobě. Teď už ho beru podruhé, na ovulaci jsem zkusila počkat taky až po třech měsících braní, abych dala šanci práškům působit a přišla skoro o dvacet dní dřív než předtím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
1.12.16 13:58

Cykly jsem měla docela pravidelný 28-32dní, ale ovulaci u mě nedochází, tak proto mi je napsal..i když jsem hormony nechtěla a chtěla jsem nejprve zkusit gynex, když je i na podporu těhotenství. Léky beru druhý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.12.16 17:09

@LLenule111 aha a ty měříš BT, že víš že k ovulaci nedochází? Duphaston se většinou píše na dlouhé cykly, přímo na ovulaci mi pak doktor napsal clostyl. Ale to už jsou fakt silný hormony, duphaston je ještě jen slabý. Každopádně gynex určitě můžeš zkusit, to se nevylučuje. Nebo je i spoustu jiných bylin, třeba jeřáb ptačí, nebo přímo čajových směsí, je toho plno a skoro na vše jsou na emiminu diskuze ;) Na podporu ovulace taky někdo zkouší fytosoju.
Jen bych po pár měsících zkusila ten duphaston brát třeba až od toho 17 dc, aby mohlo k ovulaci vůbec dojít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
1.12.16 17:35

@Hanka_S_V Mě řekl lékař, že mám brat léky od 11.do 25.dne cyklu celkem 2 měsíce. tj. dva cykly a pak se prý uvidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.12.16 19:02

@LLenule111 tak to jo, tak držím palce ať dají cyklus dohromady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie