Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
10.11.15 08:27

Ahoj kočeny a koťátka v bříšku. Zase se hlásím, po nějaké době. Starší dcerka je na prázdninách u babičky, my toho využili k přestavbě obýváku a máme tu teď hotový taneční parket. prostor se asi bude časem hodit :-D sice to tu vypadá tak nezabydleně, ale to se asi spraví, tuším že hned, jak se vrátí rarášek od babičky, ta to tu zabydlí hned :-D JInak my dnes 21+3. Občas se cítím taková nesvá, včera mě pobolívalo bříško a někdy mě tlačí levá ledvina. Na kontrolu jdu příští čtvrtek, tak doufám, že vše bude beze změny a že ještě vydržíme, aspoň těch 12 týdnů… Jinak máme velké trápení v rodině, můj děda je na tom velmi špatně. Defacto každý den očekávám tu nejhorší zprávu, tak jsem z toho špatná, ale snažím se to brát tak, jak život prostě je. Děda má svůj věk a opravdu moc se už trápí. Mrzí mě, že se dvojčátek nedočká, sám byl dvojčatům otcem (máma je z dvojčat)… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.11.15 19:13

@maity-star To je smutné :,(… zvládni to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.11.15 19:19

A jinak už jsem psala na starších těhulkách… měli jsme dneska na velkém UTZ další překvápko :lol: Na 1. screeningu odhad dva kluci, v 17tt páreček a dneska v 21tt dvě holky :lol: Uvěřím asi až na sále :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.11.15 19:21

Jinak dle ultrazvuku vše v normě, jsem šťastná jak blecha :dance: :dance: :dance: Holky (ty jo, já měla celou dobu A za chlapečka :lol: ) mají cca 25cm a 400g :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
11.11.15 09:58

@maity-star tak to zamrzí, ale třeba se jich dočká co ty víš :hug: a neboj kontrola dopadne dobře :hug:
@LenčaKi. holt nejsem jediný exot, ale hlavně jak budou zdraví :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
11.11.15 10:05

Ahoj holky, děkuju za podporu. Děda se jich nedočká, v noci zemřel. Bylo to pro něj poslední dny velké trápení, musím to tak brát, že teď je s babičkou a už ho nic nebolí.
Lenčo, tý jo, tak to teda fakt bude překvápko až na sále. To ti dělá pořád ten samý doktor, nebo pokaždé někdo jiný? ale celkem by mě to asi vytáčelo :)ale samozřejmě gratulace, hlavní je, že jsou oba/obě v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.11.15 12:24

@maity-star upřímnou soustrast:( Je mi moc líto, že se miminek nedočkal. :(

@LenčaKi. Tak jsem zvědavá, co ti řeknou na dalším ultrazvuku:D
Já včera byla na velkém nákupu, jako postýlky, matrace, peřiny, povlečení, přebalovací podložka, ručníky, drogerii, ohrádku a spoustu dalších věcí…a uff uff, dalo mi to zabrat a o těch penězích ani nemluvím :cert: :cert: :cert:…a to je pořád nemám vše:(
Ale dneska mě čeká odreagování, jdeme s rodiči a s manželem na svatomartinské hody :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
11.11.15 17:39

@maity-star Pokaždé jiný :mrgreen: První na 1. screeningu, pak můj gynekolog, včera jiný na 2. screeningu a dneska 2 holčičky můj gynekolog potvrdil.

Vzala jsem dneska do poradny i ty dva starší, chtěla jsem, aby taky viděli dvojčátka na ultrazvuku. Pan doktor souhlasil a bylo to super, jedna sebou vrtěla, děti byly vykulené :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
11.11.15 17:40

@maity-star A samozřejmě upřímnou soustrast :,(. Ale jak píšeš, pokud už to bylo trápení, je mu lépe… drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
11.11.15 17:42

@mmag Tak já jedu na internetu. Už jsou na cestě taky postýlky a matrace. Ale nejvíce se těším na oblečení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
12.11.15 17:32

@maity-star tak to mě mrzí upřímnou soustrast :,( je to škoda, že se jich nedočkal, ale aspoň se už netrápí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
12.11.15 17:36

@mmag teda ty jedeš :mrgreen: já jsem proti tobě zelenáč :mrgreen:
jinak jsme dneska byli v riz.por.,pipinky vypadají v pořádku váží 640 a 620g, akorát kluk má více plodové vody což je problém, takže jdem znovu příští týden a doufám, že bude vše v pořádku. ale je to tam jak na běžícím páse mamina za maminou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
13.11.15 09:59

Ahoj, ja mam jen dotaz. Vcera js byla na testech krve s vysledkem 2040 hcg jednotek – bylo to v 4+2tt. Prijde mi to vysoka hodnota na jdeno dite, jakou jste prosim mely hodnotu pri odberu krve :think:   diky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
13.11.15 12:29

@LenčaKi. No, olečení jsem moc nekupovala, pár hezkých věcí na pěkno a kombinézky, jinak mám spoustu věcí po starším synovi. Ale teď ještě soupravičky do porodnice…:)Hlavně nevím, pořád jakou velikost kupovat, mám dost 56 a hlavně 62 a menší mi přijdou zbytečné, teda do porodnice kupuji 50…No už pomalu budu mít vše a pak už jen čekat, kdy to příjde:D
@monini79 Krásně rostou:)Taky máš ještě čas :D tak teda teď chodíš dost často, že?:)
a jaké jména? už víte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
15.11.15 09:42

@mmag no jsem docela ráda, že mě vzali do FN a jdu příští týden na UTZ a ten další na poradnu. a to mi bylo řečeno ohledně té plodové vody že máme syndrom twin to twin v začátku, takže asi opravdu musíme mít všechno :mrgreen: už mi začalo pomalu tvrdnout břicho, tak jsem z toho trochu nervozní jestli je vše v pořádku :mrgreen:
no na holce jsme se shodli, že to bude Elen a u kluka buď Šimon nebo Sebastian :mrgreen:
a co vaše jména? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky