Dvě malé děti, baví vás to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25688
18.2.14 12:43

Přidávám se do skupiny. Máme holčičku 2,5 roku a kluka 1 rok. Mám tytéž pocity. Neužívám, přežívám. Oba jsou hodně živí. Neustále se o něco perou, řvou, běhají po bytě, mlátí dveřma, hází věci do vzduchu… :roll:
Máme ještě psa, takže denně minimálně jednou musíme ven, dvakrát v týdnu dvakrát. Je to pro mě hodně náročné, už jen proto, že jsem cholerik.
Jsem ráda, že nejsem sama… ale radu nemám, sama s tím bojuju. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.14 12:43

Jsme na tom tak nejak stejne, mam 3 leteho klucinu a osmimesicni holcicku. Nemohu rict, ze by me to nebavilo, jen mi trosku vadi jejich rozdile rezimy, mala ma jeste potrebu spat dopoledne i odpoledne, kdezto syn nekdy ani odpoledne spat nechce a da mi strasne zabrat ho v dobu kdy mala spi udrzet v klidu, aby ji nerusil. A taky mi vadi, ze kluk je vecne marod, hlavne v zime, takze nemuzeme ani nic poradne podnikat, prakticky porad trcime doma, coz me nekdy uz fakt ubiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
18.2.14 12:45

@Osmanka tak u nás to je taky teprve pár měsíců, nebavila jsem se s otcem skoro deset let, když si je nebral nikdo nikam tak jsem měla krizovky častěji, ale hodně záleží i na partnerovi, jak moc má čas a chut ti pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
18.2.14 12:47

Jinak já možnost hlídání nemám. Jsem s dětmi téměř furt. Někdy je manžel vezme ven nebo ke tchýni, ale není to příliš časté. Mnohdy mám totální krizi, nervy v kýblu a hysterické záchvaty. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
18.2.14 12:48
@lukresia píše:
@Bebinka29 tak starší je taky divoká a mě donedávna neposlechla, plácla jsem přes zadek a smála se mi, ač jsem toho nebyla zastánce, párkrát dostala na zadek a u toho jsem na ni pořádně houkla a zlepšilo se to, ted má urážecí období a po každé když není po jejím se urazí a jde do pokojíčku :D já vím, že je to těžkéno, žádná rada není to se musí to období asi překlenout :nevim:

hmm, taky jsem nechtěla plácat, ale ted plácám hlava nehlava, protože to je šílený co ta starší dokazuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
18.2.14 12:49

Ahoj, já to mám hodně podobné jak ty. Mám dvě holky dva a půl roku a 8 měsíců. Co se týká aktivit tak se těším až bude teplo a bude se dát trávit víc času venku. Aktivity doma jsou hodně náročné-mladší začala lozit a obcházet nábytek a starší začalo zhazovat mrně a občas ji i bije tak musim být pořád ve střehu tak jsem z toho unavená a těšim se až holky trošku povyrostou a zabaví se spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
@Vája píše:
Jinak já možnost hlídání nemám. Jsem s dětmi téměř furt. Někdy je manžel vezme ven nebo ke tchýni, ale není to příliš časté. Mnohdy mám totální krizi, nervy v kýblu a hysterické záchvaty. :roll:

to mám taky, kolikrát tak zařvu, až sama koukám, jaká jsem hysterka. Pak už jen brečím a musím pryč, naštěstí se mi to přihodilo asi jen 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

Jo, celkem mě to baví, konečně si můžu beztrestně hrát :lol: ne, tak 7m, tomu myslím úplně stačí koukat na to, jak si hraješ se starším. já mám teď 2 a 4 r, oba dva je baví třeba kuličkodráha, točení s káčou, čmárání. nebo muzicírování, xylofon, rumbakoule. tyhle hudební a výtvarný aktivity jsou vůbec vděčná zábava pro všechny věkový kategorie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
18.2.14 12:50

@Vája Ty záchvaty jsem měla taky a a to jsem myslím celkem kliďas, ale občas mi to už vážně lezlo na mozek :roll: ale stačilo alespoň jednou za čas někam vyrazit na výlet nebo návštěvu a zase bylo dobře. Jak já jsem ráda, že jsem zpět v práci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674

Víc bych neměnila než měnila ;)!
Je to sice záhul, ale teď když má malinká 4.m.,tak to začíná být „pohoda“!No, nejkrásnější je, když si holčičky „povídají“ :srdce:,to bych brala už i to třetí ;)!
Spaní se krásně vypilovalo :palec:,takže všechno ostatní je mi jedno ;)!
Musím jen říct, že starší je pohodářka, samostatná, poslušná :potlesk:,přítel vaří a nakupuje + občasné hlídání tchýňkou nebo mojí mamkou taky probíhá, jinak :nevim: jak bych to dala/zvládla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Jééé, konečně diskuse bez supermatek :pankac: já jsem na tom úplně stejně. Kolikrát už lezu po zdi, byt je věčně vzhůru nohama a mladší mi asistuje opravdu u všeho :oops:
Potřebovala bych natáhnout den, alepoň na 36 hod :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
18.2.14 12:51
@Antonie Bolavá píše:
hmm, taky jsem nechtěla plácat, ale ted plácám hlava nehlava, protože to je šílený co ta starší dokazuje :zed:
:lol: jo to znám, ona je tvrdohlavá a jak ještě začne pištět nebo dělat jiné scény se zvukovým doprovodem tak si normálně v duchu představím jak jí dávám facku :oops: nikdy jsem jí facku teda nedala a vím, že ani nedám ale dát jí na zadek to už považuju za nutnost když to přesáhne meze
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
18.2.14 12:52

Ahoj, mám taky krizi a jsem ráda, že někam zapadnu. Syn má 5let a dcera 1,5roku. Syn je ze školky 3.týden a fakt na palici. Jsme jen doma, nákup jedině si zaslat z tesca. Každý spí jindy přes den - - takže si pořád s někým hraju, dohromady se jim věnovat nelze. Uklízení moc nejde. Včera večer jsem šla plavat a potkala se s manželem na 30min. doma - po té půlhodině jsem měla pocit, že je zastřelí, když po 3. šel po nich uklízet - dcera vysypala večeři, syn se polil v posteli apod. Pak říká - to nemá smysl tady uklízet. Hrát si s oběma nejde - teď jsem se synem si malovala, tak přišla dcera, kousla mě a hodila po mě knížku, že teď s ní. Syna nebaví si ukazovat, kde je pejsek a jak dělá.

Taky moc nevěřím, že upřímně je někdo nějak happy na mateřské. Jsem 5.rok a už mě hrabe - závidím pracujícím, nudím se - uklízet nemá smysl, tak se jen tak plácáme. Včera přijelo tesco a pán říká, jak jsme na tom na Olympiádě - a já říkám - jo to nevím, to mám jen jako rádio, nevnímám, nedá se to s dětma sledovat - chlap mě měl za magora. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
18.2.14 12:52

@Vendy31, jeeee super, ze je nas vic :dance:
Me to taky s jednim bavilo, protoze jsem mohla delat prakticky cokoliv, vsude ji vzit s sebou, ale ted musim vsechno planovat a hlavne, potrebuju pomoc :(
Me bavi prochazky po odpolednim spinkani, ale to mi zase kazi ta starsi, ktera nechce chodit :zed:
Ja si hodne zvu navstevy domu :palec:

Jinak se utesuju, ze za 10 let to bude dobry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.2.14 12:53

Je super číst, že to je všude stejné :D Mám dva kluky 4 roky a rok. Paráda je, když jsou zdraví a můžeme být venku na procházce, mladší ještě nechodí a je v kočárku, starší na kole nebo pěšky. Spokojení všichni. Vyřídím běžné pochůzky a děti to baví. Doma s nima v tomhle věku jde docela dobře dělat i domácí práce, můžou u všeho asistovat, ale komu by se chtělo stále uklízet, že? :mrgreen: když je za chvíli zase binec. Bohužel momentálně jsme pořád už měsíc v kuse nemocní a to je na hlavu a taky hypnotizuju hodiny, kdy nás někdo navštíví nebo přijde tatínek z práce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí