Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.7.17 15:55

@Alexandraf ja jsem dneska 7 DC…vis ja chci jeste pockat…mam za sebou prvni mesic z duphastonem a rikam jsi ze jsem jeste mladá… že ovu testy jsou až krajnim řešením…a beres duphaston kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 13:48

@Hanka_S_V :mavam: mam otazku…jsem 8DC a rano jsem začala mírně špinit…nevite čím to může byt? Na internetu jsem četla ze.to muze byt zacatek ovulace a nebo uhnizdeni, tak ja nevim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
26.7.17 14:10

@Kačaba 1234 uhnízdění je tak 5. den po ovulaci, tak to myslím že je asi určitě ne. Může to být ovulační krvácení, nebo třeba jen trochu nějaká hormonální nerovnováha. Nebo někdy se to taky stává třeba další den po sexu, když jen praskne nějaká žilka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 15:21

@Hanka_S_V dobre dekuji moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.17 21:20

Zdravim vsechny dnes jsem dostala od kamaradky duphaston chci ho zacit brat jeste beru fertiliti blend zajima me zda to muzu brat k tomu a jestli to nevadi kdyz mi to nedoporucil sam doktor a taky nezadouci ucinky dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
1.10.17 21:35

@KacenkaaMartin :mavam:
Fer. blend je jen doplnek stravy, klidne ho ber dal. Duphaston nijak neovlivni :hug:
Ale bylo by lepsi brani Duphastonu nejdriv probrat s dr., jestli jsi ho jeste nebrala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.11.17 09:36

Ahoj holky. Dobre ranko a krasny den.Dnes jsem zacala brat duphaston 19.den cyklu a brat ho mam do 23.dc.mam cyklus 24 cca (nekdy19,20,21)je to ruzne. a vzdycky uz od toho 18 dne spinim. zatim nic.po ovulaci ktera byla 12den mam teplotu stale 37 a neklesa.ted jsem cetla diskuse a jsem nesva z toho ze tam hodne píšete ze po duphastonu spinite atd.ja ho mam brat prave proto at nespinim a at se mi spravi ten cyklus. Intenzivne se snazime o mimi.Mate nekdo zkušenosti s timto lekem? a nemuze mi ublizit kdybych uz treba ted byla těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
27.11.17 14:18

@helenabece ja jsem dostala duphaston na udrzeni tehotenstvi po zatim uspesnem KETu. takze si myslim ze pokud by jsi byla tehotna miminku by to ublizit nemelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4518
19.9.18 15:19

Nazdárek dámy,

jdu si za vámi pro zkušenost. Jsem přes rok po druhém porodu a už mám asi třetí antikoncepci a pořád mi nic nesedí. Příští týden jdu na gyndu se domluvit co dál. Mám PCOS a chtěla jsem se zeptat zda je možné užívat duphostan dlouhodobě na úpravu cyklu? Jako že bych nebrala antinu, ale řídil mi MS duphostann. Je tu někdo takový? Děkuji za odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
19.9.18 16:33

A nebylo by lepší vysadit HA a vynechat Duphaston, mezitím si nechat sledovat hladinu hormonů a zároveň sledovat, jak na to bude tělo reagovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31618
19.9.18 17:22
@TMana píše:
A nebylo by lepší vysadit HA a vynechat Duphaston, mezitím si nechat sledovat hladinu hormonů a zároveň sledovat, jak na to bude tělo reagovat?

Tak pokud má PCOS, tak jí to stav akorát zhorší. Asi už předtím zkoušela experimentovat, jinak by neskončila na této kombinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31618
19.9.18 17:26

@Sion brala jsem ho necelý rok, podle gyn údajně neškodné i na mnohem delší dobu, ale nevím. U mě se to stejně nakonec vyřešilo jinak. Kdybych to měla brát „po zbytek života“, zvážila bych i jiné varianty (ale pokud to nemáš čerstvě, tak jsi to asi už vyzkoušela).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4518
19.9.18 20:35

@Nimie Chci to teprve probrat příští týden na gyndě. Jaké jiné varianty máš na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31618
19.9.18 21:06

@Sion no ve smyslu pokusit se o nějakou léčbu nebo prostě nějaký lepší postup než brát do konce života prášky. Občas to nejde, ale občas mám bohužel tu zkušenost že se prostě suše předepíšou prášky a nic jiného se neřeší, i když by byla jiná řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4518
20.9.18 08:14

@Nimie Nenapadá mě jiná léčba pcos než propíchání těch cystiček na vaječníkách a to je jen dočasné a docela i rizikové.
Víš jak se to dá léčit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital