Duphaston a menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1362
4.10.12 20:47

@Victoria f víš já tady nemám v poslední době žádné kamarádky. Díky emimino je to jiné. Partner nemuže zastat všechno a občas je mi taaak ouzko. :,( :,( Brečím sama potají v ložnici. Proto mi potěší, že můžu někomu pomoci. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
4.10.12 21:46
@Victoria f píše:
Ahoj holčičky moje…jak je? U mně se blíží 18.10.takže moje katastrofa…neb jdu na tu gyndu. Holky já vám povim…nervy už začínaj…dokonce jsem se přistihla, že se tam jako i trošku těšim, ale asi nejsem schopná říct proč. Jsem na nervy, nevim jak líp ten stav popsat. Zítra si nechám nabrat krev, abych sebou měla aktuální výsledky… :( :zed: Snad už bych to nejradši měla za sebou.

Drzim pesti :hug: :hug: vse dobre dopadnes uvidis! a dej nam vedet :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Victoria f
5.10.12 09:01

A jéje mě o tom chvíli povídej, my jsme se přestěhovali a já tyhle stavy moc dobře znám…neboj to zvládnem…nějak. :hug:

• Citovat
  • Upravit
1362
22.10.12 14:43

Viktoria f ahojky tak jak jsi na tom??? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
victoria f
22.10.12 21:10

Ahoj…zatim dobrý, teprve jsem přenesla papíry od jednoho doktora k druhýmu, takže zatim se nic zásadního neděje, to už bych psala. Hlavně ted v pátek jdu k novýmu doktorovi, takže tam to teprve vypukne.Hned jak budou novinky tak písnu…co novýho u tebe? :hug:

• Citovat
  • Upravit
1362
25.10.12 08:49
@Victoria f píše:
Ahoj…zatim dobrý, teprve jsem přenesla papíry od jednoho doktora k druhýmu, takže zatim se nic zásadního neděje, to už bych psala. Hlavně ted v pátek jdu k novýmu doktorovi, takže tam to teprve vypukne.Hned jak budou novinky tak písnu…co novýho u tebe? :hug:

Vyměnila jsem gyndařku za chlapa. Skvělý. Vyfasovala jsem půlku lékarny :lol: :lol: No snažíme se dál. Přítel to nese celkem statečněji. Mě to občas zmáhá. No ale zvládám.. :hug: :hug: Držím ti pěstičky. Myslím stále na Tebe. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
victoria f
26.10.12 19:31

Ahoj zlatíčko…takže pan doktor je úžasnej. Je to pán ve středních letech. Prohlídnul mě opravdu poctivě a předchozí dg. polycystických vaječníků s docela velkou jistotou vyloučil…hurá :lol: Dá se říct, že mě i přesvědčil, že vlastně ani není tak zle…takže už nejsem tak velký psycho…no ještě jak dlouho to vydrží :) Znám se. Dostala jsem utrogestan nebo tak něco a v lednu mám dorazit na kontrolu. Neumíš si ani představit tu mojí úlevu. Od něj jsem odcházela s hlavou vztyčenou a musím říct, že i s pocitem naděje. :D Takže budu zobat pilule a uvidíme…Nicméně už se asi tolik všeho nebojim. :hug: Děkuju Ti, že na mě myslíš…pomáhá to :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1362
29.10.12 11:37

Super to jsem ráda ze je to celkem v pořádku.. No tak tedka už jen snažit se a snažit aby to vyšlo. Já nedělám taky nic jiného. Takže hlavu vzhuru a jedeme dále.. Držím pěstičky. :mavam: :mavam: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
victoria f
30.10.12 07:27

Úplně přesně…hlavu vzhůru…akorát jsem zvědavá jak dlouho nám ten optimismus vydrží. Kdyby bxlo něco novýho tak písnu. Zatím se opatruj :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
4843
15.11.12 16:19

Ahojky holky, dneska jsem vyfasovala u Dr. Duphaston, protože mám cykly dlouhé 43 dnů :( Rádi bychom druhé mimi, ale s takovým cyklem to nejde.
Dneska mi dělala Dr. UTZ a říkala, že mi tam vajíčka dozrávají, tak jsem trochu na vážkách, jestli mám brát Duphaston už ode dneška (16. DC) nebo mám počkat, až proběhne ovulace?
Jsem to tu trochu pročetla a prý by se tím ovulace zarazila.. tudíž bych nemohla ani otěhotnět, ne? :(
Máte nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
15.11.12 18:33

Od kterého dne ti řekl gynekolog že ho máš brát Víš kdy máš ovulaci Pokud víš, tak ho ber až po ovulaci. Podle mě stačí kolem toho 20DC. Přeji úspěch:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
15.11.12 18:46

@Susan23

No, já právě teď jsem 19. DC a říkala, že mi rostou vajíčka (byla vidět) a říkala od 16. DC (jsem jí trubka řekla, že jsem 14. DC, páč jsem si to popletla :( ). Takže ovulaci bych měla mít cca do dvou dnů, takže mám raději počkat, až proběhne ovulace? Dnes jsem si dělala ovu test a byla tam slabá čárka, takže předpokládám, že zítra nebo pozítří by měla proběhnout.

Ty s tím máš zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
15.11.12 19:37

@effulka ahojky no ja ho beru až po ovulaci. Je to lepší. Předtím mi to práve tu ovulaci utlumilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
15.11.12 19:41

@Pear84

Jeee, jsem ráda, že se někdo ozval :) je to docela „stará“ diskuse :)

A ty víš, kdy máš ovulaci? Já jsem totiž měla cykly 43 dnů. Nasadila jsem si gynex. Před tím jsem měla ovulaci cca 30. DC a teď bych ji měla mít cca 20. DC (dle UTZ a testu :) ). Takže jakmile budu mít na testu dvě dálnice - tedy ovulaci, tak na to máme s manželem vlítnout a od dalšího dne brát Duphaston?

Jak to máš ty? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
16.11.12 08:26

@effulka no ja jsem taky nevedela kdy mám ovulaci. Testy mi to ukazaly a pak dokonce moje tělo. Předtím jsem brala Duphik podle toho jak mi to předepsala lékařka. No a nakonec jsem zjistila že to takhle nesmím brát. Informace jsem si zjistila tady. No a pak jsem to s novým lékařem konzultovala a on řekl že klidne mohu až po ovulaci. Taky to mám kolem 20DC ale testama si to měřím. To je totiž jediné co mi pomáha. BT si měřit nezvladam. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí