Důvody pro a proti očkování tuberkulozy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9752
6.6.13 17:05

@ana11
Jste natolik významná osoba, že by Vás někdo dohledával?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
6.6.13 17:06
@Doctus píše:
@ana11

Možná… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
6.6.13 17:07
@Doctus píše:
@ana11

to je šok, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9752
6.6.13 17:07

A „k stáru“ jste asi moc pokory k lékaři asi taky nepobrala. Když se na něj díváte jako na nedouka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
6.6.13 17:08

No oni se tak často prezentují sami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9752
6.6.13 17:09

@Žirafátko
A že to poznáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
6.6.13 17:10
@Doctus píše:
A „k stáru“ jste asi moc pokory k lékaři asi taky nepobrala. Když se na něj díváte jako na nedouka.

8o Proč bych měla mít pokoru k lékaři???
Já se na náš vztah (náš - tím myslím můj s mým ošetřujícím lékařem) dívám jako na rovný, ne že bych k němu měla vzhlížet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
6.6.13 17:11

@Doctus poznám to zaručeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9752
6.6.13 17:11

@ana11
Máte stejné znalosti a vzdělání, pokud ano, tak je Váš vztah rovný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
6.6.13 17:12
@Doctus píše:
@ana11
Máte stejné znalosti a vzdělání, pokud ano, tak je Váš vztah rovný.

Proboha, trošku si vypiluj tu argumentaci.
Pokora a respekt jsou dvě různé věci. K dobrému lékaři mám respekt, důvěru. Pokoru ne. Tu teda fakt nemám a nemyslím si, že by to bylo nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
6.6.13 17:23

@Doctus návštěvu na profilu oplácím, je to slušnost!
Jinak se loučím, tato debata už dávno není přínosná, ba dokonce ani zajímavá :mavam: A tím myslím ani pro jednu z diskutujících stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
6.6.13 17:26
@Doctus píše:
@Mišanila
V tom případě by bylo vhodné uvést příčinu úmrtí. Vztah mezi očkováním a vznikem (nikoliv vyvoláním) byl vyvrácen. Na tom nic nezměníme. Ještě jednou opakuji, očkování může sloužit jako spouštěč onemocnění, nikoliv jako „původce“.

po očkování MMR zánět mozku.

• Citovat
  • Upravit
9752
6.6.13 17:29

@Mišanila
Jaký zánět to byl? Virový, nebo bakteriální? Jaké bylo agens (z kultivace)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
6.6.13 17:30

Takové diskuze se vždycky zvrhnou :) Chápat se dají obě strany, já kopu za očkování TBC a chápu že maminky co neočkují vůbec nic si to musí umět zdůvodnit. Taky bych měla tu potřebu si to obhajovat(svědomí je svědomí) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
6.6.13 17:31

Ani já naší pediatru nepouvažuju za kapacitu. Zejména ze dvou důvodů: když jsem vysvětlila co a jak, z jejího postoje „matko, chcete zabít své dítě?!“ se postoj změnil na postoj „matko, jste moudrá žena, neudělala bych to jinak“ :roll: a když jsem pak pediatru viděla na fotkách farmafirmy u moře, jaká náhoda, že v termínu její zářijové dovolené, je mi z ní zle.

Taky zajímavé bylo, jak jsem se k těm fotkám dostala: při mé návštěvě měla hovor, kde si myslela, že jí názvy farmavýrobků a firem nerozumím, takže si je přeříkávala, když si je psala na papír, včetně jména doktora, pod nímž byly fotky na webu po určitou krátkou dobu ke stažení. Doma jsem to naťukala a bingo, parta pediatrů z našeho okolí u moře. Hmmm, pročpak asi tak drží při sobě v jednotnosti „očkování je báječné, kdo neočkuje, ohrožuje své dítě“?

@Doctus píše:
@ana11
Je smutné, že svého pediatra nepovažujete za kapacitu. Je mi jedno, jaký máte přístup k mým názorům. Jenže laik jste tady (i proti mně) Vy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek