Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
21.1.15 19:41

@Jajul85 no, kalorické tabulky ze mě dneska asi šli do vývrtky :-D jsem měla k obědu koprovku… neměla jsem jí odváženou, tak jsem to vzala od oka, a tuky hned naskočili :-D ale jsem ráda že mě to donutí držet ted aspoň ten hubnoucí příjem, na vyváženosti budu pracovat postupně. ted mam třeba ze sebe radost že jsem si odvykla na ovocné jogurty a dávám si víceméně každý den v práci jen bílý. našla jsem značku co mi chutná a nepřijde mi tak kyselý. a doma si chci dělat jogurtové nápoje s ovocem, nebo si občas jogurt vylepšim oříšky a medem :-)
no, ty chloupky uvidim jestli s tim něco neudělají ty bylinky co jsem začla brát, a jinak to asi už budu řešit s dr, určitě by mi vzala krev kvůli hormonům a tak. přece jen, je mi 27 a - prostě kolem sebe mam samý hezký baby a připadam si jak ošklivý kačátko, i kvůli tý pleti. naštěstí mam super chlapa, kterej mě umí pořád přesvědčovat že jsem hezká, to ženský pomůže ze všeho nejvíc :-)
mixit, to jsou ty musli co si namícháš? nedavno jsem zkoušela domácí musli a musim říct, že to bylo mooooc dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
21.1.15 20:01

@Jan-icka No buď si je namícháš a nebo maj namíchané, osobně si ujždím na čokoládování a do plavek ty jsou best. ty jsem si dávala do tvarohu nebo zakys smetany a ono to jako opravdu funguje a po čase zjistš že vlastně nemáš ani chuť na sladké. Já mám výhodu že taky hodně věcí nejím a to tak že než aby jsem to snědla to radši nic. Tak to jde někdy i samo, ale teď teda jako musm říct že jsem po vánocích taky nabrala až jsem se jako divila. ale je mi dobře pokud se cítíš dobře nemá cenu to řešit. Každopádně chlap je důležitej pokud zvedne sebevědom tak je to naprosto skvělé. hlavn je že ta pleť se dá upravit i třeba kosmetikou. Hodně mě to trápilo ale už je to v pořádku je to cca 4 roky zpátky. pomalu ale jistě a třeba i solárko mi na to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.15 22:32

Holky já s tou pletí taky bojuju, co jsem vysadila antikoncepci - a to je víc jak dva roky, tak je to děs…zarudlý pupence, který se nechtějí ani pořádně zahojit, člověk se cítí blbě, bez make-upu nebo korektoru bych kolikrát snad ani nevylezla ven jak si připadám hrozně :| Nikdy mě nenapadlo, že se s tím ještě v tomhle věku budu potýkat. A to jsem na to už taky zkoušela všechno možný, věci z drogérie, z lékárny, něco jsem měla přímo od kožní, zkoušela jsem na to jít i zevnitř a pročišťovat tělo, ale všechno bez většího úspěchu, nebo vlastně jo - jediný co se mi zdá, že mi teď na to trochu pomáhá tak je domácí konopná mast. No ale pořád je to jak na houpačce, někdy celkem dobrý, jindy zas hrozný. Asi to celkově souvisí s těma rozházenýma hormonama.

Jinak kosmetiku že miluju, to je asi moc silný slovo :) ale mám prostě ráda se v tom přehrabovat, ráda chodím okukovat do drogerky, ráda zkouším a nakupuju a pak se třeba zkusím nalíčit podle nějakého tutoriálu :) Docela jsem se podle těch tutoriálů naučila celkem i pěkně namalovat, dřív jsem to téměř neuměla a znala jsem jen řasenku, lesk na rty a pudr. Jo na blog Petry s miminkem se taky ráda podívám, myslím, že je to Petrainsteadofstyle…? A kosmetiku Balea mám taky ráda, sprcháče nebo tělová mléka jsou fajn ;) No jinak ještě k tomu věku, asi mám zatím štěstí a taky mě to těší, že mi těch 30 nikdo zatím nehádá, kdo neví tak si myslí, že je mi tak něco málo přes 20, tak doufám, že to ještě dlouho vydrží :D Ale já se na to celkově zatím ani necítím :) :) Jinak s váhou jsem nikdy nějak neměla problém, prostě mám asi rychlej metabolismus a nejsem skoro vůbec v jídle vybíravá, jím pomalu všechno, ale snažím se aby ty zdravější věci převažovali, a prostě to nějak zatím funguje. Spíš si možná přijdu někdy až moc hubená, no a co si budeme povídat - hubená, nepevná postava taky není nic moc tak se snažím aspoň zpevňovat, ale ta lenost je často silnější :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
22.1.15 09:16

Ta pleť to je prej hodně o vytrvání, nebo aspoň mě se to takhle osvědčilo. Jako ač se to nezdá tak kosmetika mary kay tak ta mě teda hodně překvapila a s tou jako mám plet lepší a když ji používám pravidelně tak je to bezvadný. Jenže já zapomínám. jejich gelová maska na noc to je něco to jsem si dala prototže se mi dělal takovej ten bolestivej pupínek co pak je přes půl tváře a jako ráno byl fuč. nerozjelo se to a i bolet to přestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
22.1.15 13:44

Ahoj holky, super téma, tak se přidám. Dřív sem strašně rád zkoušela nový věci, měla jsem tady třeba 10 šamponů,5 řasenek apod. :lol: S tím mám teď ale útrum, protože máme hypošku a já na Md, sice chodím tak 2× týdně do práce, ale to spíš padne na jídlo, takže teď mám dlohodobý absťák a to i s oblečením. :zed:
Takže mě ani neba jezdit do nákupáku, když si nemůžu nic koupit. Jinak jsem měla strašně ráda olejíčky od saloos, na obličej, mám sice docela mastnou pleť, ale ty olejíčky mi dělaly dobře, myslím, že je tam dokonce jeden vhodný na aknozní pleť. Do DM, nebo Rossmann, jsem taky chodila ráda šmejdit, teď tam možná vyšmejdím ubrousky a pleny v akci :mrgreen:
takže teď používám docela hodně věcí z Lidlu, jsou fajn taky, mám teď modrý hydr. krém, je teda spíš asi na smíšenou až mastnější pleť, nepromastí a pak mám plet. vodu a kondicioner a vše fajn.
Jinak mě je 35 a cítím se dobře/dnes teda ne, nespali jsme v noci :evil: /,nikam nechodím cvičit/před těhotenstvím jsem chodila ráda/,mám toho dost s tím malým čertem, už nemám energii na to. nikdy sem nebyla štíhlá, ale snažím se držet si stejnou váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
22.1.15 14:04

@Peťulínka29 ja jsem po prstikove metode potratila, nekde jsem cetla, ze se tam dostanou i nekvalitni spermie, ale nevim, co je na tom pravdy :nevim: kazdopadne uz to nezkousim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.1.15 12:00

@Mal tak já jsem slyšela jen samou chválu na výrobky z Lidlu od cien. šámpóny jsou stejně účinné jako od Loreál profesional. Pravdou tedy je že mě osobně ta vůně vadí je hodně aromatická na můj vkus. Mám ráda spíš Baleu. Jinak já mám řasenky 2 a to jen proto že jsem si ji zapoměla vzít na dovolenou a proto jsem si koupila druhou jinak co se kosemtiky týká (dekorativn tak toho mám po skromnu. Mám věci které mi vyhovují a nové nezkouším teda kromě linek. Koupila jsem si asi 5 z toho 3 můžu vyhodit protože po měsíci vyschly a jedny po 14 dnech to jsem teda byla naštvaná, mám od Lorálu ty bych teda nikomu nedoporučovala a od astoru oboje hrozně rychle vyschly už po 2 týdnech to nemalvalo, pak mám od esenc ty jako jsou fajn ale taky vyschnou a pak mis sporty za 44 kaček a ty jako super držej a nevyschnou jen tak, ale ostatní se mažou a je to děs vyhozené peníze. na oličej mám MK. a kód mládí od Loreálu, ten by jsem si ale nekoupila protože na to nevěřím, ale protože mě oslovili na focení tak jsem od nich dostala ccelou řadu a teda jako krásně voní ale zas že by jsem pozorovala nějaké super účinky to jako tedy neee. od DM jsem dostala nějakej box a tam yl taky nějakej krém a ten co jsem koukala stoj okolo 70 kč a ten je taky fajn na obličej. Jinak nic jiného nemám. na koupání klasika balea a nebo dětské co nevyhovovalo Honzkovi. To jsme taky konečně vyřešili :))))Na vlasy mi vyhovuje Balea a nebo dove a gliss kur. a všemocný olej od toho Nuxe nic víc nekupuju i teda nějaké oleje na vlasy ale jinak ani nevím co víc kupovat. Osoně teda mám ráda vůně tak na těch si teda ujíždím hodně. Oblečení to je taky kapitola sama o sobě. Nosím převážně šaty takže ty jako u mě vedou těch si myslím že mám hodně. jinak sportovní poblečen by jste u mě asi nenašly. Jinak si myslím že se dá udělat hodně parády a za pár kaček, když to člověk umí a v kde co nakoupit a trošku pohlídá akce. Pak se to dá kor když to nechce strhnout vše najednou. Navíc když se o olečení dobře starám vydrží roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
23.1.15 12:07

Ahoj holky, stalo se vám někdy ze pol vysazeni Duphastonu jste nedostali ms ani za 5 dni? Od 12dpo spinim tak je jasné ze se zase nepovedlo uchycení kvůli kterému jsem to brala ale už bych rada aspoň další cyklus.. A půjdu do caru, ať se na mě podívá někdo se zkušenostmi s netehotnenim.. Trochu mě nezajímá ze jiné paní jsou hned po folikulmetrii těhotné nebo ze Duphaston je jistota.. A bez dalšího sledování.. Už to budou 2roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 13:21

@Deny888 Zkus zavolat k doktorce, ať poradí co a jak…já to teda po Duphstonu dostala hned druhej, třetí den, ale myslím, že tu holky taky psaly, že to trvalo i dýl… :think: Já teda tenhle měsíc Duphaston nemám, mám v sobě Pregnyl, tak to prý že stačí. Ale jistý není bohužel nic :oops: Vím o tom svý, čekat už víc jak 2 roky je dlouhý…Ale rozhodla jsem se teď, že to zkusíme s Clostilbegytem, a když se třeba za další 3, 4 měcíce nepodaří, nechám si napsat žádanku do CARu, dr. mi o tom už říkala, ale uvidíme, jak na mě bude působit Clostil, měla jsem ho teď první měsíc, třeba to může pomoct, chci postupovat od toho jednoduššího ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 13:44

Holky na kosmetiku Cien jsem taky slyšela samou chválu, tak se chystám na nějakej šampón nebo tělové mléko. Na obličej se mi osvědčilo na noc mazat Excipialem z lékárny, pupínky to nezhoršuje, pleť krásně hydratuje, nevadí to ani kolem očí. Jinak jsem teď objevila super řasenku, taková ta žlutá od Miss Sporty, stála pár korun a hrozně jsem si jí oblíbila. Je fakt, že i z hodně levný kosmetiky se dá vybrat super věc a to samý platí i s oblečením ;) Ale taky bych se v těch obchodech už ráda přehrabovala víc těma miminčíma věcma…Dneska nejsem v práci, tak jsem si ráno trochu přispala a zdálo se mi, že chovám v ruce svoje novorozené miminko…byl to krásnej pocit…no tak buď je to dobrý znamení, že se to už blíží, nebo mi už z toho začíná vážně hrabat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 13:49

@Muflu taky mě to napadlo, jestli to nemůže být i na škodu…no vyzkoušela jsem to teď prvně tenhle měsíc tak uvidím jak dopadnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.1.15 18:39

@Peťulínka29 Mě se o tom taky zdá, a moc si to užívám a až to příjde tak to pak bude bájo:))))) no mě se hlavně líb to být těhule. S Honzíkem jsem si to moc neužila tak třeba teď to bude jiné. Na to se moooc těším a věřím že to bude paráda. Myslím že teď si to celkově více užiju. Každopádně teď je nějaká nová balea malinová a teda to je extra voňavoučká. cena asi 40 a teda pecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 18:59

@Jajul85 O těhotenství se mi taky už dřív párkrát zdálo, a dneska mi po delší době vlezlo do snu, že už mám maličkatý miminko v náručí a moc jsem nevěděla co s ním… :) byla jsem taková překvapená, ale zároveň hodně šťastná :srdce: Mimochodem na tu Baleu musím mrknout, malinovou vůni mám ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.1.15 19:42

@Peťulínka29 Jéééé to je ale hezký. Mě se zdá hodně snů. Jednou to si hodně pamatuju když jsem byla malá se mi zdál tak reálnej sen, že jsem dostalal pejska takovej ten malej bílej dlouhosrstej. do dneška vím že se mi to jen tak nezdálo to bylo extrémně živej sen dlouho jsem ho hledala. Moc jsem chtěla pejska:)))) někdy ty sny jsou fakt super. naposledy se mi zdálo, že se rozbila sušička hrozný sen:)))) i mě to probudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.1.15 19:46

@Peťulínka29 jo voní skvělě a taky úžasně voní třešeň ta malina je s jemným šimrem. jsem na to tedy zvědavá:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí