Třináctá komnata

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8645
30.8.12 22:42

@Jura007 jestli můžu taky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
30.8.12 22:44

Jaaaani :mavam: :mavam: :mavam:, nee, náhody nejsou :think:. u nás to bylo něco podobného, ale mnohem víc věcí a souvislostí, ale taky se to týkalo miminka. tak ale ať to bylo jak bylo, hlavně že to nakonec dobře dopadlo a vy máte jachulku a my aleška :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.8.12 22:45

Měl bych pár návrhů a zajímal by mě váš názor - ohledně té uzavřené skupiny.
Za prvé - udržoval bych „živé“ i toto diskusní téma, u kterého bych požádal o přejmenování podle té uzavřené skupiny (pokud s tím zakladatelka bude souhlasit). Bylo by to kvůli komunikaci s „vnějším prostředím“ eMimina. Už mám třeba z „Genealogie“ nebo z „Historie“ takovou zkušenost, že se témata uvnitř skupiny vyčerpávají, pokud ten kontakt není.
Za druhé - v té uzavřené skupině (zvolil jsem pro ni právě ten název „Třináctá komnata“) bych nepoužíval pravidlo, že neaktivní členové se po nějaké době pasivity vyřazují. Může se stát, že diskuse takto zamrzne úplně…
Za třetí - ve skupině bych udělal víc diskusních témat - například „Setkání s tajemnem“ nebo „Moje trable s lidma“ nebo co já vím jaké ještě… prostě aby nezůstalo jenom u toho jednoho.
A na závěr bych poprosil všechny, co do toho opravdu chtějí jít, o slušnost a toleranci. Buranství se v poslední době nevyhýbá ani eMiminu, ale v těch citlivých tématech opravdu není důvod neslušné chování tolerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.8.12 22:47

@Jura007 i mě prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505

Za mě OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751

Juro, dobrej nápad, prosím o pozvání. každej máme nějakou jinou 13. komnatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
30.8.12 22:48

Ahojky, mohla bych také k Vám do skupiny? Potřebuju si o některých věcech promluvit, naslouchat a rozebrat. Já jsem spíše takový uzavřený člen, přispívám, jen když mám co a k tématu, takže za mě - nevyhazujte neaktivní členy, někdy nejde přispívat hned…
A ráda bych k Vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
30.8.12 22:49

@Jura007 Souhlasím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
30.8.12 22:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.8.12 22:51

Juro dej sem odkaz na tu uzavřenou skupinu, at máš méně práce s pozvánkami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.8.12 22:52

@kracmeratko většinou se ohledně těchto věcí moc neprojevuju. Bohužel se mi moc lidí v okolí ještě nevyjevilo. Spíš jsou to v drtivé většině „mudlové“… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
30.8.12 22:52

Karleon, markytko, evinax, vlastne i juro a vsichni ostatni, uzamcena skupina by byla fajn, ale mozna taky najdete hodne podobne zajimavych temat na strankach me zname - www.vedomematerstvi.cz a vedomyporod.cz, tam se takovym tematum nesmeji a zabyvaji se tim.

knizku Andele v mych vlasech jsem cetla a moc mi pomohla po zamlklem tehotenstvi. cetla jsem i dalsi od Lorny Byrne - Schody do nebe, ale z te jsem az tak nadsena nebyla.

Příspěvek upraven 30.08.12 v 22:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
30.8.12 22:55

@woodcock Je to nějaký vzkaz? :mrgreen: Někteří vědí víc než jiní, učí se naslouchat, učí se vnímat… a k učení je potřeba někdo, kdo vám pomůže, příběhem, zkušeností, dá téma k zamyšlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.8.12 22:57

@kracmeratko byla to reakce na potřebu popovídat si, asi moc není s kým „naživo“ mi připadlo. Chtěla jsem napsat, že to mám prostě podobně:-). Jo říká se toho spousta a taky to, že když je žák připraven, učitel se dostaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
30.8.12 23:00

Se změnou tématu souhlasím a ráda bych byla členem uzavřené skupiny. Takhle veřejně se mi spousta věcí nechce psát, internet je nebezpečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat