Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.7.17 18:38

@Alexandraf asi to tak udělám :) já mám totiž pocit, že to vůbec nezabírá a ze neovuluji. Dekuju za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.17 13:46

Duphaston menstruace nikde

Ahoj holky jsem tu uplne nova. Mam takovou otazku. 6-let jsem brala HA a MS vzdy dorazila. V listopadu jsem vysadila HA diky vysokym hodnotam jaternim testum. A od kvetna ochrwnu nejak neresime. Jelikož MS neprichazela musela jsem na gyndu kde jsem chodila na vyvolávací injekce. V cervnu mi pani doktorka nasadila Duphaston jelikoz chceme miminko brala jsem ho od 17Dc -27DC a bylo mireceno ze MS se dostavi max do 3 dnu. Dnes je to 5 den a MS nikde. Test jsem jsi delala a nic. Myslite ze je to brzo? S pritelem spime skoro obden, twk me to nejak trapi co ted…predem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
18.7.17 14:28

@Kačaba 1234 :mavam:
Urcite ms nemusi dorazit do 3 dnu, klid ;)
Pockala bych jeste tak ten tyden a pokud ms nedorazi, tak bych si skocila opet k mudr. Ale podle me dorazi ;) jen se to telo musi s tim vsim tak nejak srovnat, 6 let je prece jen dost ;)
Na TT uz by to bylo znat, kdyby slo o tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
18.7.17 14:46

@Kačaba 1234 a víš jestli byla ovulace než si ho začala brát? Já ji mívám dýl, tak někdy mi jí duphaston blokne a někdy taky šoupne, že přijde až když ho doberu a pak ms dorazí až za 14 dní. Ale i normálně nemusíš ms dostat hned za tři dny, ale tak cca do týdne bys měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.17 02:14

@Hanka_S_V
Nevim kdy mam ovulaci teda aspon to na sobe nepoznam. Jsem ve snazeni uplny začátečník ale. nechci se stresovat měřením BT a ani ovulacni testy prijde mi ze pak člověk pekne zmagoři… jsem mlada a vim ze vzdycky.se.to muze jeste řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.17 02:19

@Alexandraf
Dekuji za odpoved…jenze ja se testovala 2 dny po vysazeni ( 29DC) a delala jsem ty TT odpoledne a tam jsem mela slaboi druhou carku, jenze dalsi den rano tam nebylo nic… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
19.7.17 07:30

@Kačaba 1234 tady jde spíš o to, že pokud máš ovulaci dýl jako já, tak bys měla duphaston brát až po ovulaci, protože jestli k ní nestačí dojít do nasazení, tak už k ní pak nejspíš nedojde vůbec, protože duphaston nastartuje druhou fázi cyklu. A bereš ho pak vlastně zbytečně, protože bez ovulace neotěhotníš. Ale souhlasím že hlídání podporuje magoření, tak tomu klidně pár měsíců dej a uvidíš, třeba se ti tělo srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.17 12:38

Me vylo receno, ze to jsou jen famy, ze ovulwcu duphaston nezadrzuje a ze.to nicemu nevadi…ba naopak… ptala jsem se.na to i jednoho docenta a ten mi to i potrvrdil twk jw nevim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
19.7.17 13:32

@Kačaba 1234 no já jsem tu fámu zažila na vlastní kůži ročním zbytečným braním duphastonu :D pak jsem týden s braním počkala, ovulace přišla a já konečně otěhotněla :D Určitě to neplatí u všech, ale zažila jsem to tu v diskuzích už u více holek a v CARu mi řekli taky, že si tím můžu blokovat ovulaci. Navíc některé tyhle hormony to mají napsané i v příbalovém letáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.17 15:24

@Hanka_S_V Tak myslite ze s tim mam pockat? A zacit to brat treba o tyden dele? Jenze to je prave ono ze nevim kdy mam ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
19.7.17 17:26

@Kačaba 1234 pokud ovulaci nesledujes, tak to nemusi pomoct, muze byt klidne jeste dyl. Samotne brani duphastonu muze cyklu taky pomoct, tak bych to s nim par cyklu zkusila a pokud nic, zacla ovulaci sledovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.17 21:59

@Hanka_S_V
Dobre dekuji moc za radu i zkušenosti ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.17 21:21

@Alexandraf
Tak dorazila :,(
Každopádně jsem zacala pit kontryhelovej čaj a kyselinu listovou (ale tu uz jim od června) a tedka premyslim nad tim zda si to pak neposunout treba az od 20Dc uvidim no…a vy jste otehotneli po duphastonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.17 13:36

Ahoj holky…MS dorazila meli jste pravdu… no každopádně jsem začala od 1 DC pit kontryhelovej čaj a k tomu beru tu kyselinu listovou… všude jsem cetla.ze se ma pit do ovulace, ale kdyz nevim kdy mam ovulaci tak ho budu pit max do 14DC. Je pravda že po 1měsíci brani duphastonu MS prisla po 31 dnech coz se mi nikdy nestalo… takze predpokladam že ovulace by mohla byt kolem 18Dc…( mam i MS kalendář v mobilusoučasném, ktery mi to ukazuje) no uvidime každopádně se chystame na dovolenou v dobe kdy by mela ovulace byt tak snad se zadaří…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
25.7.17 14:58

@Kačaba 1234
:mavam:
Tak jsme na tom podobne, jsem 9.dc a taky piju kontryhel, v patek mam ultrazvuk :palec:
A nechces zkusit si udelat ovu test? Abys vedela, jestli k ovu dochazi nebo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí