Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,
před chvílí jsem viděla v televizi reklamu na DVD zumba fitness. Jsem na tanec lehce antitalent, ale moooc ráda, bych se zumbou začala - pokud překonám problémek dokopat se doma k pohybu
. Ale jelikož jsem pohybově dost aktivní, tak si myslím, že k tanci se dokopu také. Máte s tímto DVD nějaké zkušenosti? Je to vhodné i pro začátečníky?
Děkujiii
Ahoj
Reklamu v TV jsem neviděla, takže nevím které DVD myslíš, ale četla jsem o knize Zumba + DVD, kde na DVD jsou jen ukázky kroků a pak samotná hudba. Takže tady to prý nekupovat… http://www.knizniweb.cz/…a-diety.html?…
Ahoj,
reklamu jsem viděla, CD mám stažený s netu a opravdu to chce vůli se doma dokopat ![]()
Jinak na Zumbu chodím u nás příležitostně, je to opravdu záhul, ale žádný stereotypní cvíčo.
Pro začátečníky vhodné jak cvičení ve skupinách, tak i DVD. Vysvětlují tam pohyby kroky hned od začátku
Zumbu jsem vyzkoušela v jednom studiu a pořádně mně chytla.
Doma bych se nedonutila si zatancovat, i podle dvd. Ale máme skvělou lektorku v Ostravě a tak dokáže pořádně popíchnout k tomu, pustit se do toho s vervou, nestydět se a užít si ten pohyb i hudbu.
Odcházím nabitá energií, dobrou náladou a taky pořádně vypocená ![]()
Rozhodně doporučuju ![]()
ahoj já si ted stáhla nějaké dvd z netu (www.stahuj.cz) abych se mrkla jestli to vůbec doma budu zkoušet, zapla jsem to na 5 minut a šla od toho pryc, ne že by mě to nebavilo, ale jak to tak bývá, šla jsem dělat něco „užitečnějšího“
![]()
Ahojky,
Holky a baví Vás to takhle u TV?Já přemýšlím taky že si to stáhnu na zumbu chodím kvůli práci jen jednou za 14 dnů a baví mě hodně ale nevím jestli by mě to bavilo u TV..No možná to dneska vyzkouším i když nevím nevím ![]()
Baví mě to víc než naživo u nás není moc dobrá instruktorka a DVD je daleko vetsi zahul,tak doufam ze pujdou kila dolu ![]()
a nevíte někdo odkaz na dvd se zumbou z reklamy? co jsem našla, bylo sice o cca 100 Kč levnější, ale zase to bylo bez toho českého manuálu a těch zumba chřestivých činek.
Nějaké dvd se zumbou jsou na uložto.cz
a dá se podle toho cvičit, akorát to teda není v češtině ![]()
Ahoj,
já ten komplet dostala od Ježíška, chtěla jsem
Měla jsem něco staženýho z netu, ale sem tam kousek chyběl a hlavně jsem chtěla ty činky ![]()
U nás je cvičení jen jednou týdně a nemám pokaždý hlídání. Já se doma většinou donutím , hrozně mě to baví
. To posilování jsem před tím cvičila podle netu bez činek, ale s nima je to fakt větší zábava i záhul
… po 45 minutách mám kapky potu všude, ale ten skvělěj pocit ![]()
Cvičím většinou v noci, kolem desáté, dřív to nestíhám, ale moooc ráda.
Určitě je to i pro začátečníky, na jednom dvd se učí kroky, ale to jsem ani nedojela, učí se to pomalu a já se chtěla pořádně zapotit … ale vrátím se k tomu, některé kroky ne a ne udělat pořádně …
za mě, doporučuju ![]()
I.
ankasz píše:
Nějaké dvd se zumbou jsou na uložto.cz
a dá se podle toho cvičit, akorát to teda není v češtině
originál taky není v češtině ![]()
Ahojky je to super chodim na zumbu a sem uplne nadsena a zkousim to i doma ale neni to ono jestli mas moznost tak si dojdi aspon tak na 3 lekce at se trosku do toho dostanes pak to jde lip. a ty dvd jsou dobry ale daji se poridit i na uloz to. cz a za darmo
jsou ale v originale takze pokud neumis rec tak si to budes muset domyslet......
Zdravím…Chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte kde bych mohla stáhnou zumbu..Chodím na ni u nás ale jsem trošku pozadu s chci to dohnat a taky si všechno nepamatuji tak sem to skoušela stáhnou ale všude je to v AJ..PROSÍM Vás jestli by jste někdo o nějaké stránce věděly tak se prosím ozvěte. Děkují.. ![]()
Klaudinka18 píše:
Zdravím…Chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte kde bych mohla stáhnou zumbu..Chodím na ni u nás ale jsem trošku pozadu s chci to dohnat a taky si všechno nepamatuji tak sem to skoušela stáhnou ale všude je to v AJ..PROSÍM Vás jestli by jste někdo o nějaké stránce věděly tak se prosím ozvěte. Děkují..
Ahoj, buď zkus pohledat tady : http://www.ulozto.cz/
nebo tady: http://tracker.cztorrent.net/
Ale na trackeru musíš mít registraci, placenou smskou…