Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
26.1.15 15:55

@hanka1120 ahojky měla jsem to stejně, ale ylo mi po tom divně a nemohla jsem dýchat tak jsem po konzultaci s dr. začala brát na noc 2. Brala jsem je teď aby jsem vůbec dostala klasickou ms a brala jsem je 14 dní teď od 5 dne budu brát estrofen. a pak tuším že od 16 cce týden deset dní duphaston. Ms dorazila 3 den ráno žádné špinění prostě hnedka to přišlo. Jako mohlo by to být slabší ale budiž. Cítím se dobře nijak zvlášť mě nic nebolí. možná trochu prsa se zvětšily. První týden bran byl dle mého asi to nejhorší. pak se to nějak sklidnilo víceméně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.1.15 16:08

@Peťulínka29 Ahojky každopádně na ty veliké zanícené mám vyzkoušený zovirax na opary, nevm jak je to možný ale ono to nějak zahojí nejdříve zmizí začervenání a pak i samotný pupínek. Vůbec se nevyloupne a zahojí se a díky tomu pak nejsou ani jizvičky. Zovirax je malej poměrně a i drahej ale stojí to zato. Jinak když jsme u těch věc z DM tak maj taky nějaké přípravky na opary tak to chci vyzkoušet protože je to veliké oproti zoviraxu a stoj to opět okolo 50 kaček. S pletí hooodně bojuju a navíc nerada dávám penze za drahou kosmetiku protože si myslím, že spoustu věcí je jen o té značce. Clinique hypoalergen kosmetika, absolutní lež, ivestovala jsem do celé řady na problematickou plet a nic horšího jsem snad nikdy neměla, nejen že jsem se osypala ale pleť se navíc hrozně zhoršila. Nakakaná jsem byla neuvěřitelně. pak když nefunguje věc za 50 tak mě to zas tak nebolí, a překvapením je když funguje a toto je opravdu malej zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.1.15 16:22

@Jajul85 PRESNE TOHO SE BOJIM JAKA PAK DOJDE MS, UZ ROKJU MIVAM SLABOU MAX 2-3 DNY, ALE V MYNULOSTI JSEM BRAVALA UTROS A TO BYL MASAKR HODNE JSEM KRVACELA A BOLESTI SILENY AJI 3 DNY :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.1.15 16:36

@hanka1120 No MS je silnější a třeba já osobně nemám moc s čím srovnávat protože jsem brala vždy HA a jen kvuli bolestem co jsem měla jsem ji brala x měsíců v 6-měsíců. Pak příšla ms a byla slabá nic co by mě nějak omezilo. MS s duphastonem je jiná cítím na břiše že se něco děje, takové tlačení. asi normální jev při ms. A vlastně i před tm jsem to cítila ale to si myslím že bylo proto že dr říkal že tělo by chtělo mít ms. ale hormony to nedovolíí. tak pracuje na prázdno a bolelo mě v podbřišku. ale pak to přešlo asi po týdnu. a vlastně den před ms vůbec nic. a ráno okolo 10 po probuzení (byla neděle) :mrgreen: trošku jen na papíru a do deseti až dvaceti minut to přišlo. dnes je to druhý den a stále stejná intezita. nic mě nebolí a vše je v pořádku. tak snad to brzo zkončí za mě nic hrozného. na nějakou sportovní akci to není ale normální pracovní den se v pohodě zvládnout dá. Třeba příští měsíc to bude lepší a bude to i slabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.1.15 16:37

Já se hrozně rozepisuju, to je šílený když to vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.1.15 16:51

@Jajul85 neomlovej se nic se nedeje rada ctu zkusenosti jinych, ja ju vždycky mivala silnou bolestivou trvala 5-6 dnu jenze pak sme měli před 2.5 roky iui a jednou ivf, a ms zustala slaba trva 2 dny fakt slaba, az mynuly mesic se prodloužila na 5 dnu ale asi to je jarabem ptacim nevim no je si to myslim, vim jen to ze hormony jsou svinstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.1.15 17:00

@hanka1120 Tak to ano, já třeba moc s tímto nesouhlasím a myslím si, že vždy jsou i jiné způsoby Já jsem duphaston dostala téměř okamžitě, dost mě to zaskočilo. Honzíka jsem měla sice po dvou letech, ale mezi tím jsem neměla žádný potrat a nebo nějaké nepovedené těhotenství, což si myslím že s hormony je velice snadné. Každopádně doufám že to bude v pořádku pokud se to povede.Taky doufám i v to že to bude i rychlejší. nerada bych se tím cpala nějak dlouhodobě. Tak uvidíme. a jak dlouho se snažíte o miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.1.15 17:08

@Jajul85 dlouho s přestávkami 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.1.15 17:09

Taky neraba do sebe cpu hormony není to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.1.15 17:11

@hanka1120 tak to už je opravdu dlouho. Je to někdy pěkně nespravedlivé. a jak to zvládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.1.15 17:24

@Jajul85 dneska uz dobře, ale byli mesice ze jsem porad brecela, letos chceme jit do ivfka pokud se nezadaří normalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.1.15 20:57

@hanka1120 to chápu, ale věřím že se to povede. Já když jsem to pak nějak přestala řešit najednou to přišlo samo. asi to opradu chce čas. a klid a zdravej životn styl i když já osobně třeba zdravě jím a opravdu se snažím žít kvalitně, a prostě nakonec co mi dr řekl mě málem položilo. tak jsem jela okažitě na protest na benzíku a do 5 minut do sebe narvala tu největší bagetu koupila jsem si i colu a tu do sebe nalila. Občas si ji jako dám i tak a taky někdy i energy pití ale to jako fakt málo za poslední rok opravdu mám pocit že jsem to opravdu zvala za správný konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.15 15:50

@Jajul85 děkuju za tu fotku, kouknu se v DMku…já nedávno zkoušela na akné krémy s ovocnýma kyselinama, nejdřív jsem měla Ryor, pak Global od Biodermy a k tomu jsem si koupila i ten čistící gel, ale po těch ovocných kyselinách jsem měla pleť totálně příšernou :zed: vím, četla jsem, že by měl člověk vydržet, že se to nejdřív zhorší než se to začne zlepšovat, ale po několika týdnech, kdy jsem chodila s šílenýma bolákama jsem to nakonec vzdala, to se prostě nedalo…

@hanka1120 5 let to už je fakt dlouho, je to vážně nespravedlivý…budu ti držet palečky, přece to musí už konečně vyjít

Jinak já mám od rána zas špinění, ráno to bylo tak středně, teď jen malinko, MS se teda zatím nerozjela, ale břicho furt pobolívá, tak jen čekám kdy se to rozjede :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
27.1.15 16:11

@Peťulínka29 Tak já jsem dneska 3 DC a mám pupnek 8o 8o 8o 8o dokonce 2 jsou malé ale jsou 8o. Nic méně už se těíšm až na to vlítnem :))))už to je 4 dny co jako nic nebylo 8o jak celibát :)))) ale dám tomu max dva dny déle to už trvat nebude už dneska to vypadá na konec
Ty kylseliny ovocné ti mohou dost vadit
Ne každý to jako snese. můžeš si tm spíš uškodit. Já to teda nevyhledávám. V zimnm DM boxu byl ten růžový Loreál tak ho testnu :))))) a dám vědět :)))
Myslím že to je asi první věta s testovánm :)))) na miminu která se netýká těhotenského testu. teď jsme tak nějak hooodně podobně s těma dnama toho cyklu a i obě začínáme s Dufastonem tak to společnýma silamy zvládneme :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
27.1.15 20:01
@ChochaR píše:
Já ho beru třetí měsíc a nic…naprosto bez příznaků…zhubla jsem, jen nevím kolik…:)

no tak to ti závidim… já ho brala 2 měsíce, 3. měsíc jen asi dva dny a mam nahoře 4kila!!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí