Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
16.1.15 23:01

@zatáčka tak já po něm nekrvácela moc, ale bolesti byly teda pekelný… břicho jsem měla jak pátrací balon, sotva jsem dopla gatě, a hlavně ty bolesti byly dlouho před takže fakt mazec. jak jsem to ted dostala ještě než jsem ho začla brát, tak mě břicho nebolelo vůbec, jen předtím pobolívalo ale to fakt jen malinko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
16.1.15 23:03

@hanka1120 no že se vůbec ptáš! vítej mezi námi :-) snažíte se o mimčo nebo bereš duphík kvůli něčemu jinýmu? holky tady ho berou na mimi, já jsem asi jediná vyjímka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.1.15 08:45

@Jan-icka já to zatím taky neberu kvůli mimču, takže zas taková vyjímka nejsi neboj :)
to krvácení je síla…nevím jestli se to nějak má řešit nebo jen čekat než to přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
17.1.15 08:56

Snažíme se o miminko vcerajsem byla na gynde folik byl 19mm dneska píchnupregnyl a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
17.1.15 09:00

Duphaston budu brat prvne ajsem zvedava zajimaloby me tozda to jestejne jakoutrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
17.1.15 18:32

@zatáčka jé, tak to je super, to jsem docela ráda, jak se tady pořád řeší ovulace a testíky atd, tak mě to akorát láká a už se těšim až to budu řešit taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.1.15 19:12

Já jsem dneska ve stavu, kdy už trošku panikařím, že ta mrcha co přišla po duphastonu je fakt moc… koupila jsem si Ascorutin a doufám, že přestanu tak krvácet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
17.1.15 19:49

Holky a když berete duphaston není vam po nem blbe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.1.15 20:15

Ahojte, ja uz beru Duphaston 3.mesic a vzdy ho beru (podle instrukci sveho gynekologa) dokud nedostanu ms.. to znamena, ze jakmile zacnu spinit, Duphaston vysadim a za den, dva se rozjede ms.. beru do kombinace jeste utrogestan.. tento mesic jsem po 4.IUI (clostil, pregnyl).. ptala jsem se doktora a on mi rikal, ze ms nastoupi i pres to, ze bych duphaston nevysadila, jen o malo pozdeji.. a ovulaci brzdi akorat, kdyz by se uzival cely mesic.. pokud ho nasadis cca v obdobi ovulace nebo tesne pred, tak ovulaci uz nezastavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
17.1.15 21:55

@zatáčka já jak jsem to ted dostala ještě než jsem ho měla začít brát, tak i se špiněním před + dozvuky po, jsem to měla 11dní! no a vysvětluj to doma chlapovi… hele, ale jestli krvácíš fakt nějak moc, tak bych volala doktoru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
17.1.15 21:59

Ahojky holky beru teď duphaston na to aby jsem vůbec ms dostala, a chtěla jsem se zeptat, měla jsem malou sliznici a žádnej dominantní folikul nebo tak nějak, už jsem to nedostla tak 40 dní asi tedy přesně to nevím, z toho již 8 dn beru duphaston 2 deně před spaním, včera večer mi začalo být divně a dneska od rána jsem hotová jak kdyby jsem měla teplotu, zvracela jsem 2 a pak najednou dobrý ale při představě jdla mi je děsně, hrozně mě to natahuje, měla jste to nějaká po těchto práškách? Jsem z toho trošku rozhozená. Je to jako na kolotoči:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.1.15 22:20

@Jan-icka Jani čekám do zítřka, když to bude blbý, budu to muset řešit. Už začínám být opravdu hodně unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
17.1.15 22:27

@Jajul85 já brala po IVF Utrogestan, je to podobný jako Dup. a to mě bylo takhle špatně i se mi motala hlava, musela jsem ho začít zavádět spodem a bylo to ok, brnkni doktorce, jestli to jde i u Duphastonu? Myslím, že jo.Asi ti dráždí žaludek, když ho budeš zavádět, dostane se kam má a nemusí to jít přes trávicí ústrojí.
Jinak já jsem po menstruaci,3.2 jedem do toho Gennetu, teď neberu vůbec nic a cítím, jak splaskávám i se cítím líp nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
17.1.15 22:35

@Mal Já jsem s těma práškama měla problém hned ze začátku, nemohla jsem po nich dýchat, pak jsem četla nežádoucí učinky a tam to bylo, že se to může stát. Dr jsem volala a ten mi řekl ať beru dvě na noc, bylo to super vše ok, včera jsem se ale hodně namáhala opravdu se vyčerpala, a dneska jsem myslela že mám teplotu, ale němněla, pak mi bylo líp, ale po obědě už jsem zvracela, a pak usnula a pak zase zvracela po svačině, teď jsem si dala suchej chleba a je mi líp žaludek cítím ale nic hrozného, bolest hlavy je ale taky lepší ale při vzpomínce na jídlo se mi začně zase zvedat žaludek, nechci to hnedka vzdát, ale tohle mám pocit že je buď nějaká chřipka a ale zase proč by se to tak měnilo a nebo po těch práškách. Prostě sem z toho jelen, a na ms to taky zatím nevypadá. už mě to sejří. Tak hlavně že ti je líp a v Genetu to klapne přesně tak jak si přeješ:)) Budu držet palce :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
17.1.15 22:43

@zatáčka ono to člověka i psychicky hrozně vysává, takovýhle problémy… :-( já to znam. už tě to pak nebaví řešit, rezignuješ na všechno a máš toho plný kecky. navíc když se k tomu ještě přidá to že ti opravdu není dobře, je to nejhorší kombinace a kolikrát je mi až líto těch chlapů, že to snášej…
jak dlouho takhle hodně krvácíš? snad se to spraví, držim ti palce! vim jaký to je když je pořád něco špatně :-(
hele, já si ted objednala nějaký ty bylinkový kapsle na hormonální rovnováhu. v pondělí by měly přijít, tak to zkusim dva měsíce s nima bez duphíku a když se nic nedostaví tak pak zase dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí