Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
491
13.8.15 11:06

Nervozka:tak ty jsi už pěkně daleko :mavam: taky ti držím palce :palec: ať je to všechno v pohodě a už žádné strašení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.8.15 11:11

@monini79 už jsou i vidět, mám už i celkem břicho :D a říkají, že už bych je mohla brzy cítit. Hrozně se na to těším ;) vy už ale taky nejste úplně nejmenší :palec: pak dej vědět co ultrazvuk :D držím palce a děkuji za podporu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
13.8.15 11:18

Nervozka:tak už máš určitě fajny pupík :lol:a je fajn že je budeš brzo cítit ty se máš :mavam: no jak říkám jsem zvědavá, protože jdu na kontrolu po 3 týdnech, ale věřím, že bude všechno fajn a v pořádku :D :think: a ty jdeš kdy na ten UTZ aŤ vím který den držet :palec: :D pak dej taky vědet :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.8.15 11:28

@monini79 určitě je vše v nejlepším pořádku, prostě to chce věřit a nic jiného nepřipouštět :lol: a mi jdeme ve středu :palec: jinak tři tydny je dlouhá doba, teda me to tak přijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
13.8.15 11:36

Nervozka:to jsem si říkalk taky, že je to dlouho :think: tak to jdeme stejně jdu na 8h :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.8.15 11:51

@monini79 tak to ja až na 15:30, takže budeš dřív :) ale mi jdeme na ten screening do gennetu, jednou už jsme tak byli ve 12.tt a bylo to ok a teď na 16.tt a vy se na něj taky chystáte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.8.15 17:28

Take jdeme ve stredu, kocky :) tak jsem z edava, co nam povi. Ja tedy ukrutne bojuju s jidlem, nemam vubec na nic chut, ale z hladu je mi zle… Mam k tomu strasne nizoucky tlak a mota se mi hlava. Pidalky se snad drzi, taky jdu po 3 tydnech, tak uvidime, co nam povi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
15.8.15 11:12

Maity-star:tak to ti taky držím palce ať to dopadne na výbornou :D něco, ale jíst musíš tak s chutí do toho…ať se ještě nevyvrátíš někde co by ti na to řekly píďalky :D hezké pojmenování jsem dlouho neslyšela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.8.15 11:20

Ahojky maminky budoucích dvojníků :mrgreen: tak jsme po UTZ všechno je v pohodě jsou tam oba a mají se k světu mám další jejich foto a ještě mě čeká objednat se na screening a 9.9 jdu na další UTZ. dneska jsem9+6 a začíná mi to docela rychle utíkat. chci se zeptat co přesně obsahuje ten screening? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.8.15 12:56

Ahojda, to rada slysim, ze je u vas vse v poradku. Ja byla dnes take. Pidalky odpovidaji 9+2, tak jsme na tom skoro stejne :) srdicka tlucou :) na screening me objedna v pondeli. U nas probiha tak, ze nejdriv odeberou krev a pak cca za dva tydny se dela ultrazvuk, hodne podrobny. Meri prutoky krve, vysetruji srdicko… U jednoho mimca to trvalo skoro pul hodiny. Pak zadaji vysledky do pocitace, krev a hodnoty z utz a vyjede jim pravdepodobnost downova, edwsrdsova a patauova syndromu. Plus muzou rict, pokud prijdou na nejake vyvojive vady. Prvni screening jsem si uzila, dcerka je zdrava a bylo to super. Druhy screening nam vysel bohuzel spatne a potvrdil se nam ten edwards, byla jsem na preruseni. Tak se ted ani netesim, spis jen pevne verim, ze to dopadne na jednicku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.8.15 17:31

Maity-star:díky za vysvětlení, nechám se překvapit co mě čeká :D jsem ráda, že je u vás taky vše v pořádku píďalky :D já jim říkam prďoši :D a kdy máš termín porodu? mi UTZ ukázal 21.3. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.8.15 21:57

@monini79 ja podle ms 22.3., ale podle utz jsou o dva dny vetsi :) smerodatne bude datum, co ti reknou na tom screeningu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
20.8.15 11:09

Ahoj holky, pokud ještě některá z Vás nemá kočárek, nabízím k prodeji použitý TFK https://www.emimino.cz/…-duo-507198/ byla jsem s ním maximálně spokojená.
Užívejte těhotenství (co nejdéle) a pak miminečka, dokud jsou malá a nemají svůj názor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
21.8.15 10:45

@monini79 tak je super, že jste v pořádku, mi taky :-) taky už víme, že budou dva kluci :-) doktorka říkala, že si je jistá, tak se na ně už moc těším a můžu vybírat jména :-)i manžel má radost :-) :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce: :hug: užívejte krásného počasí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
21.8.15 10:58

Ženský šťastný, jen si užívejte a těšte se na dvojčátka! Já rodila teď v dubnu a jsou to miláčkové největší :hug: Hlavně buďte v těhotenství opatrné, ale zároveň klidné, žádný stres. Hezky jim vysvětlujte, že až vylezou, že musí být nejzlatější na světě a oni si to budou pamatovat, nastavte si je :mrgreen: Důležité je, ať jsou u vás co nejdéle, všechno ostatní jde stranou! Držím vám všem palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí