Dvě malé děti, baví vás to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17631
18.2.14 12:55
@lukresia píše: :lol: jo to znám, ona je tvrdohlavá a jak ještě začne pištět nebo dělat jiné scény se zvukovým doprovodem tak si normálně v duchu představím jak jí dávám facku :oops: nikdy jsem jí facku teda nedala a vím, že ani nedám ale dát jí na zadek to už považuju za nutnost když to přesáhne meze

já si to představuju taky :lol: Nejlepší je jak mi slibuje, že už to neudělá a za chvíli je to nanovo. A jak už se snaží ublížit slovem - včera mi řekla, že má radši tablet než mě. Má ho zakázanej. A nejvíc mě vytočí když mi řekne že ji nemám ráda :cert: Člověk by se pro ni rozkrájel na kusy a ona takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
18.2.14 12:55

@Osmanka já jsem štastná :pankac: můžu říct, že až doma s dětma jsem se našla, je jasné že nadávám a když potřetí za půlhodinu utírám vylité pití a převlíkám tak propadám beznaději, ale i tak to považuju za nejkrásnější období v životě a do práce se nehrnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
18.2.14 12:56

@Klarinetka1 @Majinka7 Tak to já ty záchvaty občas mívám… a i s následným zoufalým pláčem. Musím na pár minut pryč nebo se neznám… :oops: Ono je to i tím, že naše děti jsou opravdu živé, neposedné… s klidnými dětmi by to bylo zas o něčem jiném.
Bez dětí moc nikam nechodím. Občas k sousedce na víno nebo k zubaři. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
18.2.14 12:57

Holky a chodíte sami s dětmi nakupovat? Já z toho mám vždycky hrůzu, holka mi uteče, kluk nechce sedět v koši :roll: Naštestí se to zlepšuje a začíná s nimi být rozumná domluva nebo takhle malé děti táhnout sama k dětské 8o uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
18.2.14 12:58

@Vendy31 Ahoj, já mám dva kluky, 1,5 a 4,5. S oběma současně hodně chodím na procházky, když je špatné počasí, tak jdeme do herničky, mladší se zatím drží spíš u mě, starší si už pohraje, hodně se taky scházíme s kamarádkama, co mají děti. Hodně věcí se ale s oběma dělat nedá a dělávali jsme je se starším, než se narodil mladší, takže to děláme dál, ale odděleně. Já jdu jednou za měsíc se starším do divadla nebo kina a manžel je s prckem anebo naopak, manžel jezdí se starším 1× týdně do aquaparku a do sauny a to zas hlídám já. I když teď už začneme jezdit všichni, rok a půl už je dost starý na bazén. manžel dělá denně 12ky, takže může jen o víkendu nebo v pátky, to má kratší, takže přes týdne jsem na ně sama a to si teda užívám, ona ta procházka je fajn, protože mladší se veze v kočárku, tomu stačí rohlík a kouká a se starším si můžu povídat nebo sejít někam podívat. Věřím, že se to u tebe zvětší postupem času, přece jen 7 měsíců je ještě prcek, vydrž, léto už bude lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
18.2.14 12:59

@Majinka7 Nechodím. S oběma do obchodu prostě nejdu. :mrgreen: To by mi hráblo. :zed:
K doktorce teda chodíme všichni, pač není zbytí… ale ty nervy ti asi popisovat nemusím. ;)

Příspěvek upraven 18.02.14 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
@Majinka7 píše:
Holky a chodíte sami s dětmi nakupovat? Já z toho mám vždycky hrůzu, holka mi uteče, kluk nechce sedět v koši :roll: Naštestí se to zlepšuje a začíná s nimi být rozumná domluva nebo takhle malé děti táhnout sama k dětské 8o uf

chodím s nima nakupovat, do knihovny, k dětské i svým doktorům. Zapotím se, ale zvládnout se to dá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
@slavuska1 píše:
Jo, celkem mě to baví, konečně si můžu beztrestně hrát :lol: ne, tak 7m, tomu myslím úplně stačí koukat na to, jak si hraješ se starším. já mám teď 2 a 4 r, oba dva je baví třeba kuličkodráha, točení s káčou, čmárání. nebo muzicírování, xylofon, rumbakoule. tyhle hudební a výtvarný aktivity jsou vůbec vděčná zábava pro všechny věkový kategorie

Takové dítě, které v 7-mi měsících jen kouká jak si hraji se starší bych chtěla taky :jazyk:. Naše mrně je od 6-ti měsících v pohybu a vymýšlí šílený lumpárny a neposlechne a neposlechne. Jen udělá nenene (zakroutí hlavou) a udělá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
18.2.14 13:00

@Majinka7 ne nechodím a upřímně obdivuju a lituju zároven ty holky, které prostě musí a jinou možnost nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
18.2.14 13:01

@Klarinetka1 tak s kočárkem je to u nás to stejný. Chodit ven jen za trest. Malej řve jak sriena, ale starší se zas provětrat potřebuje. Takže přijdem domů a jsem ještě víc vytočená než jsem odcházela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499

@baaruunkaa Já měla to štěstí, že to aktivnější bylo první, protože malá mi už na 7.měs. chodila v postýlce, tohle mít ještě u kluka, tak zešílím tutově :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688

A teď by mi mohl ještě někdo napsat, kdy bude líp? :mrgreen: V jakém věku dětí?

Příspěvek upraven 18.02.14 v 13:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

@lukresia tak to tě obdivuju, do práce bych hned zdrhla, ale my máme teď složitější období, mimino už má 6 zubů venku a drapou se ven další :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
18.2.14 13:02
@CokeLady píše:
Super diskusi, která přivede do reality ty, co si myslí, že je všechno sluníčkové a prímové, jak zde některé uživatelky stále dokola popisují a jak je to naplňuje a jak jsou děti parťáci a ony si to užívají… :mrgreen: :mrgreen:

copak mě to naplňuje, to jako jo. Ale někdy je to fakt na nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
18.2.14 13:02
@Vája píše:
A teď by mi mohl ještě někdo napsat, kdy bude líp? :mrgreen: V jakém věku dětí?Příspěvek upraven 18.02.14 v 13:02

líp už bylo… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect